FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 05 nov 2011, 20:10

U dvije utakmice protiv Borca i Želje, upropastili smo sezonu, skoro. Titula je već sad daleko...do kraja polusezone pokušat osvojiti bar 4 boda....a u kupu...ako kup ne prođemo, zahvaliti se Pliseku, jer ovako ne ide....

Sa 12-13 igraca u rotaciji, nesto da napravi.... ocigledno neki igraci moraju igrati.... :roll:

@bianconero

Ako si cito moje postove ovdje, rekao sam da su Kojasevic i Suljic daleko van forme posljednjih par utakmica....a onda je i Sarajevo lose....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 nov 2011, 20:11

videoton1 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la: Sjedi 1:0 :lol: :lol: :lol: :lol:

Bolje izgubiti nego se onako obrukati na tribinama. Zadaća za idući put : savladati postavljanje parola.

@alan ford

ćao ćao, lošu drogu uzimaš.
baš si mi ono navijački orijentisan, toliki si fanatik i toliko ti je navijanje bitno, a ne ode sa ostalim na utakmicu, nema šta, samo tako nastavi, budući si vođa navijača :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 05 nov 2011, 20:12

Kako ti znaš da nisam otišao na utakmicu ? Možda nisam tako daleko od stadiona ?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 nov 2011, 20:13

videoton1 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la: Sjedi 1:0 :lol: :lol: :lol: :lol:

Bolje izgubiti nego se onako obrukati na tribinama. Zadaća za idući put : savladati postavljanje parola.

@alan ford

ćao ćao, lošu drogu uzimaš.
rece nesto o tribinama covje koji kuci gleda tekmu :lol: :lol: :lol: :lol:
raspitaj se kod onih oko 1000 pravih pitara koji su bili tu kako je grmilo,podrumski misu :lol: :lol:
mnogo ste losi i mnogo ste mali,pometeni ste veceras
a sad adiooo,a sad adiooooo i ko zna gdje i ko zna kad

nego kladismo se mi ono da ces staviti grb zelje za avatar ako mi pobjedimo,sta je sad???

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 nov 2011, 20:14

videoton1 je napisao/la:Kako ti znaš da nisam otišao na utakmicu ? Možda nisam tako daleko od stadiona ?
ti si se misteriozno izvukao iz one grupice na kraju utakmice ;)

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 05 nov 2011, 20:14

@Videoton @UPS Šta ima šta se radi vako? :lol:
da da zamal' da zaboravim :o

KRAJ PRIČE !! :arrow:
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 nov 2011, 20:21

Kapitenu :mrgreen:

Nisi ti od ovih kojh sam se obratio, znaju oni na koje sam ja mislio.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 05 nov 2011, 20:21

Komsije Izdominirani ste u svim segmentima igre.Dovidjena i prijatno.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 nov 2011, 20:24

Bianconeri1988 je napisao/la:Kapitenu :mrgreen:

ma znam, nego samo kažem da si mogo već znati da su van forme, prema mojim postovima, gdje sam pisao o tome....

Osim Adija i Sesara, ostatak ekipe vrlo loš.

Valjda sutra dama neće razočarati :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 nov 2011, 20:25

bhfanatic14 je napisao/la:haj vise **** sa ove teme...sta ste se digli....jesu vise odvratni ovi strumfovi...
razumijem nervozu u potpunosti.
slika

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 05 nov 2011, 20:26

Aspirin za nervozu ? :lol: :roll:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 nov 2011, 20:31

sarajlija89 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Kapitenu :mrgreen:

ma znam, nego samo kažem da si mogo već znati da su van forme, prema mojim postovima, gdje sam pisao o tome....

Osim Adija i Sesara, ostatak ekipe vrlo loš.

Valjda sutra dama neće razočarati :mrgreen:
Ma nisam čitao ovdje, već na zajedničkoj temi sam napisao za Kvesića i oni su mi replicirali i ovu dvojicu dizali u visine.

Baš sam na Željinoj temi napisao da bi od ovih igrača samo Adi mogao igrati u ovom Želji, a i Sesar mi se večeras svidio, što jest jest, treba priznati.

Ako Juve dobije tek je onda pravi Bajram :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 05 nov 2011, 20:32

Svaka čast pitarima koji su došli na derbi.....
Jer si JEDAN JEDINI...........

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 nov 2011, 20:32

Bajram Šerif Mubarek Olsun
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 05 nov 2011, 20:33

Sram vas bilo i vi nešto pričate o derbiju kao vrijednosti grada i ispijanju zajedničkih kafa. pod hitno se morate riješiti huligana u svojim redovima, ovo vam ozbiljno govorim jer problem je upravo u tome već nekoliko godina, lično sam maloprije gledao vaše nazovi navijače jer to u stvari i nisu navijači sarajeva kako gledaju bi li koje djete udarili.
sramota je da se poslije utakmice više ne smije pobjeda slaviti zbog huligana. evo gledam ulice su prazne samo policija i specijalci. zar se neko ponosi sa tim i misli da je mangup zbog toga. mislim da bi vaše udruženje koje se ja misim zove bordo prijatelji a među njima sigurno ima prvih normalnih navijača stvarno trebalo o tome da razmisli jer više je prešlo i zajebanciju i provociranje lako može biti da opet padne mrtva glava i to najviše zbog huligana koji su se uvukli u vaše redove, neka niko niko od normalnih navijača ovo ne shvati kao provokaciju i molim moderatore da ne brišu ovaj tekst jer je vrijeme da se počne normalno i otvoreno govoriti ili stvarno treba zabraniti i navijačke grupe a i derbije,

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 nov 2011, 20:34

plava grbavica je napisao/la:Sram vas bilo i vi nešto pričate o derbiju kao vrijednosti grada i ispijanju zajedničkih kafa. pod hitno se morate riješiti huligana u svojim redovima, ovo vam ozbiljno govorim jer problem je upravo u tome već nekoliko godina, lično sam maloprije gledao vaše nazovi navijače jer to u stvari i nisu navijači sarajeva kako gledaju bi li koje djete udarili.
sramota je da se poslije utakmice više ne smije pobjeda slaviti zbog huligana. evo gledam ulice su prazne samo policija i specijalci. zar se neko ponosi sa tim i misli da je mangup zbog toga. mislim da bi vaše udruženje koje se ja misim zove bordo prijatelji a među njima sigurno ima prvih normalnih navijača stvarno trebalo o tome da razmisli jer više je prešlo i zajebanciju i provociranje lako može biti da opet padne mrtva glava i to najviše zbog huligana koji su se uvukli u vaše redove, neka niko niko od normalnih navijača ovo ne shvati kao provokaciju i molim moderatore da ne brišu ovaj tekst jer je vrijeme da se počne normalno i otvoreno govoriti ili stvarno treba zabraniti i navijačke grupe a i derbije,
mozes malo bolje objasniti ,sta se desilo... :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 05 nov 2011, 20:46

mma_hz je napisao/la:
plava grbavica je napisao/la:Sram vas bilo i vi nešto pričate o derbiju kao vrijednosti grada i ispijanju zajedničkih kafa. pod hitno se morate riješiti huligana u svojim redovima, ovo vam ozbiljno govorim jer problem je upravo u tome već nekoliko godina, lično sam maloprije gledao vaše nazovi navijače jer to u stvari i nisu navijači sarajeva kako gledaju bi li koje djete udarili.
pa eto ako baš hočeš, dvojica sinova od 13 godina su mi se normalno vračala kući da bi ih bez ikakvog razloga i povoda zaganjalo desetak nazovi hordi zla koji znam da to u stvari i nisu i djeca su se jedva spasila od batina e sad ako neko misli da su to komšiski odnosi i raja iz istog grada stvarno neznam čemu sve vodi

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 05 nov 2011, 20:56

plava grbavica je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
pa eto ako baš hočeš, dvojica sinova od 13 godina su mi se normalno vračala kući da bi ih bez ikakvog razloga i povoda zaganjalo desetak nazovi hordi zla koji znam da to u stvari i nisu i djeca su se jedva spasila od batina e sad ako neko misli da su to komšiski odnosi i raja iz istog grada stvarno neznam čemu sve vodi
Hajde ne pravi scenu oko toga. To je djecija posla sigurana sam,i ti sto su htjeli napasti tvoju dvojicu klinaca treba spucati samar il neko od nas starijih iz bordo tabora,ili neko vas stariji.

A zamisli kako je bilo nama,nas 250 ili koliko vec,i puste nas kroz Grbavicu a vi sa svih strana,bilo vas je barem 7-8 hiljada.

Ma ovo i od komiteta i od policije cirkusijada,hvala Bogu da se nije ozbiljnije zakuhalo jer je bas moglo ,i to svasta se moglo desiti.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 05 nov 2011, 20:58

Kako smo igrali dobro smo prosli. Jos nam ga oni nisu ni dali. :mrgreen:

Sramota. Kakva smo mi ekipa puna poluproizvoda. Comor, Haskic, Suljic, Scepanovic :cry:

Kaze Plisek realno 1:1 :? Ubili nas ljudi. Zeba je prekuco ovu ligu, steta sto nije mladji.

Golman nam najbolji igrac veceras :cry:

Bogme raspad sistema!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 05 nov 2011, 21:02

sto se tice igre bila je zadovoljavajuca za nasu ligu... mi imali vise srece i znanja i upisali pobjedu......
momenat koji se ne zaboravlja kad manijak na sjeveru prolazi kroz kordon policije prije pocetka utakmice a hordas sa druge strane isto to radi... nesta masu rukama jedan prema drugome...murija i zastitari se digli da ih razdvoje prije belaja... oni se zagrlise i izljubise ko braca... salva aplauza sa obje strane... E TO JE ONO STO CU UPAMTITI NAKON DERBIJA

sportski pozdrav
26.05.2010-TITULA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, juka55 i 35 gostiju.