jedini njegov gol je onaj drugi, kad mu je lopta kroz ruke prošla.M4kaveli je napisao/la:Valdes je trenutno golman bez samopouzdanja.
A preksinoc je bio kriv za samo jedan go i to onaj iz slobodnjaka u njegovu stranu.
On u zadnje vrijeme kao da se boji lopte pa i ne ide da ispruzi ruke na neke jace udarce ..
Valjda ce prevazici krizu i vratiti se u pravu formu.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ti si genije, vjeruj mi. Ja sam eto nekako bio ubjedjen da je to sergi roberto ili JDSM4kaveli je napisao/la:Ja kada sam pisao da je Fabregas najbolji veznjak poslije Xavija i Inieste, neki su se smijali ovdje

ser del barça es el millor que hi ha !
- Donnie Darko
- Kontakt:
"Debiles en defensa"
Rutinski naslov.
Rutinski naslov.
Ja ovih zlatnih lopti - isto ko kad na raskrsnici medo puse balone od sapunice. Nemos' ih prebrojat. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- SultanSulejman
- Kontakt:
Gospoda,šta reći..

- adriano_leite
- Kontakt:
Gledam nesto po youtube mix odbrana Victora, da mi je vidjeti da neko napravi klip svih njegovih idiotarija u posljeldnje 2-3 godine, mislim da bi klip bio neki solidan film koji traje neka 2 sata.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
bparena je napisao/la:
p.s. treba Pinta do kraja polusezone da se ovaj smiri...
Ma Pinto mašina , samo kad se izvode penali treba Pinta ubacit.. nekad npr ako je utakmica u produžecima i vidi se da će se ić na penale, ubaciš PintaM4kaveli je napisao/la:Pinto je ludji 3 put

dal da plačem il da se smijemSultanSulejman je napisao/la:Gospoda,šta reći..![]()

naprijed rejal
barsa već sad ima deset različitih strijelaca, dominacija
U biti blaugrana je masina - sve su to ubice.azTer je napisao/la:barsa već sad ima deset različitih strijelaca, dominacija

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
hegemonija čovječe.azTer je napisao/la:barsa već sad ima deset različitih strijelaca, dominacija
naprijed rejal
Sad mi nije jasno - ispade Pinto neozbiljniji od onog flopa.viKK je napisao/la:bparena je napisao/la:
p.s. treba Pinta do kraja polusezone da se ovaj smiri...Ma Pinto mašina , samo kad se izvode penali treba Pinta ubacit.. nekad npr ako je utakmica u produžecima i vidi se da će se ić na penale, ubaciš PintaM4kaveli je napisao/la:Pinto je ludji 3 put

Pa imamol mi normalnog igraca. Ok znam da na sredini i u napadu nista nije normalno

pinto je neozbiljan u onom pozitivnom smislu - nasmijava ekipu, sprda ih, priča im viceve, fotografiše ih, pušta im ludu muziku, održava dobru atmosferu u svlačionici... a valdes je (u zadnje vrijieme) neozbiljan u negativnom smislu, nikako da skonta da se u određenim situacijama lopta ne hvata (nego boksa), da se brani bliži, a ne dalji kut, na kornere ne istrčava ako lopta pada na jedanaesterac... i još mali milion stvari... ali, to je faza, proć će to.
Pa onda je Pinto extra u odnosu na ovu budaletinu. Ne kontam nikako sta sve trebamo izgubiti zbog ove flopine. Kup kralja smo izgubili zbog njega i to mu je dosta valjda.azTer je napisao/la:pinto je neozbiljan u onom pozitivnom smislu - nasmijava ekipu, sprda ih, priča im viceve, fotografiše ih, pušta im ludu muziku, održava dobru atmosferu u svlačionici... a valdes je (u zadnje vrijieme) neozbiljan u negativnom smislu, nikako da skonta da se u određenim situacijama lopta ne hvata (nego boksa), da se brani bliži, a ne dalji kut, na kornere ne istrčava ako lopta pada na jedanaesterac... i još mali milion stvari... ali, to je faza, proć će to.

- SultanSulejman
- Kontakt:
Gledam kvota Celitca na KampNou včrs 20,00 

nijedna greška koju je napravio ove sezone nije napravila neku veću posljedicu. daleko lošije brani nego prošle sezone, a evo nas na relativno velikom plusu, što je čudna situacija. recimo da je više sretan nego spretan, ali kad-tad će se to promijenit - ili će se uozbiljit, ili će preselit na klupu. problem je jedino što je on takav karakter da treba podršku. vrlo samokritična osoba i male greške ga lako poremete, to se vidi i na utakmicama... čim napravi 2-3 greškice zaredom, postane totalno nesiguran. zato ga u ovim trenucima treba podržat, u ime onih odbrana kojim nas je spašavo. ja sam strpljiv s njim.bparena je napisao/la:Pa onda je Pinto extra u odnosu na ovu budaletinu. Ne kontam nikako sta sve trebamo izgubiti zbog ove flopine.azTer je napisao/la:pinto je neozbiljan u onom pozitivnom smislu - nasmijava ekipu, sprda ih, priča im viceve, fotografiše ih, pušta im ludu muziku, održava dobru atmosferu u svlačionici... a valdes je (u zadnje vrijieme) neozbiljan u negativnom smislu, nikako da skonta da se u određenim situacijama lopta ne hvata (nego boksa), da se brani bliži, a ne dalji kut, na kornere ne istrčava ako lopta pada na jedanaesterac... i još mali milion stvari... ali, to je faza, proć će to.
E evo mu prilike nocas - Samaras i da vidimo kako ce se ponasat. 
p.s. Debilno driblanje u zadnjem kupu kralja kod kuce je od rezulltata 3:1 napravio 3:2 te su madrizani u revansu s rezultatom 2:1 osvojili kup. Procjeni jel zbog flopine ?

p.s. Debilno driblanje u zadnjem kupu kralja kod kuce je od rezulltata 3:1 napravio 3:2 te su madrizani u revansu s rezultatom 2:1 osvojili kup. Procjeni jel zbog flopine ?
Odbrana će puno bolje da izgleda kad se vrati Pique. Puno bolje.
A po ovim slikama vidim da će ubrzo na teren i Puyol.
Alves/Montoya - Pique/Song - Puyol/Mascherano - Alba/Adriano
Iako mislim da će ove silne povrede u zadnje vrijeme, te njegove godine, Puyola lagano prebacit' na klupu, većinu utakmica će Mascherano početi na stoperu sa Piqueom pored.
Nadam se da je ovo Victoru posljednja sezona na golu Barce.

A po ovim slikama vidim da će ubrzo na teren i Puyol.

Alves/Montoya - Pique/Song - Puyol/Mascherano - Alba/Adriano
Iako mislim da će ove silne povrede u zadnje vrijeme, te njegove godine, Puyola lagano prebacit' na klupu, većinu utakmica će Mascherano početi na stoperu sa Piqueom pored.
Nadam se da je ovo Victoru posljednja sezona na golu Barce.

izgubili ste zbog njega, ne zato jer ste nadigranibparena je napisao/la:
Pa onda je Pinto extra u odnosu na ovu budaletinu. Ne kontam nikako sta sve trebamo izgubiti zbog ove flopine. Kup kralja smo izgubili zbog njega i to mu je dosta valjda.

naprijed rejal
U 1 utakmici barca bolja,2 utakmica 1 poluvrijeme bolji real,2 poluvrijeme barca.Tako da barca nije bila nadigrana,kao sto ti kazes.Sveti je napisao/la:izgubili ste zbog njega, ne zato jer ste nadigranibparena je napisao/la:
Pa onda je Pinto extra u odnosu na ovu budaletinu. Ne kontam nikako sta sve trebamo izgubiti zbog ove flopine. Kup kralja smo izgubili zbog njega i to mu je dosta valjda.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.