FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Biscione
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la Biscione » 24 maj 2021, 22:42

slika
Hail to the King
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 maj 2021, 08:07

MVP
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 25 maj 2021, 11:26

Ako znamo da se Interova igra zasniva na njemu, nažalost, onda to i nije iznenađujuća statistika.
1921

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 25 maj 2021, 11:36

Sta mislite kakva je situacija trenutno oko finansija ?
Da li treba da se oprastamo od nekih glavnih igraca ili ce nas pozajmica odrzati tek toliko da ne potonemo. To su neka od otvorenih pitanja sada nakon titule. Conte takodjer djeluje kao neko ko nije odlucio da li ce nastaviti dalje s obzirom da nije bilo sastanka sa predsjednikom.

Bice ovo interesantno ljeto za nas mada licno mislim da cemo ostati bez jednog ili dvojice iz prve postave, tipujem Eriksen ili Brozo te Lautaro. Nazalost dugovi nam dolaze na naplatu a pandemija nam nije nimalo pomogla.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 maj 2021, 13:23

Dobili su ovu posudbu od 275 mil i to ce vjerojatno biti dovoljno da se pokriju troskovi prosle sezone, plus dio troskova za iducu, vjerujem da ce biti nesto i za transfere. Mislim da nece biti prodaje ovih bitnijih igraca.

Ja osobno ocekujem najmanje 3 transfera (Golma, lijevi WB, i jedan igrac za vezu).

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 25 maj 2021, 14:10

hocu drugu zvjezdicu tako da nema sad odustajanja, nek se snalaze kako znaju
Tritolone je napisao/la:
25 maj 2021, 13:23
Ja osobno ocekujem najmanje 3 transfera (Golma, lijevi WB, i jedan igrac za vezu).
Treci golman ce se dovest sigurno jer Padelli odlazi. I vjerujem da je to to sto se golmana tice, osim ako Radua ne uspiju prodat pa da dovedu neku drugu rezervu kojoj ce se malo vise vjerovat pa da igra u kupu. A od ovih u italiji golmana sto se nudi, mislim da niko nije dorasto zadatku da odmah zamijeni Handanovica tako da ce Samir 99% i iduce sezone bit prvi golman. I to je ok ako se nema za dostojnu zamjenu.

U odbrani mislim da cemo vratit Dimarca tako da on pokriva dvije pozicije, lijevog beka i lijevo krilo. Produzit ce se Zabcu i mozda Danilu. Ako ne onda tu ocekujem barem jedan dodatk za rotaciju.

U vezi ne ocekujem pojacanja ukoliko se ne prodaju Eriksen ili Brozovic, a cisto sumnjam da ce neko ponudit dovoljno. Pokusat ce se rijesit jednog od rezervnih igraca, nadam se Gagliardinija.

A za cetvrtog napadaca, ma daj nam tog Dzeku na jednu godinu da i to vidim.

tako da sumiram, bez vecih izlaznih transfera to je treci golman + Dimarco + rezervni napadac
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 25 maj 2021, 17:29

Bas me zanima kako ce se snaci u ovoj situaciji, jer da je klub u krizi jest sigurno, a da ce biti ponuda za nase igrače bit ce. Sad koliko ce uspjeti da sacuvaju ekipe vidjet ćemo.

Iskreno za prvih 11 nam treba golman i lijevi bocni. Ostalo se moze dovesti samo za klupe, jer za prvih 11 da bi se zamijenio neko sa ostalih pozicija moraju bas biti WC igraci top klase, a za njih nemamo para. Tako da dovesti zamjenu Romelu, jos jednog poput Darmiana i u odbranu jednog stopera bez obzira ostao Ranocchia ili ne.

Najbitnije je zadržati ovih 9 igraca iz prvih 11...

Trunks
Kontakt:

Post Postao/la Trunks » 25 maj 2021, 17:42

Čestitke momci! :salut:

Potpuno zaslužena titula. Atletico i Inter prvaci, nije moglo bolje!

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 25 maj 2021, 17:45

Trunks je napisao/la:
25 maj 2021, 17:42
Inter, Atletico i još u Francuskoj nije PSG :mrgreen:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Trunks
Kontakt:

Post Postao/la Trunks » 25 maj 2021, 17:50

Biscione je napisao/la:
25 maj 2021, 17:45
Trunks je napisao/la:
25 maj 2021, 17:42
Inter, Atletico i još u Francuskoj nije PSG :mrgreen:
Bravo i za Lille naravno! Inter mi je poslije Atletica najdraži klub, jedini za kojeg mogu to reći tako da mi sve to baš znači. Nadam se da će uz pametan rad naredni put biti boljih rezultata i u Ligi prvaka.

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 25 maj 2021, 18:11

Da se i ja upisem ovdje, citam duze vremena... Zivlja tema bila u vremenima kad smo igrali protiv stjarnana u e.l. nego sad kad smo prvaci :mrgreen:

Sto se tice iduce sezone ne znam ni sta da mislim iskreno, zhang mi djeluje nekako pasivno, al vidjecemo.
Za pojacanja nam mozda i ne treba puno, vice lukaku, solidan lijevi bek i vezni koji moze da priblizno bude kvalitetom sensia ako nista, kojeg uzgred receno treba strpati u kakvu vrecu i baciti u jezero como ko macica, nista od njega :mrgreen:

Ako treba nekog zrtvovati onda eriksen i alexis defintivno prvi padaju na um, prije svega zbog odnosa izmedju njihove plate i realnog uticaja kojeg imaju na nasu igru.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 25 maj 2021, 19:51

evo i zvanicno
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 26 maj 2021, 08:45

Prema pisanju medija:
Conte raskida ugovor sa Interom u naredna 48h.

Da li da vjerujemo novinarima :mrgreen:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 maj 2021, 08:54

Sumnjam da je istina ali ako je to znaci ili da nismo u stanju kupiti ono sta Conte zeli ili klub trazi prodaju nekog od stozernih igraca. Ugl. vidit cemo kroz dan dva.

Ako je istina onda se nema para ni za Allegria i ostale top trenere, nadam se onda nekome kao S.Conceicao

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 26 maj 2021, 09:08

Najbolje bi bilo onda Inzaghi jer yebiga barem bi nastavio sa ovom 352,ako bi ostali Braella, Hakimi i Lukaku u protivnom ni ta formacija nema smisla bez ovih igraca...

Bit ce ovo dugo ljeto i izgleda ne bas lijepo za nas :D

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 26 maj 2021, 09:55

Gazetta. Sumnjivo je. Al ako je istina da hoce da prodaju najvažnije igrace onda neka ide. A Inter nek se bori za LP jer za vise nisu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

adointer10
Kontakt:

Post Postao/la adointer10 » 26 maj 2021, 11:37

nadam se da nije istina... napokon su igrači stvorili nevjerovatnu koheziju izmedju sebe i sad da ide raspad, a ako ode Conte, ode sve dosad izgradjeno. Mislim ako nisu u stanju zadrzat trenutnu ekipu, trebali su laganini proslijedit klub nekom ko bi mogao, jer Kinin embargo nece trajat samo ovu godinu, nego i naredne minimalo 3g.
PS. nadam se da su samo šuplje novinarske, ali vecina ih isto pise, tako da...

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 26 maj 2021, 11:44

Gazzeta je jedini ozbiljan izvor za Inter i rijetko griješe. Vjerujem da Allegri preuzima ako ovaj ode.

Kako nabirikat tih famoznih 70-80mil bez da prodas nekog ultra bitnog? Lautaro bi mi bio prva opcija. Svakako u 4-2-3-1 ni nema mjesta.
#Ausilio OUT

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 26 maj 2021, 11:51

Jericho je napisao/la:
26 maj 2021, 11:44
Gazzeta je jedini ozbiljan izvor za Inter i rijetko griješe. Vjerujem da Allegri preuzima ako ovaj ode.

Kako nabirikat tih famoznih 70-80mil bez da prodas nekog ultra bitnog? Lautaro bi mi bio prva opcija. Svakako u 4-2-3-1 ni nema mjesta.
4231 kako sa kim na krilima, uglavnom za ostale igrače strasna formacija, ali nemamo ni jednog krila osim Perisica, veliki Antonio Candreva na posudbi ako jest daj ga nazad nek sve gori :rol:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 26 maj 2021, 12:01

Pa Hakimi je jedno, pretvore ga u Balea... Drugog ce negdje posudit pa na 300rata. :mrgreen:

Čak je i jedan stoper višak ako Allegri dodje. :wave:
#Ausilio OUT

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []