FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
2-2 u Bihacu dobro je dosta 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bas me zanima ovaj drugi gol Jedinstva kolko je regularan jer uvijek su mi golovi u 90+ jako sumnjivi posebno u ovoj ligiSaltCityAttack je napisao/la:2-2 u Bihacu dobro je dosta
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kako god nama dosta sad smo na 3 boda od njih i kuci ih dobijemo i odlicno ..bice gutavo do kraja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
a ne pitas jesu li regularna dva gola Igmana -.-KEC je napisao/la:Bas me zanima ovaj drugi gol Jedinstva kolko je regularan jer uvijek su mi golovi u 90+ jako sumnjivi posebno u ovoj ligiSaltCityAttack je napisao/la:2-2 u Bihacu dobro je dosta
-
wienultras
- Kontakt:
golijada danas,solidna posjeta,i sta sam reko jos prije mjesec dva jedinstvo kiksa protiv igmana....odlicno,sad je sve otvoreno sezona bi mogla biti nasa,naprijed slobodo ljubavi moja
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
A šta,kao nisu regularna jel?Interista je napisao/la:a ne pitas jesu li regularna dva gola Igmana -.-KEC je napisao/la:Bas me zanima ovaj drugi gol Jedinstva kolko je regularan jer uvijek su mi golovi u 90+ jako sumnjivi posebno u ovoj ligiSaltCityAttack je napisao/la:2-2 u Bihacu dobro je dosta
Support your local club !
Gol u 90+ je regularan Stojanov zabio glavom sa 1 metar od gola...
[/quote]
a ne pitas jesu li regularna dva gola Igmana -.-[/quote]
A šta,kao nisu regularna jel?[/quote]
Napisao sam jer se odmah poteze seljacko pitanje da li je regularan da je Jedinstvo dobilo bilo bi kupljena utakmica
a ne pitas jesu li regularna dva gola Igmana -.-[/quote]
A šta,kao nisu regularna jel?[/quote]
Napisao sam jer se odmah poteze seljacko pitanje da li je regularan da je Jedinstvo dobilo bilo bi kupljena utakmica
kako glupo pitanje..Gol čist kao suza,ako bude izvještaj i sami će te se uvjerit..
Ma čist drugi go ko suza. Bešić ubacio sa strane na drugu, stojanov je zakucao
-
wienultras
- Kontakt:
kakva je bila posjeta kod vas danasNKJ je napisao/la:Ma čist drugi go ko suza. Bešić ubacio sa strane na drugu, stojanov je zakucao
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
samo cu jedno reci...HARIS REDŽEPI 
Solidna s obzirom da je jako hladno bilo i da je neka sitna kisica padala...wienultras je napisao/la:kakva je bila posjeta kod vas danasNKJ je napisao/la:Ma čist drugi go ko suza. Bešić ubacio sa strane na drugu, stojanov je zakucao
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Sad sa utakmice,nemam sta puno pisati vecina vas je gledala,mali Redzepi po meni najbolji,mali A.Mujkic nista barem za mene..
Sjajna sva 4 gola,najvise mi se svidio od Musica
Idemo dalje,Jedinstvo kiksalo,zao mi samo sto Igman nije odnio puni plijen iz Bihaca,al hajd..tri boda razlike,sad rijesiti Capljinu koju moramo pobjediti,Jedinstvo ide u goste Troglavu,mislim da ce to rijesit bez problema..
Sjajna sva 4 gola,najvise mi se svidio od Musica
Idemo dalje,Jedinstvo kiksalo,zao mi samo sto Igman nije odnio puni plijen iz Bihaca,al hajd..tri boda razlike,sad rijesiti Capljinu koju moramo pobjediti,Jedinstvo ide u goste Troglavu,mislim da ce to rijesit bez problema..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sjajno kolo za nas sjajno ,nisam očekivao kiks Jedinstva ali eto ,biće do kraja prosipanja bodova kod svih .
ovo danas je bilo jako dobro
šta je reći, tri gola iz prekida, nema jačih na planeti
Redžepi je mašina, stroj, ma igračina
kakav gol Musića
samo se ne mogu oteti dojmu da bih radije gledao Jusufbašića u napadu, nego Krpića
posjetom sam zadovoljan, oko 4000, kako sam i očekivao
atmosfera odlična, bravo za Fukare, a i za košpicare koji su ispoštovali uvijek kad su trebali
idemo dalje, samo jako i još bolje!
šta reći za Jedinstvo, koji put im je da ove sezone zabiju u 90 min za (bod)ove?! u Lukavcu pobjediše, kod kuće su također nekog pobjedili, a evo i danas do 1 boda u 90 min
Bože, što mi nikad nemamo tako sreće i da zabijamo golove na strani jednostavno kao oni 
šta reći za Jedinstvo, koji put im je da ove sezone zabiju u 90 min za (bod)ove?! u Lukavcu pobjediše, kod kuće su također nekog pobjedili, a evo i danas do 1 boda u 90 min
Veliki kiks, veliko razočarenje. ALi sad je još zanimljivije, samo što će nam sada biti puno teže igrati. Ovako da vam bježimo 5 bodova, sa vama smo mogli igrati opušteno, a sad tri boda, biće nam teeško. Ali kako god, prvi smo, idemo dalje-
Pisao sam neki dan o mogucem kiksu Jedinstva protiv Igmana i to se desilo..
Sjajna gol razlika 10:0 u dva kola pod Cirinim vodstvom
Sjajna gol razlika 10:0 u dva kola pod Cirinim vodstvom
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Danas smo dobili na momentumu, ovaj dan je jedan veliki vjetar u ledja. Mislim da je Sloboda trenutno daleko najbolja ekipa u ligi i da ulazimo u PL konacno 
samo polako treba ici iz utakmice u utakmicu .... capljina se mora pobijediti mada se desavaju i kiksovi i konkurenata nadam se da ce ih biti vise nego nasih i da cemo na kraju biti prvi 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!