Je li ovo alegri planira da se prebaci na zlo zvano 352 ili je ovo samo iznimka? Istina da sad imate bolje wing playere za tog ali mislim da ne postoji tim koji moze igrati na maximumu u ovoj formacijiSissoko je napisao/la:Juve izvodi presmjesan sasatav.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Re: Serie A
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
-
- Kontakt:
ne bih rekao da je stavljen na krilnog. Salah i Dzeko CF, Totti SS
Il mi se čini il ovaj put dijelimo mišljenje?SiamoNoi je napisao/la:Jel Dzeko ikad igrao krilnog?Ili bolje...ima li smisla tamo ga stavljati?
Izbori
Kuku nama sa toliko ne trkača

Džeko, Totti, Pjanić, De Rossi + Castan koji ne zna gdje udara. Digne odmah u vatru bačen i ovi moji optimistični

embrace the chaos
Ja sam misljenja da on zapravo sad ne zna sta bi, pa se vratio na 352 formaciji koju je Conte dotjerao da lici na nesto.To govori o Alegriju malo, al vise o merkatu koji mu je sjebao planove.suptilnirocker21 je napisao/la:Je li ovo alegri planira da se prebaci na zlo zvano 352 ili je ovo samo iznimka? Istina da sad imate bolje wing playere za tog ali mislim da ne postoji tim koji moze igrati na maximumu u ovoj formacijiSissoko je napisao/la:Juve izvodi presmjesan sasatav.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
IzgledaDenno je napisao/la:Il mi se čini il ovaj put dijelimo mišljenje?SiamoNoi je napisao/la:Jel Dzeko ikad igrao krilnog?Ili bolje...ima li smisla tamo ga stavljati?
Izbori
Kuku nama sa toliko ne trkača![]()
Džeko, Totti, Pjanić, De Rossi + Castan koji ne zna gdje udara. Digne odmah u vatru bačen i ovi moji optimistični

Izbori

Al ipak formacija je drugačija i sviđa mi se.SiamoNoi je napisao/la:IzgledaDenno je napisao/la:Il mi se čini il ovaj put dijelimo mišljenje?SiamoNoi je napisao/la:Jel Dzeko ikad igrao krilnog?Ili bolje...ima li smisla tamo ga stavljati?
Izbori
Kuku nama sa toliko ne trkača![]()
Džeko, Totti, Pjanić, De Rossi + Castan koji ne zna gdje udara. Digne odmah u vatru bačen i ovi moji optimističniTo mi je prvo upalo u oko kad sam sastav vidio.Nije ni Juventus bolji sa Padoinom na registi.Istina,imaju neke izostanke...
Izbori
Nego GNK nam u lp

embrace the chaos
- IlPrincipino
- Kontakt:
Zvanicno

Manje od sata do utakmice. Olimpico se poceo puniti.

Manje od sata do utakmice. Olimpico se poceo puniti.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- IlPrincipino
- Kontakt:
kako provincijski klubRoma director, Sabatini: "Iturbe is staying at Roma. I'm saying sorry publicly to Genoa's director & their fans but I changed my mind"

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Poslije 5 minuta gledanja Serie A, jasno mi je kako Juve toliko dominira u Italiji ... penal k'o kuća za Romu
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ne blamiraj se. Faul Dzeke, a u nastavku naravno ni govora o penalu.AlanSmith14 je napisao/la:Poslije 5 minuta gledanja Serie A, jasno mi je kako Juve toliko dominira u Italiji ... penal k'o kuća za Romu
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bolja Roma za sad, sampion Italije se ne vidi na terenu 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pjanic pogadja "štangu", sto bi reko brat rus. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Koji cigan je Chielini za ne povjerovati.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
KOliko "sitnih" gresaka u korist Juventusa, pa ovo vishe nema smisla gledati.
Murillo=JJ
pa istjeraj djubre napolje vise. Hoce da nekome noge polomi.
Samo se to nesto jadika sudijama. Kod svakog faula ga opkole kao hijene
Samo se to nesto jadika sudijama. Kod svakog faula ga opkole kao hijene

- suptilnirocker21
- Kontakt:
Bas se nesto pitam da li ima neki drugi stoper u ligi koji bi ostao u igri nakon ova 2 faula
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
- IlPrincipino
- Kontakt:
Rizzolli definitivno nije bio dobar izbor za sudiju ovog meca.
Roma bolja i zasluzila vodstvo. Juve uzasan. Dybala jedini nesto pokazuje. Pogba #10
Roma bolja i zasluzila vodstvo. Juve uzasan. Dybala jedini nesto pokazuje. Pogba #10

Pokazuje da malo trči, jako loš work rate za nekoga ko bi trebao emulirati Teveza.IlPrincipino je napisao/la:Dybala jedini nesto pokazuje.
Suđenje sasvim ok, Chiellini je uvijek bio grub, ali je u situaciji s Pjanićem čisto i prvo izbio loptu da bi onda Pjanić naletio. SKY je to lijepo prikazao za one koji žele da vide.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: fanaticoszg i 7 gostiju.