FK Rudar Prijedor

1928
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la 1928 » 12 avg 2012, 21:55

Truba je napisao/la:BH Telekom Premijer Liga je u kuuuuuurrrrrrrrccccccccccccccccccuuuuuuuuuuuuu, pare čine čuda sve se kupuje, sve se namješta, sve se svodi na Borac, Želju, Sarajevo, Široki i možda nekad Zrinjski tu i tamo.Tačno da ti dođe muka kad vidiš šta se sve dešava al ajd !

" onclick="window.open(this.href);return false; ♥♥♥
A u Srbiji na Zvezdu i Partizan, zanimljivije je kod nas, naprijed Rudar!

Truba
Kontakt:

Post Postao/la Truba » 12 avg 2012, 21:56

1928 je napisao/la:
Truba je napisao/la:BH Telekom Premijer Liga je u kuuuuuurrrrrrrrccccccccccccccccccuuuuuuuuuuuuu, pare čine čuda sve se kupuje, sve se namješta, sve se svodi na Borac, Želju, Sarajevo, Široki i možda nekad Zrinjski tu i tamo.Tačno da ti dođe muka kad vidiš šta se sve dešava al ajd !

A u Srbiji na Zvezdu i Partizan, zanimljivije je kod nas, naprijed Rudar!
Tamo su bar pravi navijači! :D
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 12 avg 2012, 21:56

Niko te ne tjera da je gledaš. Kakva god bila, meni je postala draža od bilo koje i ne mogu zamisliti subotu bez ove "lige bez brige" i bez utakmice sa Rudarom. Ti izvoli, u Beograd, gledaj Zvezdu pa ti neće ništa smetati.

Truba
Kontakt:

Post Postao/la Truba » 12 avg 2012, 22:01

K0MT je napisao/la:Niko te ne tjera da je gledaš. Kakva god bila, meni je postala draža od bilo koje i ne mogu zamisliti subotu bez ove "lige bez brige" i bez utakmice sa Rudarom. Ti izvoli, u Beograd, gledaj Zvezdu pa ti neće ništa smetati.
Pa idem ja na svaku utakmicu Rudara, kad sam kod kuće, al meni utakmica nije bez navijača tako da se razočaram kad sjednem na tribine kao danas i čujem samo kako se pjeva, Ja volim volim samo tebe, i samo tebi,tebi dajem sve
sa sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo volim te... čak sam i napamet naučio samo to slušajući :oops:
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 12 avg 2012, 22:42

Truba je napisao/la:
K0MT je napisao/la:Niko te ne tjera da je gledaš. Kakva god bila, meni je postala draža od bilo koje i ne mogu zamisliti subotu bez ove "lige bez brige" i bez utakmice sa Rudarom. Ti izvoli, u Beograd, gledaj Zvezdu pa ti neće ništa smetati.
Pa idem ja na svaku utakmicu Rudara, kad sam kod kuće, al meni utakmica nije bez navijača tako da se razočaram kad sjednem na tribine kao danas i čujem samo kako se pjeva, Ja volim volim samo tebe, i samo tebi,tebi dajem sve
sa sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo volim te... čak sam i napamet naučio samo to slušajući :oops:
Pa i treba da se razočaraš. Ako ti nije utakmica bez navijača što onda ne dođeš i ne navijaš? Takvih kao ti je mnogo, bodriti svoj klub i grad je izgleda u Prijedoru sramota, a nabrijavati se na CZV i PFC je super... ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Colorado

Post Postao/la Colorado » 12 avg 2012, 23:28

samo da pozdravim decka djoleprijedor :D :lol: momcino 3 komada , uzivaj do sljedeceg susreta ;) 8-)

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 avg 2012, 23:32

Sta sad koji **** provocirate ljude ovdje,mislim na navijace Sarajeva.Svi koji simpatisemo FKS smo molili boga da ne bude kakva bruka Sarajeva,a sad kao svi posle tekme hebete ljude.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 12 avg 2012, 23:36

kupus army je napisao/la:Sta sad koji **** provocirate ljude ovdje,mislim na navijace Sarajeva.Svi koji simpatisemo FKS smo molili boga da ne bude kakva bruka Sarajeva,a sad kao svi posle tekme hebete ljude.
ohladi momak malo , ne provocira niko nista .. sto se mene tice licno samo sam napomenuo momka jer se javio da ce oni uzeti 100 % ja sam rekao imam pice i to je to :lol: al eto oprosteno mu je :D a sto se ostalih tice , kad su provokacije mogle biti poslije zete i prognoze tipa uzimamo vas sigurno sto se mi nebi sladili na pobjedi nad njima :) uzivaj ;)

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 avg 2012, 23:41

Bas zbog toga da nam se nebi desila kakva nova Zeta,gledajmo u svoju avliju,a njima ostavimo njihovu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2012, 23:49

Sta je pajdasima,Handzicem i Rovcaninom pomislel ikad na loptu,imal kod njih ikakve zelje za igranjem, ,vidim vi kukate fali vam napadac,eh sta uradise momci od karijere :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 12 avg 2012, 23:57

Prva stvar, u BiH je u zadnjih 7-8 godina titulu osvajalo dosta ekipa. Željo, Borac, Modriča, Sarajevo, Zrinjski, Široki, prije toga i Leotar.

Posto si klip Delija, šta misliš kako je tamo? Jedna ekipa dere guzove drugima, godinama? Fudbal, košarka, nebitno... Kakva god liga u BiH bila, sa tog je aspekta zanimljivija. Makar ima neke drame. Druga stvar su te filijale Partizana i Zvezde, gdje se pola gostovanja unaprijed zna...

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 13 avg 2012, 00:01

I generalno, bio sam par puta u Prijedoru i jedno jako simpatično mjesto, sa korektnim ljudima(barem ono što sam ja upoznao). Nadam se da će ostati u Premijer Ligi...

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 13 avg 2012, 01:58

Svaka ti cast, pozdrav iz Sarajeva.

High

Post Postao/la High » 13 avg 2012, 03:22

Prijedor je napisao/la:Rudar odlicno izgleda. Neka smo izgubili uglavnom neka se igra vidi. Proslih sezona nismo imali nikakve igre pa smo pobjedjivali ali nije bilo to to. Dok se ova ekipa jos malo uigra moze se ocekivati dobar plasman ove godine. Rudar bolju i kvalitetniju ekipu nije ni imao od kada je usao u Premijer Ligu barem po mom misljenju. Tamnoputi reprezenativac Dominikanske Republike je odigrao najbolje u Rudaru, brate svaka cast momku na borbi i svemu ugodno sam iznenadjen i hvala bogu da smo zakrpili rupu na toj desnoj strani. Mikic i Burdus isto tako jako dobri uz Aceveda (Dominikanca). Fali nam spic, da nam je jedan Mirza Dzafic jos u napadu, mislim da bi imali bas jak tim. Sarajevo kvalitetan i iskusan tim koji je svoje prilike iskoristio maksimalno. Uz Srndovica brate ocaj ocaja nam je golman, bolje da su ostavili Zorana Rodica da brani... Ja sam igrom i borbom odusevljen, jos malo da se to uigra i bice sve u redu. Mislim da ove sezone necemo trebati strijepiti oko opstanka. Sarajevo po mom misljenju ove sezone glavni kandidat za osvajanje Premijer Lige, moram priznati da im odbrana strasno dobro funkcionise, sto je rijetak slucaj kod drugih ekipa. Onaj cupavi djecak nas je sam pobjedio :lol:
Pošteno, svaka ti čast.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 13 avg 2012, 09:01

Svaka cast!!!! isti sam i svi bi trebali biti kao nas dva, onda ovakve trube neb imale sta trubakat .... :D

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 13 avg 2012, 09:05

Truba je napisao/la:

eto naucio si stihove još dres i šal i pravac sjever-Kosevo .... :D

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 13 avg 2012, 14:18

Kad bi Sarajevo imalo na svakom gostovanju suđenje kao u Prijedoru, vjerujem da bi bili šampioni. Da je nama ovako suđenje na gostovanjima, sigurno bi češće uzimali bodove.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 13 avg 2012, 15:12

1928 je napisao/la:Kad bi Sarajevo imalo na svakom gostovanju suđenje kao u Prijedoru, vjerujem da bi bili šampioni. Da je nama ovako suđenje na gostovanjima, sigurno bi češće uzimali bodove.
Ma pusti sudije....imamo mi dobru ekipu ali nismo uigrani , fali nam nesto. Svi su bili svjedoci da smo imali loptu i imali igru , ali iskusnija i jaca ekipa je dala iz 3 suta 3 gola....Steta je ali tako je kako je. Moramo se skoncentrisati za sl mec. Mislim da ovakvom igrom protiv Veleza mozemo po bod a mozda i nesto vise... :)

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 15 avg 2012, 00:27

Rudar Prijedor je dobio maksimalnu kaznu Disciplinske komisije u iznosu od 5000 KM, zbog toga što u sastavu protiv Olimpica nisu imali tri igrača mlađa od 21 godine, a Službeni predstavnik kluba Milan Milunović je suspendovan na tri mjeseca.

http://www.rudarprijedor.com" onclick="window.open(this.href);return false; Sajt je promjenio izgled, ali još nije dovršen i za korištenje.

http://sportlive.ba/index.php?option=co ... Itemid=128" onclick="window.open(this.href);return false;

Truba
Kontakt:

Post Postao/la Truba » 15 avg 2012, 10:11

Kontrolor fudbalske utakmice između Rudar Prijedora i Sarajeva dobio prazan DVD
Datum: 15. avgust 2012. | Sport
Goran Paradžik, sudija iz Ljubuškog u nedjelju poslijepodne navijao je za Sarajevo i pomogao gostima da pobijede sa 3:1 domaći Rudar Prijedor. Paradžik nije dosudio dva jedanaesterca za Prijedorčane, sjeckao je njihovu igru i dozvolio sarajlijama da poslije prekršaja nad protivničkim igračem postignu treći gol.

Međutim, kontrolor suđenja iz Maglaja Muhamed Osmić neće moći na TV snimku da se osvjedoči o svim ovim propustima glavnog sudije koji se u nekoliko navrata, po odlukama, razmimoilazio sa svojim pomoćnicima. Naime, DVD koji je posmatrač suđenja dobio je prazan, na njemu nema nijedan detalj meča sa Gradskog stadiona u Prijedoru.

Sve ovo miriše na veliku režiju sa predumišljajem jer je snimatelje utakmice, koji su dužni službenim licima da dostave uredne DVD-ijeve sa dešavanjima na terenu, angažovao je Fudbalski savez BiH. Oko 2.500 ljubitelja fudbala u gradu na Sani je prepoznalo režiju, orimačinu i navijačko suđenje u korist Sarajeva, ali ovo saznanje vezano za snimak meča više nego jasno aludira da je u sprezi sa dešavanjima u Prijedoru umiješan i Savez.

Zanimljivo je da je Fudbalski klub Sarajevo u prošloj sezoni najviše puta, najčešće ne birajući riječi i sredstva, kritikovao sudije i suđenje, odnosno kompletnu organizaciju djelilaca (ne)pravde na terenima BiH.
Je li ovo znak da u sezoni u kojoj su odigrana samo dva kola Sarajevo mora da bude šampion!
Ako jeste Prijedorčani prvi čestitaju izabranicima trenera Dragana Jovića!
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ErosViverosViv, mnon46, Rule_hz i 35 gostiju.