Koji je vama **** bolan rasplamsanim likovima, kad vasoj ekipi neko dosudi npr. Barca, United ne nikad nista nije lose..a znate dolazit vamo da se proseravate a niste ni meca odgledali o.OAlfa_Muzijak je napisao/la:haahahahBigBigBang je napisao/la:Penal cist ko suza bio je kontakt Wiganov igrac je kramponima sa ledja udario Thea jes da nije bilo nikakve namjere ali cist penal. Kad je usao Welski Zidane odahnuo sam i ugasio u sebi i ono malo sumnje u nasu pobjedu.Walcot ima epilepsiju. Samo pade.
Dokad ce sudije svirat Arsenalu neke nepostojece penale i tako im poklanjat bodove?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma Henry je bio najplaceniji igrac sviejta u svoje vrijeme, na stranu velika plata u Arsenalu ali imao je bar jos toliko od silnih sponzora, sjeti se samo tri Gilette ambasadora Roger Federer, Tiger Woods i Titi. njemu smo u lijepom sjecanju sto se love tice.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Jeste i to
Kad se sjetim, svaki put na TVu reklame, kad ono on, Roger i Tiger sa Gilletom orgijaju
Na stranu to, ako su fakat takve plate bile 100k+ prije 6-7 godina, onda ne sumnjam da je Wenger spreman da iste iznose da i 7-8 godina poslije. Tako da, samo nek se ta rata za stadion otplati i onda slijedi show
Kad se sjetim, svaki put na TVu reklame, kad ono on, Roger i Tiger sa Gilletom orgijaju
Na stranu to, ako su fakat takve plate bile 100k+ prije 6-7 godina, onda ne sumnjam da je Wenger spreman da iste iznose da i 7-8 godina poslije. Tako da, samo nek se ta rata za stadion otplati i onda slijedi show
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma Wenger zna biti cicija da se razumijemo ali ako igrac vriejdi te plate a Wenger ima sredstva on ce mu dati platu. Vidjeces ako Wilshare nastavi da napreduje i ako postane ono sto se ocekuje da ce postati za jedno 3. godine vidjeces da ce i on imati platu ko Henry.
Zadnjih 15 minuta se vjezbao bunker za Bayern...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Za nadati se da tako fakat biti. A kad bi ta rata trebala biti isplacena u potpunosti ?
Mislim da onda nije fer osudjivati ni upravu ni Wengera toliko, iako imaju i oni krivice zbog losijih rezultata, ali opet dosta su ograniceni u financijskom smislu.
Valjda se nakupilo jos sta u banku za ovih par godina, pa da bude za godinu-dvije nekih top transfera
Mislim da onda nije fer osudjivati ni upravu ni Wengera toliko, iako imaju i oni krivice zbog losijih rezultata, ali opet dosta su ograniceni u financijskom smislu.
Valjda se nakupilo jos sta u banku za ovih par godina, pa da bude za godinu-dvije nekih top transfera
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kako je samo odbrana jaka kad udje Francuski musketir Laurent Koscielny, kako je u zadnjim minutama mocno otresao onog igraca Wigana sto se namjestao na sut koji da je prosao u nasem slucaju u zadnjim minutama lopta bi se odbila od nekoga i zavrsila u golu ali francuski lav je sprijecio to.
Ako za te dvije godine ne ode niko. 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cazorla legendaran, ali u nekom paralelnom svijetu. Ne mogu da vjerujem da ima igrac koji vise voli loptu a manje je dira. Hocu reci kad je primi voli da je kod njeg bar 30 sekundi, a primi svakih 15-20 minuta loptu. Ako zelimo da Arsenal napreduje ovaj mora ili na klupu ili na krilo.
Celik!3,2,2.
- AaronRamsey
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Ma Wenger zna biti cicija da se razumijemo ali ako igrac vriejdi te plate a Wenger ima sredstva on ce mu dati platu. Vidjeces ako Wilshare nastavi da napreduje i ako postane ono sto se ocekuje da ce postati za jedno 3. godine vidjeces da ce i on imati platu ko Henry.

De mi reci đe ovdje vidiš A. ĐE?
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
-
BigBigBang
- Kontakt:
- TheVerminator
- Kontakt:

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Ne znaš kako se piše ime drugog najboljeg igrača tima.BigBigBang je napisao/la:Vidim ga u svom postu.
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
- Marsal
- Kontakt:
Prvi je pretpostavljam Ramsey.AaronRamsey je napisao/la:Ne znaš kako se piše ime drugog najboljeg igrača tima.BigBigBang je napisao/la:Vidim ga u svom postu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hajd svi imamo dragog igraca ma koliko on dobar bio. Rosicky tebi, meni Gervinho. Doduse drag mi je Pero.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Ja makar ne tvrdim da je Rosicky najbolji igrač u Arsenalu.AllGunsBlazing je napisao/la:Hajd svi imamo dragog igraca ma koliko on dobar bio. Rosicky tebi, meni Gervinho. Doduse drag mi je Pero.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Neutralan88
- Kontakt:
sta bi Wenger dao za evo ekipu Citiy-a koja evo gura 0:0 sa Readingom
molite boga da ne dodje do razmjene Wenger i Manchinia
molite boga da ne dodje do razmjene Wenger i Manchinia
Je li nekome drag Chamkah? 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni Chamakh nije mrzak. Nije on kriv za ono sto se desilo. Wenger ga je smjestio na klupu, nije dobijao sansi za igranje i tesko je onda u jednoj utakmici u mjesec dva nesto pokazati. A da je bio solidan igrac pokazuje onaj pocetak gdje je fenomenalno igrao.
Drag mi je jos Coquelin, i naravno Wilshere.
A ne volim Walcotta,Rosickog,Cazorlu, ni Arteta mi nije nesto posebno drag.
Ostali koji igraju mi nisu mrski.
I da na kraju, opet sve podrzavam, dok igraju dobro ne smeta mi ni Rosicky ni Walcott.
Drag mi je jos Coquelin, i naravno Wilshere.
A ne volim Walcotta,Rosickog,Cazorlu, ni Arteta mi nije nesto posebno drag.
Ostali koji igraju mi nisu mrski.
I da na kraju, opet sve podrzavam, dok igraju dobro ne smeta mi ni Rosicky ni Walcott.
Celik!3,2,2.
- TheVerminator
- Kontakt:
Meni je Ščezni najdraži u ekipi, mada mu ne znam ni prezime napisati.
A i Per mi postaje sve draži
Nemam nikog koga mrzim, svi su mi dragi, mada me ponekad znaju iznervirati, u prvom planu Gervais i Ramiz al ne mogu reć da ih mrzim.

A i Per mi postaje sve draži
Nemam nikog koga mrzim, svi su mi dragi, mada me ponekad znaju iznervirati, u prvom planu Gervais i Ramiz al ne mogu reć da ih mrzim.
Stvarno, 0:0 završiše. Mog'o sam ovo unovčit, da sam bio pametan.TheVerminator je napisao/la: Danas bih volio vidjet malo bolju odbranu, da ne prime gola, a i danas je stvarno must-win utakmica, pogotovo zato što Spursi igraju sa Stokeom, mislim da bi tu mogao iksić da padne.![]()
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.