Koliko li su samo para dobili za raskid ugovora...

Zašto svaku priču o sportu vučeš u neke političke i/ili tendenciozne vode? Da li doista nisi u stanju zadržati prepucavanje unutar stadiona, fudbala, SPORTA? Da li stvarno si ti nesposoban za izbjegavanja rata, i sličnih crnih mrlja kojima nije mjesto na ovom [sportskom] forumu?samirr je napisao/la:I ja nešto razmišljam da nam u upravi sjede ratni profiteri da bi se ovdje to svaki dan spominjalo..PitarBordo je napisao/la:Nešto razmišljam da je u onog Irskog navijača bio grb FK Slobode, ne bi mogli živiti od njih ovdje danas.
Ja garantujem da nam u upravi sjede ratni profiteri da bi se to dan-noc spominjalo i niko me ne moze ubjediti u suprotno. Jesu se to vec pocele vezati zastave ?PitarBordo je napisao/la:Zašto svaku priču o sportu vučeš u neke političke i/ili tendenciozne vode? Da li doista nisi u stanju zadržati prepucavanje unutar stadiona, fudbala, SPORTA? Da li stvarno si ti nesposoban za izbjegavanja rata, i sličnih crnih mrlja kojima nije mjesto na ovom [sportskom] forumu?samirr je napisao/la:I ja nešto razmišljam da nam u upravi sjede ratni profiteri da bi se ovdje to svaki dan spominjalo..PitarBordo je napisao/la:Nešto razmišljam da je u onog Irskog navijača bio grb FK Slobode, ne bi mogli živiti od njih ovdje danas.
Pa je8em mu, dozovi se.
O čemu bolan pričaš? Hahahahahahahaha! Hajde sad ozbiljno, možeš li zadržati priču na sportskom forumu unutar granica sporta? Zbog mene, ako nećeš zbog sebe.samirr je napisao/la:Ja garantujem da nam u upravi sjede ratni profiteri da bi se to dan-noc spominjalo i niko me ne moze ubjediti u suprotno. Jesu se to vec pocele vezati zastave ?PitarBordo je napisao/la: Zašto svaku priču o sportu vučeš u neke političke i/ili tendenciozne vode? Da li doista nisi u stanju zadržati prepucavanje unutar stadiona, fudbala, SPORTA? Da li stvarno si ti nesposoban za izbjegavanja rata, i sličnih crnih mrlja kojima nije mjesto na ovom [sportskom] forumu?
Pa je8em mu, dozovi se.
Mogu i drzim je koliko-toliko, ali ne mogu da ne spomenem ratne profitere koji sjede u upravi Zelje.PitarBordo je napisao/la:O čemu bolan pričaš? Hahahahahahahaha! Hajde sad ozbiljno, možeš li zadržati priču na sportskom forumu unutar granica sporta? Zbog mene, ako nećeš zbog sebe.samirr je napisao/la:Ja garantujem da nam u upravi sjede ratni profiteri da bi se to dan-noc spominjalo i niko me ne moze ubjediti u suprotno. Jesu se to vec pocele vezati zastave ?PitarBordo je napisao/la: Zašto svaku priču o sportu vučeš u neke političke i/ili tendenciozne vode? Da li doista nisi u stanju zadržati prepucavanje unutar stadiona, fudbala, SPORTA? Da li stvarno si ti nesposoban za izbjegavanja rata, i sličnih crnih mrlja kojima nije mjesto na ovom [sportskom] forumu?
Pa je8em mu, dozovi se.
Saces vidjeti kada mu budu trazili 7% od vrijednosti avta da ga vrate.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:ahahahahahahahahahaha![]()
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/novom-po ... bil/198336
Mene bi bilo stid pojavljivati se na forumu da mi u upravi kluba sjede ratni profiteri.Muerte je napisao/la:Ti ratni profiteri osposobise stadion za igranje Evrope
bravo za vas dvojicu. Bravo !Probisvjet je napisao/la:Saces vidjeti kada mu budu trazili 7% od vrijednosti avta da ga vrate.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:ahahahahahahahahahaha![]()
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/novom-po ... bil/198336![]()
Samo se pitam gdje si bio dosad, ako trazis iskljucivo da se piše o sportu imaš druge teme na ovom forumu. Od mene neces nikad vidjeti da sam napisao kao jedan jucer tone Tuzla, tone Sloboda ili da zelim da se Sarajevo sravni sa zemljom. Zato samo opušteno i uzivaj.PitarBordo je napisao/la:Samire, Samire... Iz čista mira si napisao 3 vezana posta u kojima spominješ stvari koje nemaju veze sa sportom, ali hajde de, valjda tako bude u trenutku nedostatka inspiracije za neku normalnu šegu.
Mene bi bilo stid biti navijac slobodesamirr je napisao/la:Mene bi bilo stid pojavljivati se na forumu da mi u upravi kluba sjede ratni profiteri.Muerte je napisao/la:Ti ratni profiteri osposobise stadion za igranje Evrope
Dobro.Muerte je napisao/la:Mene bi bilo stid biti navijac slobodesamirr je napisao/la:Mene bi bilo stid pojavljivati se na forumu da mi u upravi kluba sjede ratni profiteri.Muerte je napisao/la:Ti ratni profiteri osposobise stadion za igranje Evrope
Mozes se samo saganti "ratnim profiterima" vi dok docekate da mozete igrati europu na Susnju proce jos dosta godina a i onako je necete igrati iduce godine.samirr je napisao/la:Mene bi bilo stid pojavljivati se na forumu da mi u upravi kluba sjede ratni profiteri.Muerte je napisao/la:Ti ratni profiteri osposobise stadion za igranje Evrope
samirr je napisao/la:Samo se pitam gdje si bio dosad, ako trazis iskljucivo da se piše o sportu imaš druge teme na ovom forumu. Od mene neces nikad vidjeti da sam napisao kao jedan jucer tone Tuzla, tone Sloboda ili da zelim da se Sarajevo sravni sa zemljom. Zato samo opušteno i uzivaj.PitarBordo je napisao/la:Samire, Samire... Iz čista mira si napisao 3 vezana posta u kojima spominješ stvari koje nemaju veze sa sportom, ali hajde de, valjda tako bude u trenutku nedostatka inspiracije za neku normalnu šegu.
Nije i nece mu nikada dati pare.egzodus1946 je napisao/la:Je li Azmir Husic vratio momku pare ?
Pizda pobjegla u Ameriku i sada ovdje glumi mangupa, klasicni ratni profiter
Samo mi reci koga štitiš Šiljka ili ?aleksandar_veliki je napisao/la:I sad cemo se podjebavati deset dana sa ovim ratni profiteri. Tacno cu banovati svakog ko mi na forumu jos jednom spomene rijec rat. Izvolite slobodno. Sve ratnici, a spremaju se za prijemne na fakultetima.