Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
stvarno me fascinira ljudska glupost
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Neces vjerovati ali necu ti zabraniti. Velis lazio bi bio 10. u bundesligi jer si ti odgledao jedan mec. E pa po tvojojo logici bayern popusio od wolfsburga, wolfsburg razvaljen od napolia, napoli razvaljen od lazia u odlucujucoj tekmi za trece mjesto. Znaci lazio prvak bundesligeFRANK RIBERY je napisao/la:Hoces mi zabraniti da prokomentarisem utakmicu, to je moje vidjenje, ne znaci da je tacno. Izrazio sam cudjenje da je pored silnih velikana ovakav Lazio zavrsio ispred, a znamo kakvu su proslu sezonu imali Italijani. Nisam htio ranije pisati, ali pojedinci su uocib uzvrata pisali po Bayeru. Karma is a bitch!suptilnirocker21 je napisao/la:Nemoj bogati o konkurentnosti i snazi bundeslige. Barem ovdje nemojFRANK RIBERY je napisao/la:Prosto je nevjerovatno da je ovakav Lazio zavrsio ispred Napolija,Milana i Intera. Ova Lazio sa ovakvom igrom u Bundesligi bi bio od 7 do 10. mjesta. U kakvom su sosu ostali kad se Lazio docepa treceg mjesta?

Drzi se svaba, a svoju logiku pokusaj prvo procitati prije nego sto stisnes "pošalji"
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
suptilnirocker21 je napisao/la:Neces vjerovati ali necu ti zabraniti. Velis lazio bi bio 10. u bundesligi jer si ti odgledao jedan mec. E pa po tvojojo logici bayern popusio od wolfsburga, wolfsburg razvaljen od napolia, napoli razvaljen od lazia u odlucujucoj tekmi za trece mjesto. Znaci lazio prvak bundesligeFRANK RIBERY je napisao/la:Hoces mi zabraniti da prokomentarisem utakmicu, to je moje vidjenje, ne znaci da je tacno. Izrazio sam cudjenje da je pored silnih velikana ovakav Lazio zavrsio ispred, a znamo kakvu su proslu sezonu imali Italijani. Nisam htio ranije pisati, ali pojedinci su uocib uzvrata pisali po Bayeru. Karma is a bitch!suptilnirocker21 je napisao/la:
Nemoj bogati o konkurentnosti i snazi bundeslige. Barem ovdje nemoj![]()
Drzi se svaba, a svoju logiku pokusaj prvo procitati prije nego sto stisnes "pošalji"

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Odgovorio ti je kolega Italia, moja logika, ja ocjenjujem Lazio na osnovu jedne utakmice.Mozda bas imam Arene i redovno gledam Seriju A. Ako se vec sibamo tom logikom, odgledaj meč Mainz - Lazio.suptilnirocker21 je napisao/la:Neces vjerovati ali necu ti zabraniti. Velis lazio bi bio 10. u bundesligi jer si ti odgledao jedan mec. E pa po tvojojo logici bayern popusio od wolfsburga, wolfsburg razvaljen od napolia, napoli razvaljen od lazia u odlucujucoj tekmi za trece mjesto. Znaci lazio prvak bundesligeFRANK RIBERY je napisao/la:Hoces mi zabraniti da prokomentarisem utakmicu, to je moje vidjenje, ne znaci da je tacno. Izrazio sam cudjenje da je pored silnih velikana ovakav Lazio zavrsio ispred, a znamo kakvu su proslu sezonu imali Italijani. Nisam htio ranije pisati, ali pojedinci su uocib uzvrata pisali po Bayeru. Karma is a bitch!suptilnirocker21 je napisao/la:
Nemoj bogati o konkurentnosti i snazi bundeslige. Barem ovdje nemoj![]()
Mozda sam bas ugledao pretrcane kilometre pred iskljucenje i vidio koliko su manje pretrcali. Lazio je imao lose pripreme, to bi se itekako dalo zakljuciti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Hoces mi zabraniti da prokomentarisem utakmicu, to je moje vidjenje, ne znaci da je tacno. Izrazio sam cudjenje da je pored silnih velikana ovakav Lazio zavrsio ispred, a znamo kakvu su proslu sezonu imali Italijani. Nisam htio ranije pisati, ali pojedinci su uocib uzvrata pisali po Bayeru. Karma is a bitch![/quote]FRANK RIBERY je napisao/la:
Neces vjerovati ali necu ti zabraniti. Velis lazio bi bio 10. u bundesligi jer si ti odgledao jedan mec. E pa po tvojojo logici bayern popusio od wolfsburga, wolfsburg razvaljen od napolia, napoli razvaljen od lazia u odlucujucoj tekmi za trece mjesto. Znaci lazio prvak bundeslige

Drzi se svaba, a svoju logiku pokusaj prvo procitati prije nego sto stisnes "pošalji"[/quote]
Odgovorio ti je kolega Italia, moja logika, ja ocjenjujem Lazio na osnovu jedne utakmice.Mozda bas imam Arene i redovno gledam Seriju A. Ako se vec sibamo tom logikom, odgledaj meč Mainz - Lazio.
Mozda sam bas ugledao pretrcane kilometre pred iskljucenje i vidio koliko su manje pretrcali. Lazio je imao lose pripreme, to bi se itekako dalo zakljuciti.[/quote]
Nisam bas siguran da li je odgovorio meni ili tebi no dobro, svako ima svoj ugao gledanja. Uglavnom moje iskrene cestitke na posjedovanju Arena kanala. Lazio u prvoj pretrcao vise ali opet se zakljucci donose iz jedne tekme.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Neces vjerovati ali necu ti zabraniti. Velis lazio bi bio 10. u bundesligi jer si ti odgledao jedan mec. E pa po tvojojo logici bayern popusio od wolfsburga, wolfsburg razvaljen od napolia, napoli razvaljen od lazia u odlucujucoj tekmi za trece mjesto. Znaci lazio prvak bundesligesuptilnirocker21 je napisao/la:Hoces mi zabraniti da prokomentarisem utakmicu, to je moje vidjenje, ne znaci da je tacno. Izrazio sam cudjenje da je pored silnih velikana ovakav Lazio zavrsio ispred, a znamo kakvu su proslu sezonu imali Italijani. Nisam htio ranije pisati, ali pojedinci su uocib uzvrata pisali po Bayeru. Karma is a bitch!FRANK RIBERY je napisao/la:

Drzi se svaba, a svoju logiku pokusaj prvo procitati prije nego sto stisnes "pošalji"[/quote]
Odgovorio ti je kolega Italia, moja logika, ja ocjenjujem Lazio na osnovu jedne utakmice.Mozda bas imam Arene i redovno gledam Seriju A. Ako se vec sibamo tom logikom, odgledaj meč Mainz - Lazio.
Mozda sam bas ugledao pretrcane kilometre pred iskljucenje i vidio koliko su manje pretrcali. Lazio je imao lose pripreme, to bi se itekako dalo zakljuciti.[/quote]
Nisam bas siguran da li je odgovorio meni ili tebi no dobro, svako ima svoj ugao gledanja. Uglavnom moje iskrene cestitke na posjedovanju Arena kanala. Lazio u prvoj pretrcao vise ali opet se zakljucci donose iz jedne tekme.[/quote]
Ne znam sto bi meni replicirao, ja Lazija u svom postu nisam poredio ni sa jednom ekipom iz Bl, samo sam dao misljenje o trenutnoj kvaliteti i formi ekipe i koji bi bili njihovi dometi u Bl-u. A tvoj sarkazam u vezi Arene, jel to najbolje sto znas? Kako je vama nekad tesko prihvatiti istinu, a nakon pobjede ste pisali da je Lazio vec prosao. Ispao Lazio, pa sta, niko od ove ekipe realno nije ni ocekivao da ce proci.Bar cetiri tima bi bolje predstavljla Seriju A u Ligi prvaka od njih.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Odgovorio ti je kolega Italia, moja logika, ja ocjenjujem Lazio na osnovu jedne utakmice.Mozda bas imam Arene i redovno gledam Seriju A. Ako se vec sibamo tom logikom, odgledaj meč Mainz - Lazio.FRANK RIBERY je napisao/la:Neces vjerovati ali necu ti zabraniti. Velis lazio bi bio 10. u bundesligi jer si ti odgledao jedan mec. E pa po tvojojo logici bayern popusio od wolfsburga, wolfsburg razvaljen od napolia, napoli razvaljen od lazia u odlucujucoj tekmi za trece mjesto. Znaci lazio prvak bundesligesuptilnirocker21 je napisao/la:Hoces mi zabraniti da prokomentarisem utakmicu, to je moje vidjenje, ne znaci da je tacno. Izrazio sam cudjenje da je pored silnih velikana ovakav Lazio zavrsio ispred, a znamo kakvu su proslu sezonu imali Italijani. Nisam htio ranije pisati, ali pojedinci su uocib uzvrata pisali po Bayeru. Karma is a bitch!FRANK RIBERY je napisao/la:![]()
Nisam bas siguran da li je odgovorio meni ili tebi no dobro, svako ima svoj ugao gledanja. Uglavnom moje iskrene cestitke na posjedovanju Arena kanala. Lazio u prvoj pretrcao vise ali opet se zakljucci donose iz jedne tekme.[/quote]
Ne znam sto bi meni replicirao, ja Lazija u svom postu nisam poredio ni sa jednom ekipom iz Bl, samo sam dao misljenje o trenutnoj kvaliteti i formi ekipe i koji bi bili njihovi dometi u Bl-u. A tvoj sarkazam u vezi Arene, jel to najbolje sto znas? Kako je vama nekad tesko prihvatiti istinu, a nakon pobjede ste pisali da je Lazio vec prosao. Ispao Lazio, pa sta, niko od ove ekipe realno nije ni ocekivao da ce proci.Bar cetiri tima bi bolje predstavljla Seriju A u Ligi prvaka od njih.[/quote]
Uredu je Franče. Izdominirao si, bas kao sto i bundesliga izdominira serie A. Hoces li sad biti dovoljno ljubazan da svoje slavlje nastavis na temi
bundeslige?
To je to.FRANK RIBERY je napisao/la:Ispao Lazio, pa sta, niko od ove ekipe realno nije ni ocekivao da ce proci.Bar cetiri tima bi bolje predstavljla Seriju A u Ligi prvaka od njih.
Jedan od najvecih problema Serie A je taj shto godinama neambiciozni klubovi dobijaju shansu da igraju evro-kupove koji daleko nadilaze njihove planove i finansijske mogucnosti.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Koja su to cetiri tima?
EDIT:

EDIT:

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Napoli, Inter, Milan i Fiorentina.
Sve i jedan od njih je uradio vishe u Evropi od Lazija, od Calcipolija pa na ovamo.
Sve i jedan od njih ulazhe u ekipu, kupujuci ozbiljne igrache, a ne samo ispushene lule ili prospekte.
Sve i jedan od njih ima ambiciju da postigne neshto kad igra u Evropi.
Sve i jedan od njih je uradio vishe u Evropi od Lazija, od Calcipolija pa na ovamo.
Sve i jedan od njih ulazhe u ekipu, kupujuci ozbiljne igrache, a ne samo ispushene lule ili prospekte.
Lazio je igrao bez Biglije i to je najveci razlog zasto su izgledali smijesno na sredini terena.
U kompletnom sastavu, Lazio nije los i u europa ligi mogu otici jako daleko. Za ligu prvaka im fali puno toga.
U kompletnom sastavu, Lazio nije los i u europa ligi mogu otici jako daleko. Za ligu prvaka im fali puno toga.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Napoli, Inter su takodjer fino sj3bali koeficijent lige u proslim sezonama kroz Europa Ligu. Fiorentina manje-vise.MaGiCa je napisao/la:Napoli, Inter, Milan i Fiorentina.
Poceli su ozbiljnije igrati tek kad je uvedeno pravilo pobjednik EL -> CL.
Don't believe the hype.
To je tachno.akisarajevo92 je napisao/la: Napoli, Inter su takodjer fino sj3bali koeficijent lige u proslim sezonama kroz Europa Ligu. Fiorentina manje-vise.
Poceli su ozbiljnije igrati tek kad je uvedeno pravilo pobjednik EL -> CL.
Isto tako je tachno da je Napoli imao 3 sezone u Evropi u tom periodu, od kojih je svaka bolja od najbolje koju je imao Lazio u periodu od poslednjih 10 godina. A Inter, i pored silnih promashaja i podbachaja, u tom periodu sigurno nije ispadao od Ludogoreca i slichnih.
Meni kod Lazija smeta taj provincijalistichki duh - hocesh da igrash LS, a dovodish igrache za 5-6m evra, restlove, ispushene lule i sl.
-
- Kontakt:
zar je stvarno neko ovdje ocekivao Lazio u grupi??? sa ovakvim (ne)mercatom???
jos su dobili najgoreg moguceg protivnika, svabu koji ne prasta potcjenjivanje, sto se i desilo nakon izvlacenja, sampanjac se vec otvorio...
drag mi je Lazio ali nisu oni jos za LP, ni blizu, kuzen zasluzeno prosao!
jos su dobili najgoreg moguceg protivnika, svabu koji ne prasta potcjenjivanje, sto se i desilo nakon izvlacenja, sampanjac se vec otvorio...
drag mi je Lazio ali nisu oni jos za LP, ni blizu, kuzen zasluzeno prosao!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- L'Avvocato
- Kontakt:
U iščekivanju žrijeba za grupe

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlPrincipino
- Kontakt:
Top scouting systems: the best 11 players Udinese & Palermo bought and then sold for a big amount.GdS
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ja sam volio vidjeti Lazia u LP. Zasluzeno su dosli do kvalifikacija.Marco Iaria(novinar Gazzete): Bez Lazia u Ligi Prvaka, Juve i Roma ce zaraditi dodatnih pet odnosno osam miliona eura. Lazio ce dobiti 10%
I ja sam volio da pobjedimo u finalu LS al etoIlPrincipino je napisao/la:Ja sam volio vidjeti Lazia u LP. Zasluzeno su dosli do kvalifikacija.Marco Iaria(novinar Gazzete): Bez Lazia u Ligi Prvaka, Juve i Roma ce zaraditi dodatnih pet odnosno osam miliona eura. Lazio ce dobiti 10%

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Grupe

- Romagnoli13
- Kontakt:
Lazio se ocekivano izblamirao.A Boga mi danas su Juve i Roma dobili strasno teske grupe,bit´ce svega tu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.