ima nekog posla u banovicimaelamalakia je napisao/la:Sta bi sa TobeYarabi amaan

ima nekog posla u banovicimaelamalakia je napisao/la:Sta bi sa TobeYarabi amaan
To ti vokri sto niko ne spominje tanajevoEvolution87 je napisao/la:**** i zelju i slobodu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
a ti si bolestanAdmim je napisao/la:Ovakve psovke vise nece biti tolerisane!!!Evolution87 je napisao/la:**** i zelju i slobodu
Admim je napisao/la:Ovakve psovke vise nece biti tolerisane!!!Evolution87 je napisao/la:**** i zelju i slobodu
Nismo mi konglomerat, koncern, holding, sta vec.....nemamo board izvršnih direktora ko vi i MMF, uskoro ce te vjerovatno board direktora promijeniti naziv u "SANU"(sarajevska akademija nauke i umjetnosti)....samozvani divovi ste vec odavno.....postavljate nove svjetske standarde, Dino ce vjerovatno uskoro dobiti titulu "Ilustrissimus".....Nego jarane ostavi se ti Slobode, mogli bi i ove sezone ostati nasmijani kao i prosle....PitarBordo je napisao/la:Nešto razmišljam da je u onog Irskog navijača bio grb FK Slobode, ne bi mogli živiti od njih ovdje danas.
Isto tako i o hemeroidima jednom razmišljao, pazi bio na moru, kupao se i kontam "samo hemeoride da ne dobijem".wobly92 je napisao/la:Gleda Evropsko, vidi i grb svog Sarajeva, i opet o Slobodi razmišlja...
U pravu si, ja se vako svake sezone bojim da nećemo osvojiti titulu recimo neku... Kod vas je to standardno, nema straha od toga.wobly92 je napisao/la:Dobar si ti, ja da za Sarajevo navijam bojao bi se mnogo čega više od hemoroida.
ja se bojim da osvojimo, bilo bi šta koji ****?PitarBordo je napisao/la:U pravu si, ja se vako svake sezone bojim da nećemo osvojiti titulu recimo neku... Kod vas je to standardno, nema straha od toga.wobly92 je napisao/la:Dobar si ti, ja da za Sarajevo navijam bojao bi se mnogo čega više od hemoroida.
Izdominirao !Admim je napisao/la:Ovakve psovke vise nece biti tolerisane!!!Evolution87 je napisao/la:**** i zelju i slobodu
Thetraphak1921 je napisao/la:Izdominirao !Admim je napisao/la:Ovakve psovke vise nece biti tolerisane!!!Evolution87 je napisao/la:**** i zelju i slobodu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk![]()
![]()
Vjerovatno su mu ostale patike na Tusnju.....wobly92 je napisao/la:Gleda Evropsko, vidi i grb svog Sarajeva, i opet o Slobodi razmišlja...
Skver je napisao/la:Vjerovatno su mu ostale patike na Tusnju.....wobly92 je napisao/la:Gleda Evropsko, vidi i grb svog Sarajeva, i opet o Slobodi razmišlja...
I ja nešto razmišljam da nam u upravi sjede ratni profiteri da bi se ovdje to svaki dan spominjalo..PitarBordo je napisao/la:Nešto razmišljam da je u onog Irskog navijača bio grb FK Slobode, ne bi mogli živiti od njih ovdje danas.