Vidis li ti gol kakav daju? E sa tim se mi borimo za titulu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim i ja da smo došli u fazu kada nam je potreban onaj prelazni rok gdje ode 5 igrača, a dođe 7. Samo je puka sreća što imamo ovaj broj bodova obzirom na igru. Iako smo nekad znali imati manje bodova nego što zaslužujemo igrom. Ključna stvar koju treba uraditi je dovesti kondicionog trenera i ozbiljno popričati sa svim igračima i Husrefom nek svi sebi slože malo kockice u glavi. Sreća pa su drugi za nijansu gori od nas.
Ma najgore što se može desiti je da igrači počinju da trenera ignorišu i rade kontra stvari. A to se počelo dešavati. A znamo svi kako to izgleda, imali smo to već prije par godina. Koji god trener dođe, oninće isto raditi ako im se ne sviđa. Zato treba čistka. Dovesti nove igrače a i trenera. Nama je potrebna promjena svega.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:50Mislim i ja da smo došli u fazu kada nam je potreban onaj prelazni rok gdje ode 5 igrača, a dođe 7. Samo je puka sreća što imamo ovaj broj bodova obzirom na igru. Iako smo nekad znali imati manje bodova nego što zaslužujemo igrom. Ključna stvar koju treba uraditi je dovesti kondicionog trenera i ozbiljno popričati sa svim igračima i Husrefom nek svi sebi slože malo kockice u glavi. Sreća pa su drugi za nijansu gori od nas.
Otjerati: Velkoskog, Šišića, Guzinu, Handžić ide svakako, Mustafić fakultet da upiše, Cruz posudbaStroj1946 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:55Ma najgore što se može desiti je da igrači počinju da trenera ignorišu i rade kontra stvari. A to se počelo dešavati. A znamo svi kako to izgleda, imali smo to već prije par godina. Koji god trener dođe, oninće isto raditi ako im se ne sviđa. Zato treba čistka. Dovesti nove igrače a i trenera. Nama je potrebna promjena svega.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:50Mislim i ja da smo došli u fazu kada nam je potreban onaj prelazni rok gdje ode 5 igrača, a dođe 7. Samo je puka sreća što imamo ovaj broj bodova obzirom na igru. Iako smo nekad znali imati manje bodova nego što zaslužujemo igrom. Ključna stvar koju treba uraditi je dovesti kondicionog trenera i ozbiljno popričati sa svim igračima i Husrefom nek svi sebi slože malo kockice u glavi. Sreća pa su drugi za nijansu gori od nas.
Tatar na desnom krilu je uzas bio i prosle godineGomis99 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 17:08Proslu. I ovu danasnju tekmu je Tatar pokazao zasto nigdje drugo na svijetu ne bi mogao da igra. Bez obzira na proslu sezonu kad ga je bilo prosralo, desava se. Ali ovaj kriminal koji radi iz kola u kolo i njegovo peljanje lopte i umisljanja da je Ronaldo u najmanju ruku postaje degutantno. Decko je jednostavno glup. Nikad ne izabere bolju opciju. Covjek koji izazove najvise frustracija jer uvijek upropasti izglednu sansu .
Zato se Miralem Pjanić sakrije kad vidi procenat tačnih dodavanja našeg kapitena.