Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Janković dobila menstruaciju pa joj ova druga pomaže. Krenut će za koji satrobben11 je napisao/la:sta je sa mecom jelene jankovic i elene vesnine????
deno_TM87 je napisao/la: FC Zurich - Bayern Munchen 2
Villarreal - Odense 1
Malmo/gol - Dinamo Zagreb
Genk/gol - Maccabi haifa
Bournemouth - WBA 2
Aston Villa - Hereforf 1
Brighton - Sunderland/gol
Millwall - Morecambe 1
Kvota 15.95
Uplata 0.75
Dobitak 12.00
I na kraju ova utakmica ebena zavrsi 1-2Admir_Sa je napisao/la:
Pa mogli su i ovi dati bar jedan gol, ma kad te nece onda stvarno nece, mosh se ebat
ako ti je neka utjeha upravo sam fulio po jedan par na 2 listicaAdmir_Sa je napisao/la:I na kraju ova utakmica ebena zavrsi 1-2Admir_Sa je napisao/la:
Pa mogli su i ovi dati bar jedan gol, ma kad te nece onda stvarno nece, mosh se ebat![]()
![]()
Na glavnom me zeznu ova mrtva i glupa aston vila zx2, invalidi sjetili se davati golove u zadnjih 10min
I bezveze odigram listic, sjetim se devilovog jednog para, a to je shugava bavarska gnjida zvana bayern zx2, daju go u 7min i tako ostane. Ne sjecam se da sam ikad dobio listic kad sam bash pogledao devilov post i prepisao, a frajer svako malo dobijeTu pogodio lids zx2, cardif zx2, milval 1, westbrom 2 i notinghem oba gol
Znaci danas tri listica fudbala i na sva tri po jedan, umjesto da dobijem 2-3 glave ukupno, ja dobijem zivcani slom![]()
![]()
![]()
ebem ti dan danasnji glupi, bolje da sam izasao vani
reds je napisao/la:Njemačka-Bosna 1 @1,2
Villarreal-Odense h1 @1,5
Millwall-Morecambe 1 @1,4
Botafogo-Atletico Mg 1 @1,65
Malmo da gol @1,3
Zurich-Bayern 2 @1,65
Kvota:8,9
Prvi bez problema, osim Isnera koji se poprilicni mucio u prvom setu, drugi je ipak bio nerealno ocekivati da prodje, na kraju cak 3 crvena...Mulder je napisao/la:Villarreal- Odense (PP)............1....1.35
Njemacka- BiH (PP)...............1....1.35
Genk- Maccabi..................ddg....1.20
Isner- Sela..........................1....1.20
Kvota: 2.62
Sve utakmice CL bez crvenog kartona
Kvota: 3.4
Sretno!
prvo u petak na TNS za 16KM....pa onda u subota na Lyon za 18 KM i evo sinoć na Sunderland koji je ispromašivao sve moguče i naravno izgubiše na kraju.deno_TM87 je napisao/la:deno_TM87 je napisao/la: FC Zurich - Bayern Munchen 2
Villarreal - Odense 1
Malmo/gol - Dinamo Zagreb
Genk/gol - Maccabi haifa
Bournemouth - WBA 2
Aston Villa - Hereforf 1
Brighton - Sunderland/gol
Millwall - Morecambe 1
Kvota 15.95
Uplata 0.75
Dobitak 12.00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.