PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Horde Zla's on fire, but Dino is not terrified
Tiago,Bogičević, Stanić, Đermanović, Hodžurda i braća Sadiković + Amer Hiroš, Benjamin Šehić, Adnan Alihodžić i Muris MidžićThetraphak1921 je napisao/la:Koji vazan igrac je otisao pa da se moze pricati o raspadu? Enis Sadikovic, Hodzurda, Nedo Turkovic? Jedini igrac za kojim zalim a bar jos uvijek nije otisao jeste Dado.Mustafa10 je napisao/la:Jel se ovo i zeljo raspada il je u pitanju sezonski remont ???![]()

Zadnja izmjena: Mustafa10, dana/u 22 jun 2016, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sve važni igrači, a od njih samo bogicevic i stanic igrali u prvoj
- Thetraphak1921
- Kontakt:
I to tako igrali da smo mjesecima Boga molili da nadjemo novog stopera i lijevog beka, mjesto Stanica pusaca. Rekoh, zalim samo za Dadom i Bogija bih ostavio kao rezervu, sve ostale tjeramo mjesecima jer ne znaju.subic je napisao/la:Sve važni igrači, a od njih samo bogicevic i stanic igrali u prvoj
Sad ne valja Stanic, Tiago, Bogicevic, Djermanvic i ostali a do jucer ih prizivali u reprezentaciju. Odlicno za nas vas ovakav prelazni rok.
Tiago ovu polusezonu nije svoj + povreda, Bogicevic ok za izmjene, Stanica gotivimo, ali i on ovu polusezonu nista nije uradio, mada nije ni igrao na desnoj strani
A kakva je situacija kod vas? jel ima jos taldzija u ekipi?
A kakva je situacija kod vas? jel ima jos taldzija u ekipi?
Taldzije kontra kamatara.
Koje se preko sponzorstva vrate u klub
-
- Kontakt:
Miske uzeo postotak, raspadamo se. Dobrodosao Dino 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Vidi tuzlaka što tuku slovence
Svaka čast

Al mene interesuje sta bi s projektom ,,nasa djeca'',kako to propade brzo

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ako misliš na nas:
Vedran Kjosevski, Irfan Fejzić, Aldin Ćeman, Emir Ćutahija – Siniša Stevanović, Kerim Memija, Aleksandar Kosorić, Kemal Osmanković, Ismail Duraković, Senad Husić, Mirko Kramarić – Dino Hasanović, Uglješa Radinović, Jovan Blagojević, Adnan Šećerović, Samir Bekrić, Javier Hervas, Denis Žerić, Dženis Beganović, Miroslav Stevanović, Mirza Halvadžić, Milivoje Lazić – Ivan Lendrić, Denis Pozder, Ajdin Mujagić.
Vedran Kjosevski, Irfan Fejzić, Aldin Ćeman, Emir Ćutahija – Siniša Stevanović, Kerim Memija, Aleksandar Kosorić, Kemal Osmanković, Ismail Duraković, Senad Husić, Mirko Kramarić – Dino Hasanović, Uglješa Radinović, Jovan Blagojević, Adnan Šećerović, Samir Bekrić, Javier Hervas, Denis Žerić, Dženis Beganović, Miroslav Stevanović, Mirza Halvadžić, Milivoje Lazić – Ivan Lendrić, Denis Pozder, Ajdin Mujagić.
Hasanovic nije vase djete. Ti gore nabrijani sem Krosevskog nece imati nikakvu ulogu, igraci za klupe.
Sta je s Tiaga OK on je bio vazan igrac ???

- AzaKamikaza
- Kontakt:
Joj @subica što ga ugasi..
Ne zna šta će od muke jadan

Ne zna šta će od muke jadan

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
-
- Kontakt:
Prosle sezone nasa djeca su dobili najvise minuta od svih drugih timova u ligi. Danas 10 njih otislo na pripremeRedEvil je napisao/la:Al mene interesuje sta bi s projektom ,,nasa djeca'',kako to propade brzo![]()

Zadnja izmjena: djedovic01, dana/u 22 jun 2016, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kako ti znas da nece imati nikakvu ulogu?Lakoste je napisao/la:Hasanovic nije vase djete. Ti gore nabrijani sem Krosevskog nece imati nikakvu ulogu, igraci za klupe.
Pa presaberi se malo i vidis sam da su radi nekog broja tu,meni je zao i Memije koji ce izgubiti mjesto,al otom potom,uglavnom projekat propaooosubic je napisao/la:Ako misliš na nas:

grb sto kuca,umjesto srca
Djeca su tu, budi mi pozdravljen 

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Proximic i 9 gostiju.