+1 hahahaha extra ideja za grupuProbisvjet je napisao/la:Cuj to, samo jedna bila pivska cesma na sjeveru? To se treba slijedecu utakmicu popraviti, bar dvije.fukara87 je napisao/la:Sledeci put nek postave vise onih cesmi za toceno pivo da ne cekam 10 minuta u redua ne samo jedno na Sjeveru. Odlicna atmosfera danas na Sjeveru i Zapadu nisam nesto navikao da se kospicari onako aktiviraju al dobro je ispalo, jarac se danas izgleda malo pokakio kad su navijaci zagrmili i poceli skakat
al bio je fin i platio je ulaznicu.
Mi "kospicari" smo poceli dobro ali to se treba popraviti. Predlazem da se oformi grupa Salt-kospicarii da se jos jedan sa megafonom "instalira" na zapad da malo koordinira kospicarima (nama sa zapada).
Sve u svemu bilo je dobro sa zapada al' moze mnogo bolje. Fukare svaka cast! Jarca opet na tribinu!
Sloboda sada ima sudbinu u svojim rukama i ne ovisi o rezultatima Jedinstva.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Trebamo i mi (kao i prije) staviti zastavu Bosne na ogradu
Pobjeda je bolja od orgazma!
Dresovi tek početkom naredne sezone, jer im se ne isplati praviti to sada. Bili bi gotovi tek na kraju sezoneGorki je napisao/la:Šta bi sa dresova,radili se još na tome ili..?

-
- Kontakt:
Ma sta se brines,uvesce Ivica i savez visegodisnje zabrane za navijace,navijacima Sarajeva u Zenici gledaju licne,i ako si iz Sarajeva vracali nazad,dok su Zeljini bez problema usli protiv Radnika,moracu uraditi laznu licnu,pa da stavim da sam iz Foce il Rogatice da mogu svoj tim da gledam!Probisvjet je napisao/la:Ma nisi samo ti ispao budala. Ja u jednom trenutku bacio kospice i poceo navijati, a ovaj do mene pita:" Jesu li i kod tebe kospice uzegle?"djulba je napisao/la:ljudi dragi ja ne mogu i dalje da vjerujem kako su nam se poklopili rezultati. takođe mi je drago što smo počeli i mi tzv košpicari navijatja sam pokušap da nas još više iniciram al sam ispado budala. Sam se derem među 3000 ljudi.
I Azmiru je sigurno bilo cudno kada sam bacio kospice.
Hrvatska Radio Televizija je juče bila na Tušnju (a neki se i dalje pitaju što će Ćiro u Slobodi):
-
- Interni moderator
- Kontakt:
dajte ba postavite snimak tekme...karakter vam ljubim 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ima ovo [youtube][/youtube]staragarda je napisao/la:dajte ba postavite snimak tekme...karakter vam ljubim
- TzBulevar87
- Kontakt:
Jucer se vidjelo da raja ne gleda u one 2 KM razlike u karti i to mi je bilo jako drago. Ovdje ste svi poletili napisati kako ce vise ljudi bit na sjeveru radi cijene karte, a na zapadu je bilo 5 puta vise ljudi. Ponosan. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

075
- Probisvjet
- Kontakt:
Idem na zapad cetrdesetak godina, kako ga sada iznevjeriti? I kada bude istok gotov i sa krovom ja cu opet na zapad sa kisobranom.TzBulevar87 je napisao/la:Jucer se vidjelo da raja ne gleda u one 2 KM razlike u karti i to mi je bilo jako drago. Ovdje ste svi poletili napisati kako ce vise ljudi bit na sjeveru radi cijene karte, a na zapadu je bilo 5 puta vise ljudi. Ponosan.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
To je to.Probisvjet je napisao/la:Idem na zapad cetrdesetak godina, kako ga sada iznevjeriti? I kada bude istok gotov i sa krovom ja cu opet na zapad sa kisobranom.TzBulevar87 je napisao/la:Jucer se vidjelo da raja ne gleda u one 2 KM razlike u karti i to mi je bilo jako drago. Ovdje ste svi poletili napisati kako ce vise ljudi bit na sjeveru radi cijene karte, a na zapadu je bilo 5 puta vise ljudi. Ponosan.

075
Imal ko link intervjua HRTa?Gorki je napisao/la:Hrvatska Radio Televizija je juče bila na Tušnju (a neki se i dalje pitaju što će Ćiro u Slobodi):
Nad tobom sunce najljepše sja
Jucer me je zadivila disciplina i borbenost ekipe na terenu i sta znaci dobar trener, Ciro uvede Jahu i totalno druga prica...padaju sve price da je Jahic doveden zbog navodno nekih prijasnjih dugova, momak je totalno ubrzao ritam, svaka mu cast, svi su odigrali odlicno, da ne pricam o Redzepiju...momak je kapitalac.
Zapad ima svoju vjernu publiku koja ima svoju pricu na toj tribini.
Ali mislim da svi mladji i oni malo stariji se trebaju okrenuti sjeveru i da se krene u stvaranje jedne nove price.
Svetinja
Ali mislim da svi mladji i oni malo stariji se trebaju okrenuti sjeveru i da se krene u stvaranje jedne nove price.
Svetinja

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Zasada nisu objavili na njihovom YT kanalu,čim bude ja ubacimpinoglavi je napisao/la: Imal ko link intervjua HRTa?

Ja na Sjever idem ne zbog 3 KM nego da navijam a kad mi se ne navija gdje je rijedak slucaj onda idem na Zapad, a to bi trebali svi tako uradit ko zeli da navija neka udje na Sjever a ko ne zeli nek plati 5 KM i nek gleda ko hadzija utakmicu uz kospe 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
Veceras imate na RTL
22:00 Lice s naslovnice
dokumentarna serija
Nedjelja 09.03.2014. 22:00 RTL Sezona 1, Epizoda 9 / 10 - Miroslav Blažević
Miroslav Ćiro Blažević skromno se prozvao "najvećim Bosancem svih vremena i trenerom svih trenera"
22:00 Lice s naslovnice
dokumentarna serija
Nedjelja 09.03.2014. 22:00 RTL Sezona 1, Epizoda 9 / 10 - Miroslav Blažević
Miroslav Ćiro Blažević skromno se prozvao "najvećim Bosancem svih vremena i trenerom svih trenera"
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 09 mar 2014, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
mali Mujkic je jako lose odigrao sreca pa je Oma to doktorski zatvorio u drugom poluvremenuSkver je napisao/la:Jucer me je zadivila disciplina i borbenost ekipe na terenu i sta znaci dobar trener, Ciro uvede Jahu i totalno druga prica...padaju sve price da je Jahic doveden zbog navodno nekih prijasnjih dugova, momak je totalno ubrzao ritam, svaka mu cast, svi su odigrali odlicno, da ne pricam o Redzepiju...momak je kapitalac.

Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma i ja sam sad vise na zapadu, al bgm ako uvezemo dvije pobjede protiv Jedinstva svi na sjever, svi navijati...je.es kospice i onako ce se prosut kad pun sjever zagrmi 
a sto se tice stopera mislim da i Kuduzovic moze kvalitetno (za ovu ligu) da odgovori na toj poziciji, posebno na Tusnju.

a sto se tice stopera mislim da i Kuduzovic moze kvalitetno (za ovu ligu) da odgovori na toj poziciji, posebno na Tusnju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma momak je mlad, treba njemu jos dosta utakmica, Salihovic je namjerno cistio kartone ovu utakmicu, da bude tu za sljedece utakmice.fukaratz je napisao/la: mali Mujkic je jako lose odigrao sreca pa je Oma to doktorski zatvorio u drugom poluvremenunedo Bog da nam Moranjkic bude suspendovan ili povrijedjen tanki smo na stoperu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.