Ma yebo repku, treba nam, bolji je od Mustafića dosta.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Njemu je okupljanje 06.11. jer je pozvan da pomogne U-19 u kvalifikacionom turniru bar po Marinovicu a koliko je to podcjenjivacki i pametno da rizikuje se u ovom trenutku pitanje je sad.Ako ostane da igra u Bijeljini onda ide pravo u Makediniju gdje igraju prvu utakmicu 13.11. pa onda jos dvije.Mislim da je to veliki rizik od pivrede jer on igra od pocetka sezone manje vise bez pauze.Valjda ce SS donjeti najbolju odluku.ajdohordas je napisao/la: ↑05 nov 2019, 23:04Treba jos nedo Bog i on da se povrijedi sa repkom taman kad je uhvatio ritam i kad se vidi napredak, jebote repka.![]()
Potpisujem u potpunosti, djokan mali je u TOP formi, puno bi nam značio u Bijeljini, čak bih rekao da nam je neophodan jer Krle još nije sihre skino...Pitar6785 je napisao/la: ↑05 nov 2019, 19:44Ako ovaj lopovski savez bude pozvo andrea ja ga nebi pustio, znam da je to kazna od jedne utakmice ne igranje za klub al nema veze vraticese rahmanovic i benjo posle radnika al sad nam je potreban jer stanoja nije jos u formi oremus nemoze vise od 20 min igrat, krste je rahitican plus ledza izjebana
Ako naprave uslugu savezu a nama odu na štetu, hadalji iz kluba će još jednom dokazat svoju nesposobnost.
A mozda i oni nama negdje vrate uslugumoj uzor-S.G je napisao/la: ↑06 nov 2019, 08:51Ako naprave uslugu savezu a nama odu na štetu, hadalji iz kluba će još jednom dokazat svoju nesposobnost.
Kao npr da nam svira nepostojeći prekršaj na centru da malo isprovicira domaću publiku pa nam onda "vrate" za to nesvirajući čist penal kao u Tuzli protiv Slobode.zagorski je napisao/la: ↑06 nov 2019, 10:28A mozda i oni nama negdje vrate uslugumoj uzor-S.G je napisao/la: ↑06 nov 2019, 08:51Ako naprave uslugu savezu a nama odu na štetu, hadalji iz kluba će još jednom dokazat svoju nesposobnost.![]()
Jest, inace nas paze pravozagorski je napisao/la: ↑06 nov 2019, 10:28A mozda i oni nama negdje vrate uslugumoj uzor-S.G je napisao/la: ↑06 nov 2019, 08:51Ako naprave uslugu savezu a nama odu na štetu, hadalji iz kluba će još jednom dokazat svoju nesposobnost.![]()
Baš tako, sasvim korektan.
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bvsic, EastMadness, Fouzi1, Hrammm1921, iliyaa8, Rajvosa4ever, relativizam, ronaldo99, SamoDaKazeem, Seipronto i 121 gost.