FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 08 mar 2014, 18:17

Joj kad legnu stolice 8-) .

slika

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 mar 2014, 18:17

Posjeta nažalost bitno manja od očekivane.Očito da TV prenos ostavlja ljude kod kuće prikovane za fotelju.Pod hitno razmotriti sa RTVTK da se prenos "zatamni" za područje Tuzle.

Čestitke na zalaganju i pobjedi šefu i igračima.Posebno hvala FUKARAMA.
Ja volim FK Tuzla City

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 mar 2014, 18:21

Ne sjećam se da je Sloboda ikad dala 3 eurogola na jednom meču. Ovo danas je rezultatski odlično. Igrom u prvom dijelu nisam zadovoljan, mada su igrači Mladosti dosta sjeckali i prekidali naše napade prekršajima (dobro, radili smo i mi ponekad isto). Drugo poluvrijeme čista perverzija. 8-) Redžepi me oduševio igrom, bio je briljantan. Mujka je naš Lewandowski. :mrgreen: Krpić isto tako solidan, s tim da može umjesto njega uskočiti i Jusufbašić. Mada sve dok pobjeđujemo, ne treba ništa mijenjati. Lijeva strana na kojoj su bili Migi i Mehidić je odlično funkcionisala. Kuduz će teško u prvu postavu pored ove dvojice. Po mom ukusu, jedan štoper kao što je bio Čejvan bi odlično došao, jer čim ne igraju Moranjkić i Sale, to nije to. Opet, kada pogledam koliko su ovdje ekipe "opasne" u napadu, mislim da nam nije toliko hitno.

Protiv Čapljine ćemo vidjeti pravu snagu ekipe. Ako budu igrali kao u 1. poluvremenu, poraz od 1-0 ili remi 0-0 ili 1-1 je za očekivati. Ako budu raspoloženi kao u drugom, Hercegovina će biti pokorena. :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 mar 2014, 18:25

tribina je zlo :mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 mar 2014, 18:28

steta za onaj volej Redzepija, ne pamtim kad sam bolju akciju vidio na Tusnju al et ode qrva pored gola...

a ne zaboravite da nam se vraca po meni uz Omu nas najbolji igrac iz priprema Husejnbasic ;) tako da ce napad vjerovatno dobiti jos jednu novu dimenziju, plus kad je i on tu nece Karlos morati igrati jer i on je u-21..

plus kad se oporavi i Kuduz, i on moze jako dobro pomoci na stoperu tako da dobivamo znacajno na sirini...

al su ovi danas udarali to je cudno jedno, posebno Redzepija, on se dobro mora pazit mesara u ovoj ligi..njemu dade zuti a jest sigurno 15x fauliran danas od toga najmanje 3-4 izrazito gruba starta.

kako god i kad Husejnbasic da dimenziju vise po strani, posebno na gostovanjima bice to dobra ekipa...Krpic strasno puno radi za ekipu i bori se, ne gubi duela ni jednog ali mu fali realizacija, medjutim Ciro ocigledno zeli nekog da se moze potuc...Mehidic igra super na pocetku sezone al ipak mislim da je tu Husejnbasic kvalitetniji...jos dodas Husic, Jusufbasic pa zasto ne i Jaha, Halilovic na klupi, oporavljeni Kuduz..fino je to sve na papiru..

sad slijede dva strasna gostovanja dje nam nakon ovog kiksa Jedinstva treba makar 4b, a sa svih 6 to bi perverzija bila...bice tesko, obje ekipe su nezgodne, Lukavac ce se maksimalno motivisati protiv nas ako nista da nam polomi igrace pred Bihac tako da ekipa treba da pokaze karakter.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 08 mar 2014, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2014, 18:30

Chinaglia je napisao/la:tribina je zlo :mrgreen:
Jos da je napunimo bila bi jos vece zlo :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 08 mar 2014, 18:33

Skver je napisao/la:[youtube][/youtube]

2.30 :o :o :o sad capljinu ako dobijemo mislim da ce u lukavcu perverzija biti 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 mar 2014, 18:33

ultrasstyle_tz je napisao/la:steta za onaj volej Redzepija, ne pamtim kad sam bolju akciju vidio na Tusnju al et ode qrva pored gola...

a ne zaboravite da nam se vraca po meni uz Omu nas najbolji igrac iz priprema Husejnbasic ;) tako da ce napad vjerovatno dobiti jos jednu novu dimenziju, plus kad je i on tu nece Karlos morati igrati jer i on je u-21..

plus kad se oporavi i Kuduz, i on moze jako dobro pomoci na stoperu tako da dobivamo znacajno na sirini...

al su ovi danas udarali to je cudno jedno, posebno Redzepija, on se dobro mora pazit mesara u ovoj ligi..njemu dade zuti a jest sigurno 15x fauliran danas od toga najmanje 3-4 izrazito gruba starta.

kako god i kad Husejnbasic da dimenziju vise po strani, posebno na gostovanjima bice to dobra ekipa...Krpic strasno puno radi za ekipu i bori se, ne gubi duela ni jednog ali mu fali realizacija, medjutim Ciro ocigledno zeli nekog da se moze potuc...Mehidic igra super na pocetku sezone al ipak mislim da je tu Husejnbasic kvalitetniji...jos dodas Husic, Jusufbasic pa zasto ne i Jaha, Halilovic na klupi, oporavljeni Kuduz..fino je to sve na papiru..

sad slijede dva strasna gostovanja dje nam nakon ovog kiksa Jedinstva treba makar 4b, a sa svih 6 to bi perverzija bila...bice tesko, obje ekipe su nezgodne, Lukavac ce se maksimalno motivisati protiv nas ako nista da nam polomi igrace pred Bihac tako da ekipa treba da pokaze karakter.
Na Redzepija su isli namjerno grubo i pogibeljno, sreca pa je pripremljen vrhunski i zna izbjeci mesarske poteze.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 08 mar 2014, 18:35

Fino je vidjeti da se ovako pune stadioni, još pogotovo navijači. I kod nas i kod vas grmilo sve. Odsad će se klubovi iz Premier lige boriti da ispadnu ovdje gdje smo i mi, ovdje je špica :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 mar 2014, 18:36

sloboda72 je napisao/la:Posjeta nažalost bitno manja od očekivane.Očito da TV prenos ostavlja ljude kod kuće prikovane za fotelju.Pod hitno razmotriti sa RTVTK da se prenos "zatamni" za područje Tuzle.

Čestitke na zalaganju i pobjedi šefu i igračima.Posebno hvala FUKARAMA.
jarane stvarno nije nikakva provokacija al kako je posjeta BITNO manja od ocekivane...bilo je cc 3500 ljudi,ponavljam protiv nekog sela pored kaknja :? :? ...ja stvarno neznam zasto si ti razocaran posjetom...sta si ocekivao :? ...6000 :? :shock: ...ja sam vec rekao da zbog tv prenosa,vremena i protivnika sve preko 2000 je TOP TOPOVA za ovu ligu....smije li neko u pare na pp da se okladi da ako se uvezu 2 naredne pobjede da ce past rekord stadiona iza rata...eo ja kazem da ce bit protiv jedinstva bit PREKO 7000...ako bude i jedan gledalac ispod 7000 gubim opkladu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 mar 2014, 18:41

ja danas kazem ne moramo ni uc u ligu samo nek uvezu sad dvije pobjede da dozivim kad zagrmi bar 2500 sa sjevera..

ovih ajd 500 ljudi danas na momente ledi krv u zilama koliko je sjever akustican, od punog sjevera bi im se kosti zatresle ..ne treba ni uc u ligu samo to bi mi bilo dosta ove sezone :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 08 mar 2014, 18:42

Da li neko zna imal gdje pjesma koja pjeva prije utakmice, mislim da je nastala za K.K Sloboda Dita. Ide otprilike ovako: "Jer Slobodu Tuzla voli eooo eooo kao vječno zrno soli eooo eooo u gostima i kod kuće za Slobodu srce tuče "
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 mar 2014, 18:47

apach1986 je napisao/la:Da li neko zna imal gdje pjesma koja pjeva prije utakmice, mislim da je nastala za K.K Sloboda Dita. Ide otprilike ovako: "Jer Slobodu Tuzla voli eooo eooo kao vječno zrno soli eooo eooo u gostima i kod kuće za Slobodu srce tuče "

Druže prelisto sam cijeli youtube i ne mogu da nađem tu pjesmu,mada je ta pjesma više za košarku :?

ČESTITKE NAŠIM NOGOMETAŠIMA NA POBJEDI,ĆIRI I AZMIRU :!:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 mar 2014, 18:50

apach1986 je napisao/la:Da li neko zna imal gdje pjesma koja pjeva prije utakmice, mislim da je nastala za K.K Sloboda Dita. Ide otprilike ovako: "Jer Slobodu Tuzla voli eooo eooo kao vječno zrno soli eooo eooo u gostima i kod kuće za Slobodu srce tuče "
Ko to neće za Slobodu i kroz vatru i kroz vodu, vidiš imam ja na cdu nekom, al nije citava verzija moram potražiti

Inače tačno 6 godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

A evo i te pjesme

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 08 mar 2014, 18:53, ukupno mijenjano 4 puta.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 mar 2014, 18:52

Zeljko Lesic je autor pjesme ;) nadam se da ce pomoci
Sloboda Tuzla

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 08 mar 2014, 18:53

Gorki je napisao/la:

Druže prelisto sam cijeli youtube i ne mogu da nađem tu pjesmu,mada je ta pjesma više za košarku :?

Ma da, znam to napisao sam da je nastala za košarku. Prije je uvijek možda 5min prije košarkaške utakmice pjevala a evo sad i na Tušnju počela ..
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 mar 2014, 18:55

Kaze ona, ako pomgnes ti meni, pomognut cu ja tebi :) Pa eto, valjda nam Tuzlaci vrate zadnje kolo barem bod :D jer nas ceka mrtva trka za opstanak do kraja :D
Max Allegri

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 mar 2014, 18:55

apach1986 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:

Ma da, znam to napisao sam da je nastala za košarku. Prije je uvijek možda 5min prije košarkaške utakmice pjevala a evo sad i na Tušnju počela ..
jarane,ova se pjesma pusta vec godinama na Tusnju

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 mar 2014, 18:58

Mig_Mig je napisao/la:Kaze ona, ako pomgnes ti meni, pomognut cu ja tebi :) Pa eto, valjda nam Tuzlaci vrate zadnje kolo barem bod :D jer nas ceka mrtva trka za opstanak do kraja :D
kome vama..juventusu :? :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2014, 18:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:ja danas kazem ne moramo ni uc u ligu samo nek uvezu sad dvije pobjede da dozivim kad zagrmi bar 2500 sa sjevera..

ovih ajd 500 ljudi danas na momente ledi krv u zilama koliko je sjever akustican, od punog sjevera bi im se kosti zatresle ..ne treba ni uc u ligu samo to bi mi bilo dosta ove sezone :mrgreen:
Slazem se sa tobom u vezi navijanja,al nemoj to da ne udjemo u ligu :mrgreen:

Sad abd da uzmu Capljinu,a onda u Lukavcu ludilo...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 9 gostiju.