BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bas juce sam htio da napisem kako bi bilo fino da Dzumi potrazi Dzeku, Zuku i Pjanu dok je u Rimu ,kad maloprije ugleda njihovu zajednicku sliku

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Vidim jucer svi prizivase Chardya za protivnika,a on po mom misljenju nije nimalo naivan protivnik,mislim da ga Damir moze uzeti,i onda ide medju 60 a to znaci nadomak OI sto je i krajnji cilj za ovu godinu,bljesnuce Damir ili na ovom turniru ili RG......sretno majstore....
Zar ima naivan protivnik na mastersima. Realno zbog jednodimenzionalne igre i podloge najvise sanse je protiv njega imao damir , ukoliko i ne bude na psihickom planu bljirirao damir bi trebao relativno lako slaviti al ako ako , sve zavisi i od damira u svakom slucaju po meni najbolji kojeg je mogo izvuc u prvom kolu a i u drugom kolu nema neki nemoguc zadatak.Damir05 je napisao/la:Vidim jucer svi prizivase Chardya za protivnika,a on po mom misljenju nije nimalo naivan protivnik,mislim da ga Damir moze uzeti,i onda ide medju 60 a to znaci nadomak OI sto je i krajnji cilj za ovu godinu,bljesnuce Damir ili na ovom turniru ili RG......sretno majstore....
- akisarajevo92
- Kontakt:
4 Željovcaesprit24 je napisao/la:Bas juce sam htio da napisem kako bi bilo fino da Dzumi potrazi Dzeku, Zuku i Pjanu dok je u Rimu ,kad maloprije ugleda njihovu zajednicku sliku![]()
![]()
Don't believe the hype.
Pjanic je prve fudbalske korake napravio u bordo dresuakisarajevo92 je napisao/la:4 Željovcaesprit24 je napisao/la:Bas juce sam htio da napisem kako bi bilo fino da Dzumi potrazi Dzeku, Zuku i Pjanu dok je u Rimu ,kad maloprije ugleda njihovu zajednicku sliku![]()
![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- akisarajevo92
- Kontakt:
prve fudbalske korake je napravio u FC Schifflange, a oni su zuto-zeleniesprit24 je napisao/la:Pjanic je prve fudbalske korake napravio u bordo dresuakisarajevo92 je napisao/la:4 Željovcaesprit24 je napisao/la:Bas juce sam htio da napisem kako bi bilo fino da Dzumi potrazi Dzeku, Zuku i Pjanu dok je u Rimu ,kad maloprije ugleda njihovu zajednicku sliku![]()
![]()
![]()
Don't believe the hype.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Kome je dosadno do meca
:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Bice stream ako ne bude na SK!
Nema na SK. Na sport klubu prenose samo meceve sa tri glavna terena. Nadamo se da ce Damir pobjediti pa da ga prenose protiv Bautiste.DANTES je napisao/la:ima li prenos?
Ima na bwin ali moraš imati para na računu [emoji16][emoji16]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest, poslije Cuevasa i Mahuta. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
gdledam sad cuevasa , pa teren odmah do drugog terena , vidi se sve
al popunjen gledaocima 
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- Edalicious
- Kontakt:
Konacno zavrsise. Upratih statistiku na kraju meca Cuevas-Mahut. Cuevas u svim parametrima bolji ali opet izgubio. Cak je i vise poena ukupno uzeo ali ispade xD
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nova majica 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ovaj Chardy dobru lovu uzeo
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.