Dobrodošao u svijet RF iluzije.marconato je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:01Vec sad spinujete. Covjek zivi od servisa, tj od jednog segmenta igre. U ostalim je malo iznad prosjeka...delinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:59oni bi jos odredjivali sta je bit tenisa,pazi ti servis je nebitanbombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:56Ništa novo nisi napisao , kao da se to nije znalo prije meča...
Bit tenisa je ono što najbolje znaš, neko servis , neko volej , neko razmjene ,ko zna sve to odlično taj je šampion jednostavno...![]()
![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je samo predjelo, Nolo će tek Rogera da isprebija.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 28 jan 2020, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovo se ubilo za bijele zastavice.
Mučno je gledat patnju Raonića, jedan od najgorih matchupa na touru, ako ne i najgori.
Lik zvekne servis 225 na sat ne dočeka se iz zraka na pod loptica već pod nogama
Mučno je gledat patnju Raonića, jedan od najgorih matchupa na touru, ako ne i najgori.
Lik zvekne servis 225 na sat ne dočeka se iz zraka na pod loptica već pod nogama
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Servis forehand ne radi protiv djokovica,vec poznato odavno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I Miloš jedva čeka da se završi ova patnja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
delinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:59oni bi jos odredjivali sta je bit tenisa,pazi ti servis je nebitanbombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:56Ništa novo nisi napisao , kao da se to nije znalo prije meča...
Bit tenisa je ono što najbolje znaš, neko servis , neko volej , neko razmjene ,ko zna sve to odlično taj je šampion jednostavno...![]()
![]()
Najbolje od svega kada ti KANTA godine počne objašnjavati šta je bit foruma
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa on kad je dobio Cilic vec molio Boga da zavrsi mec protiv Novaka, ako moze da ne pocn nikako 
pickice sta je rec jel predaje fake goat Noloudelinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:04pa zivi,gradjen je tako,ima 2 metra u sebi,logika da se sa tom visinom ne moze kretati kao ostali ,udarati lopticu kao ostali...koristi ono sto ima ..svako ima prednosti i mane ,na koncu sve osim 3 0 je ovdje iznenadjenje kako god on servirao ...nije bas ni da Novak servira ko zena..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Raduju se zbog povrede i onda nama nesto pricaju...
#Punoljetstvo
Neizvjesnije je gledat kako udav davi horoza na Animal Planetu nego ove mećeve Novaka i Lošmija.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Babin sin, je l'?bombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:12Najbolje od svega kada ti KANTA godine počne objašnjavati šta je bit foruma![]()
![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ukljucih se na pocetku drugog seta, i 2 gejma su bi bila dovoljna da ugasim. Ovaj crnogorski sivonja odvali servis 220kmh i ne daj boze da se vrati lopta iznad T linije, odmah znas da je izgubio poen. Ocigledna razlika u nivoima tenisa.
ma nadam se da ne predaje...idmeo se muski pobiti pa sta budeNadalRafa je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:12pickice sta je rec jel predaje fake goat Noloudelinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:04pa zivi,gradjen je tako,ima 2 metra u sebi,logika da se sa tom visinom ne moze kretati kao ostali ,udarati lopticu kao ostali...koristi ono sto ima ..svako ima prednosti i mane ,na koncu sve osim 3 0 je ovdje iznenadjenje kako god on servirao ...nije bas ni da Novak servira ko zena..![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tako je sampionedelinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:15ma nadam se da ne predaje...idmeo se muski pobiti pa sta budeNadalRafa je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:12pickice sta je rec jel predaje fake goat Noloudelinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:04pa zivi,gradjen je tako,ima 2 metra u sebi,logika da se sa tom visinom ne moze kretati kao ostali ,udarati lopticu kao ostali...koristi ono sto ima ..svako ima prednosti i mane ,na koncu sve osim 3 0 je ovdje iznenadjenje kako god on servirao ...nije bas ni da Novak servira ko zena..![]()
![]()
Kontam da mi malo opises desavanja na mecu, nisam gledao a vidim ovamo na B92 pisu da ga je povreda mucila kad je poceo gubiti i onda poslije osvajanja cetvrtog seta kao povreda je nestala kako je to moguce
Hoćeš da kažeš da je glumio povredu? E sad si nayebao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Covjek ima 61% ubacenog servisa sto je solidno, a osvojenih 67% poena na servisu sto je za njegovu servu jako lose, sto ti samo po sebi govori da je stvar u reternu a ne servisu. Ti predstavljas Milosevu servu danas kao da je on na 40% . Spominjes as udarce iz prethodnih meceva, kakve to veze ima danas igra sa najboljim reternerom svih vremena, da je sa druge strane Cilic ili ko drugi opet bi i sa procentom od 61% servisa imao 35as udaraca, shvati da se ovdje Raonic nista ne pita i ne odlucuje, on ne igra nista losije u odnosu na prethodne meceve.ronaldo99 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:03Ama prijatelju vidis ti da lik ne moze prvi servis pogoditi, proslo kolo 35 as servisa lupio, pa malo ko moze sa Novakom u razmjenama sa osnovne linije valjda je to jasno i pticama na grani, govorim ti da lik kad igra sa njim ima barijeru i ono sto najbolje radi a to je servis i servis volej i toga nestane
Show me your donuts 0 0
- BosniaBoston
- Kontakt:
Glumio,poput nadala 2014. na ovom istom turniru
#Punoljetstvo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jesil ljut na bratadelinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:15ma nadam se da ne predaje...idmeo se muski pobiti pa sta budeNadalRafa je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:12pickice sta je rec jel predaje fake goat Noloudelinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:04pa zivi,gradjen je tako,ima 2 metra u sebi,logika da se sa tom visinom ne moze kretati kao ostali ,udarati lopticu kao ostali...koristi ono sto ima ..svako ima prednosti i mane ,na koncu sve osim 3 0 je ovdje iznenadjenje kako god on servirao ...nije bas ni da Novak servira ko zena..![]()
![]()
#Punoljetstvo
-
bombaysaphire
- Kontakt:
NadalRafa je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:12pickice sta je rec jel predaje fake goat Noloudelinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:04pa zivi,gradjen je tako,ima 2 metra u sebi,logika da se sa tom visinom ne moze kretati kao ostali ,udarati lopticu kao ostali...koristi ono sto ima ..svako ima prednosti i mane ,na koncu sve osim 3 0 je ovdje iznenadjenje kako god on servirao ...nije bas ni da Novak servira ko zena..![]()
Ko li je predavao ovdje na AO ? Baš me interesuje...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
zato sto je uzeo Medical ...to ga malo vratilo ...uglavnom nemam ti sta reci kao i predhodnim mecevima,vidi se problem sa ledjima ,bas je to i izjavio malprije da ga muci...nije mogao udarati snazno,servirati ...kretati se i to je bila patnja,cekao bukvalno da ga protrivnik zavrsi da ide kuci,ali on nije bio dovoljno kvalitetan za to i eto ...sreca je pa ce imati dan vise odmora,da sae oporavi malo ,pa vjerujem da bi i moglo biti dobro...povreda naravno nije nestala samo je medicinski malo pomogao,a i ovaj kako je propustio mec lopte je grohnuo i eto sve se poklopilo ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.