FK Mladost DK

Wolffire
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Wolffire » 10 mar 2019, 20:23

avenija je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:Mislim da nam nije los raspored. Prva sa čelikom kući. Neće bito lahko popravili su se, ali vjerujem da možemo dobiti jer smo kvalitetniji a i generalno rijetko kad smo imali većih problema s njima osim zadnjeg susreta kući.
Onda u goste Tuzli.
Uglavnom prva ćetri kola sa ekipama ispod sebe a onda Sarajevo kući.
yebemu majku vrijeme je da i mi vama sve naplatimo i da vas rastavimo na domacem terenu u kaknju :D
Hahah neka jos ovo kolo da vam dohakamo a onda iduće sezone se mozemo dogovorat hahah.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 mar 2019, 20:25

L' Imperator je napisao/la:Može li neko objaviti raspored Mladosti do kraja prvenstva?
Imas na naslovnoj sporta

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 10 mar 2019, 20:36

Čelik H
Tuzla A
Zvijezda H
Gosk A
Sarajevo H
Zrinjski A
Željo H
Široki A
Krupa H
Sloboda H
Radnik A

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 mar 2019, 20:37

Predobar raspored!
#samoRudar #zauvijek

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 10 mar 2019, 21:05

Dajte je bar u 16:00

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 mar 2019, 21:08

TofiTofita je napisao/la:Dajte je bar u 16:00
Subota u 16:00.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 10 mar 2019, 21:29

Ja ne mislim da imamo dobar raspored. Imamo Čelika, Želju i Sarajevo kući gdje smo realno na tribinama gosti a Zrinjski, Široki I Gabelu na strani. U Hercegovini generalno igramo loše, osim Gabele ali je teren dole užasan što opet više valja njima nego nama.
Ja lično sam nezadovoljan i volio bih da je obratno. Na Grbavici, Koševu u BP si svakako gost a evo i ovako smo gosti a igramo kući , želio sam Zrinjski, GOŠK i Široki kući jer smo tu protiv njih jači.
Legija je u rasulu, nekad smo mogli navijanjem pomoći timu a sad je ovo čista 0.
Treba skloniti onaj transparent koji je obišao državu uzduž i poprijeko i dati ga jednog dana nekome ko ga bude dostojan. Nažalost, nakon što su se neki ljudi povukli iz ovih ili onih razloga sve se rasulo. Stariji to realno ne mogu, mlađi su nesposobni i nezainteresirani.
Dok su tu bili ljudi koji su je vodili i napravili top grupu koja je u par navrata izgledala fantastično to je bilo to, sad je bruka.
Ali kako god, budemo li mi pravi nema veze gdje igramo.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 10 mar 2019, 22:16

Hajmo realno nikad jaci sastav i boljeg trenera nismo imali. Konkurenti nikad lošiji. Ako ove godine ne ugrabe 3 ili 4 pisaj ga...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 10 mar 2019, 22:19

Pozdrav Mladostasi, dolazim u miru. Jeste li razmisljali ako izborite Evropu, gdje cete igrati domace utakmice ?
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 10 mar 2019, 22:26

Crni gavran je napisao/la:Pozdrav Mladostasi, dolazim u miru. Jeste li razmisljali ako izborite Evropu, gdje cete igrati domace utakmice ?
Hahah teško je tebe zamisliti da dolaziš u miru al hajd. Pa u Zenici naravno mi i repka :zviz:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 10 mar 2019, 22:28

Vi nama 3 boda mi vama garanciju za premier ligu narednih 5 godina :rol: :rol: :rol:
!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 10 mar 2019, 22:42

Crni gavran je napisao/la:Pozdrav Mladostasi, dolazim u miru. Jeste li razmisljali ako izborite Evropu, gdje cete igrati domace utakmice ?
Čisto sumnjam za u miru ali hajde.
Igrat ćemo na BP mada bih volio da smo prijavili Grbavicu.
Dali smo vam 3 prošli put i sad ćemo.
Nećete ispasti a i ako bude tako nema više guzovače.
Ostaj u miru.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 mar 2019, 23:52

Addict je napisao/la:
Čisto sumnjam za u miru ali hajde.
Igrat ćemo na BP mada bih volio da smo prijavili Grbavicu.
Dali smo vam 3 prošli put i sad ćemo.
Nećete ispasti a i ako bude tako nema više guzovače.
Ostaj u miru.
Vidino se u subotu, neka bolji pobjedi. Nek u necijoj mrezi budu tri komada.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 11 mar 2019, 08:16

https://www.nfsbih.ba/takmicenja/nogome ... ijer-liga/

Izgleda da tabela ss.ba nije tačna, ipak smo 6.
Meni je ovo puno bolje, ako smo 6. u subotu nam dolazi Radnik, a što se tiče rasporeda dolaze nam Široki, Zrinjski i GOŠK a idemo Čeliku, Želji i Sarajevu.
Puno, puno bolje za nas i plasman.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 mar 2019, 08:19

Addict je napisao/la:https://www.nfsbih.ba/takmicenja/nogome ... ijer-liga/

Izgleda da tabela ss.ba nije tačna, ipak smo 6.
Meni je ovo puno bolje, ako smo 6. u subotu nam dolazi Radnik, a što se tiče rasporeda dolaze nam Široki, Zrinjski i GOŠK a idemo Čeliku, Želji i Sarajevu.
Puno, puno bolje za nas i plasman.
Vi i jeste 6. na tabeli ali u Bergerovoj tabeli koja određuje novi raspored dobili ste redni broj 5. na osnovu boljeg međusobnog skora sa Slobodom. Mi smo 8. na tabeli a dobili smo redni broj 8. Tako da prvo kolo 5. dočekuje 8. iz Bergerove tablice. :D
Šta da ti kažem PL BiH :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 11 mar 2019, 11:05

Addict je napisao/la:Ja ne mislim da imamo dobar raspored. Imamo Čelika, Želju i Sarajevo kući gdje smo realno na tribinama gosti a Zrinjski, Široki I Gabelu na strani. U Hercegovini generalno igramo loše, osim Gabele ali je teren dole užasan što opet više valja njima nego nama.
Ja lično sam nezadovoljan i volio bih da je obratno. Na Grbavici, Koševu u BP si svakako gost a evo i ovako smo gosti a igramo kući , želio sam Zrinjski, GOŠK i Široki kući jer smo tu protiv njih jači.
Legija je u rasulu, nekad smo mogli navijanjem pomoći timu a sad je ovo čista 0.
Treba skloniti onaj transparent koji je obišao državu uzduž i poprijeko i dati ga jednog dana nekome ko ga bude dostojan. Nažalost, nakon što su se neki ljudi povukli iz ovih ili onih razloga sve se rasulo. Stariji to realno ne mogu, mlađi su nesposobni i nezainteresirani.
Dok su tu bili ljudi koji su je vodili i napravili top grupu koja je u par navrata izgledala fantastično to je bilo to, sad je bruka.
Ja ipak mislim da nam je ovo dobar raspored...po meni bolje sto smo domacini zelji i sarajevu nego zrinjskom i sirokom...idemo u tuzlu i u bijeljinu tako da tu mozemo ostvariti dobre rezultate...sto se tice navijaca neznam sta se desava...imamo do sada najbolu ekipu i borimo se za evropu a legija raspad...ja mislim da je bio pogresan potez odgoda odlaska na grbavicu...naravno da nam je svima zao Edina G. ali preko sto navijaca bi bilo na grbavici i onda sigurno i u nastavku...mislim da treba vrlo malo da se legija ponovo pokrene..mozda i sastanak sa musijom ali svih clanova a ne samo ovih sto se kao pitaju...lp..

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 11 mar 2019, 13:19

amar009 je napisao/la:
Addict je napisao/la:Ja ne mislim da imamo dobar raspored. Imamo Čelika, Želju i Sarajevo kući gdje smo realno na tribinama gosti a Zrinjski, Široki I Gabelu na strani. U Hercegovini generalno igramo loše, osim Gabele ali je teren dole užasan što opet više valja njima nego nama.
Ja ipak mislim da nam je ovo dobar raspored...po meni bolje sto smo domacini zelji i sarajevu nego zrinjskom i sirokom...idemo u tuzlu i u bijeljinu tako da tu mozemo ostvariti dobre rezultate...sto se tice navijaca neznam sta se desava...imamo do sada najbolu ekipu i borimo se za evropu a legija raspad...ja mislim da je bio pogresan potez odgoda odlaska na grbavicu...naravno da nam je svima zao Edina G. ali preko sto navijaca bi bilo na grbavici i onda sigurno i u nastavku...mislim da treba vrlo malo da se legija ponovo pokrene..mozda i sastanak sa musijom ali svih clanova a ne samo ovih sto se kao pitaju...lp..
U Legiji su svi članovi s pravom glasa, jednaki i ne postoje, niti su postojali "ovi što se kao pitaju".
Postoje "oni" koji bi rado vidjeli Legiju ponovo jedinstvenu i na okupu i koji su gurali Legiju da bude organizovana grupa navijača i ako su to "oni koji se kao pitaju", e ti bi rado da se ništa i ne pitaju, jer se nisu nikada ni pitali, a da vide Legiju kao što sam opisao.
U Legiji je bilo sve pošteno i transparentno i bez nekakvih negativnih autoriteta, bez negativnih odnosa i sl., postojali su ljudi koji su svoje slobodno vrijeme podredili kvalitetnom funkcionisanju grupe, te su isti ti ljudi, upravo radi mišljenja da će se dodatno popraviti kvantitet i kvalitet navijača, prepustili organizaciju i upravljanje mlađim članovima CL. Da li je ovakvo trenutno stanje odraz upravo tog prepuštanja ili je u biti nešto drugo, ne znam, a mislim i da niko ne zna. Ali jedno je sigurno da "ovi što se kao pitaju" bi rado da se ništa ne pitaju (mada se ništa niko ne pita) u cilju vračanja CL na raniji nivo.
Zadnja izmjena: FKMLADOSTDK, dana/u 11 mar 2019, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 11 mar 2019, 13:27

Ma ako misliš igrati El ne gledaš raspored nego sebe. Koja je svrha na guzove je izboriti pa da te ciprani tabanaju.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 mar 2019, 00:40

slika
#samoRudar #zauvijek

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 12 mar 2019, 07:45

L' Imperator je napisao/la:slika
To mi se puno više sviđa nego ono da smo 5.
Ali realno, mora se zapeti bez obzira gdje i kad igramo ako želimo više od 5. mjesta.
Od kola 6 do kola 9 će biti pakleno :opaopa:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.