Sa 12-13 igraca u rotaciji, nesto da napravi.... ocigledno neki igraci moraju igrati....

@bianconero
Ako si cito moje postove ovdje, rekao sam da su Kojasevic i Suljic daleko van forme posljednjih par utakmica....a onda je i Sarajevo lose....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
baš si mi ono navijački orijentisan, toliki si fanatik i toliko ti je navijanje bitno, a ne ode sa ostalim na utakmicu, nema šta, samo tako nastavi, budući si vođa navijačavideoton1 je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la: Sjedi 1:0![]()
![]()
![]()
Bolje izgubiti nego se onako obrukati na tribinama. Zadaća za idući put : savladati postavljanje parola.
@alan ford
ćao ćao, lošu drogu uzimaš.
rece nesto o tribinama covje koji kuci gleda tekmuvideoton1 je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la: Sjedi 1:0![]()
![]()
![]()
Bolje izgubiti nego se onako obrukati na tribinama. Zadaća za idući put : savladati postavljanje parola.
@alan ford
ćao ćao, lošu drogu uzimaš.
ti si se misteriozno izvukao iz one grupice na kraju utakmicevideoton1 je napisao/la:Kako ti znaš da nisam otišao na utakmicu ? Možda nisam tako daleko od stadiona ?
ma znam, nego samo kažem da si mogo već znati da su van forme, prema mojim postovima, gdje sam pisao o tome....Bianconeri1988 je napisao/la:Kapitenu![]()
Nisi ti od ovih kojh sam se obratio, znaju oni na koje sam ja mislio.
razumijem nervozu u potpunosti.bhfanatic14 je napisao/la:haj vise **** sa ove teme...sta ste se digli....jesu vise odvratni ovi strumfovi...
Ma nisam čitao ovdje, već na zajedničkoj temi sam napisao za Kvesića i oni su mi replicirali i ovu dvojicu dizali u visine.sarajlija89 je napisao/la:ma znam, nego samo kažem da si mogo već znati da su van forme, prema mojim postovima, gdje sam pisao o tome....Bianconeri1988 je napisao/la:Kapitenu![]()
Nisi ti od ovih kojh sam se obratio, znaju oni na koje sam ja mislio.
Osim Adija i Sesara, ostatak ekipe vrlo loš.
Valjda sutra dama neće razočarati
mozes malo bolje objasniti ,sta se desilo...plava grbavica je napisao/la:Sram vas bilo i vi nešto pričate o derbiju kao vrijednosti grada i ispijanju zajedničkih kafa. pod hitno se morate riješiti huligana u svojim redovima, ovo vam ozbiljno govorim jer problem je upravo u tome već nekoliko godina, lično sam maloprije gledao vaše nazovi navijače jer to u stvari i nisu navijači sarajeva kako gledaju bi li koje djete udarili.
sramota je da se poslije utakmice više ne smije pobjeda slaviti zbog huligana. evo gledam ulice su prazne samo policija i specijalci. zar se neko ponosi sa tim i misli da je mangup zbog toga. mislim da bi vaše udruženje koje se ja misim zove bordo prijatelji a među njima sigurno ima prvih normalnih navijača stvarno trebalo o tome da razmisli jer više je prešlo i zajebanciju i provociranje lako može biti da opet padne mrtva glava i to najviše zbog huligana koji su se uvukli u vaše redove, neka niko niko od normalnih navijača ovo ne shvati kao provokaciju i molim moderatore da ne brišu ovaj tekst jer je vrijeme da se počne normalno i otvoreno govoriti ili stvarno treba zabraniti i navijačke grupe a i derbije,
pa eto ako baš hočeš, dvojica sinova od 13 godina su mi se normalno vračala kući da bi ih bez ikakvog razloga i povoda zaganjalo desetak nazovi hordi zla koji znam da to u stvari i nisu i djeca su se jedva spasila od batina e sad ako neko misli da su to komšiski odnosi i raja iz istog grada stvarno neznam čemu sve vodimma_hz je napisao/la:mozes malo bolje objasniti ,sta se desilo...plava grbavica je napisao/la:Sram vas bilo i vi nešto pričate o derbiju kao vrijednosti grada i ispijanju zajedničkih kafa. pod hitno se morate riješiti huligana u svojim redovima, ovo vam ozbiljno govorim jer problem je upravo u tome već nekoliko godina, lično sam maloprije gledao vaše nazovi navijače jer to u stvari i nisu navijači sarajeva kako gledaju bi li koje djete udarili.
sramota je da se poslije utakmice više ne smije pobjeda slaviti zbog huligana. evo gledam ulice su prazne samo policija i specijalci. zar se neko ponosi sa tim i misli da je mangup zbog toga. mislim da bi vaše udruženje koje se ja misim zove bordo prijatelji a među njima sigurno ima prvih normalnih navijača stvarno trebalo o tome da razmisli jer više je prešlo i zajebanciju i provociranje lako može biti da opet padne mrtva glava i to najviše zbog huligana koji su se uvukli u vaše redove, neka niko niko od normalnih navijača ovo ne shvati kao provokaciju i molim moderatore da ne brišu ovaj tekst jer je vrijeme da se počne normalno i otvoreno govoriti ili stvarno treba zabraniti i navijačke grupe a i derbije,![]()
Hajde ne pravi scenu oko toga. To je djecija posla sigurana sam,i ti sto su htjeli napasti tvoju dvojicu klinaca treba spucati samar il neko od nas starijih iz bordo tabora,ili neko vas stariji.plava grbavica je napisao/la:pa eto ako baš hočeš, dvojica sinova od 13 godina su mi se normalno vračala kući da bi ih bez ikakvog razloga i povoda zaganjalo desetak nazovi hordi zla koji znam da to u stvari i nisu i djeca su se jedva spasila od batina e sad ako neko misli da su to komšiski odnosi i raja iz istog grada stvarno neznam čemu sve vodimma_hz je napisao/la:mozes malo bolje objasniti ,sta se desilo...plava grbavica je napisao/la:Sram vas bilo i vi nešto pričate o derbiju kao vrijednosti grada i ispijanju zajedničkih kafa. pod hitno se morate riješiti huligana u svojim redovima, ovo vam ozbiljno govorim jer problem je upravo u tome već nekoliko godina, lično sam maloprije gledao vaše nazovi navijače jer to u stvari i nisu navijači sarajeva kako gledaju bi li koje djete udarili.
sramota je da se poslije utakmice više ne smije pobjeda slaviti zbog huligana. evo gledam ulice su prazne samo policija i specijalci. zar se neko ponosi sa tim i misli da je mangup zbog toga. mislim da bi vaše udruženje koje se ja misim zove bordo prijatelji a među njima sigurno ima prvih normalnih navijača stvarno trebalo o tome da razmisli jer više je prešlo i zajebanciju i provociranje lako može biti da opet padne mrtva glava i to najviše zbog huligana koji su se uvukli u vaše redove, neka niko niko od normalnih navijača ovo ne shvati kao provokaciju i molim moderatore da ne brišu ovaj tekst jer je vrijeme da se počne normalno i otvoreno govoriti ili stvarno treba zabraniti i navijačke grupe a i derbije,![]()
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, juka55 i 35 gostiju.