PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
samirre koe prviiiiii?
Samke bolan reci lažnom borcu i prevarantu iz Amerike nek isplati malog Džafića. Dijete se bori za egzistenciju a on kupuje licence... Kako ga Boga nije strah...
sporcki podpis
Kognitivna disonanca. Ne vide ono sto im je pred ocima jer je u neslaganju sa usvojenim budalastinama u mozgu
A nista, i ove sezone cemo im morati otvarati oci, osim ako ne nabave sponzora, kao njihovi profiteri iz kluba, recimo namjensku industriju iz Uzica 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Ja znam da iskrene i prave navijace Zelje boli to što im u upravi sjede ratni profiteri. I da nece nikad podrzavati ovu upravu. Jedan od njih je Ahmed Muftic - 17 trofeja sa Zeljom osvojio.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Slazem se samire, mozda ih to boli?
A to sto miske kaze da je sponzor, to je naturna laz
ti si samo jedan debilčić, i nisi vrijedan ni pomena, ali baš se pitam šta bi se desilo sada ovdje i koliko bi se spominjalo da se kaže gori Grbavica npr., dok se na ovakve izjave uopšte ne gleda. Željkanovci, ne čudite se kad vam neko onda uzvrati ovom istom mjerom.Ikos je napisao/la: Sve je lakse kada znam da tone tuzla tone sloboda.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Rece mu Azmir da saceka malo, pa ce dobiti dug i plus kamatu 7%. Dz. je trazio vecu kamatu, al Azmir se pozvao na to da je u nasem fudbalu fiksna kamata od 7%.POLITICAR je napisao/la:Samke bolan reci lažnom borcu i prevarantu iz Amerike nek isplati malog Džafića. Dijete se bori za egzistenciju a on kupuje licence... Kako ga Boga nije strah...

Plus sve isplate idu preko punca, a punac je trenutno nedostupan.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Miske je kamatar !subic je napisao/la:Slazem se samire, mozda ih to boli?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Slazem se, još pare u kešu donosili.
Ne slazem se sa tobom, covjek je lijepo objasnio na skupstini da ne postoji drugaciji nacin ulaganja u klub i ako treba on ce se povuci iz kluba al tek kad se naprave kule....samirr je napisao/la:Miske je kamatar !subic je napisao/la:Slazem se samire, mozda ih to boli?
🔴⚫️
tone tuzla tone sloboda.samirr je napisao/la:Jel to tvoj konacan odgovor ?Ikos je napisao/la:samirr je napisao/la: Sve je lakse kada znam da tone tuzla tone sloboda.
@glupoglavi, debilcic si ti.
samirr je napisao/la:

Kaze Miske, ako ponovo bude potrebno za ne daj Boze, ponovo cu spusiti na 7%

Azmire isplati momka!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Jesu li manijaci krivi za teroristički napad od neku noć?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
"Željeznicar u ovom trenutku nema novca da plati takvog igrača", kazao je nam je na Kupresu naš izvor sa Grbavice.

Što se 2xs raspisao nakon što je raskinuta suradnja sa njima?
Ja tražio 200 hiljada eura godišnje
Ja tražio 200 hiljada eura godišnje
Zadnja izmjena: subic, dana/u 22 jun 2016, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Mi samo za Duljevića dajemo 400.000 eura, a za ostale nemamo para,jer ubrzo stiže nova ponuda,jača od prošle na vrata komšija.. 

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
- Probisvjet
- Kontakt:
samirr je napisao/la:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, amypitar, Antikloc, antisisoja1919, aqarius, ASD, bhfanatic14, Bing [Bot], Burberry46, Cwirek, feniksptica, fks74, Guest1945, legendarnadruga, Orjuna, OsmanhodzicBuco, samirr, Sheyi, tutankamon1905, VolimBiH96, xinxee, ZmajOdBosne33 i 142 gosta.