SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Suze radosnice su hehe, samo ti nastavi pogadjat ja necu imat nista protiv, s obzirom da smo prosli put dozivjeli debakl dobro smo se vratili, onaj neno uteko negdje haman, uvijek kasni na tekme. 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
ojjj ja mislim da ovo kolo nista nisam pgodio sto ide na moju dsushu 
To nije protiv pravila.johnnyHZ je napisao/la:provjerite na nasoj tekmi njihov igrac tipovao rezultat 2-1 vise puta milim cak 4
13. Zabranjeno je identicno tipovanje rezultata, naprimjer sve i jedna utakmica sa rezultatom 2:0.Ako se to dogodi ekipa tog igraca gubi utakmicu sluzbenim rezultatom 3:0
Znaci smije tipovati identicno od 6 parova na 5 da neprekrsi pravilo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ok sori ja sam mislio da se tri smiju max do mene je123456 je napisao/la:To nije protiv pravila.johnnyHZ je napisao/la:provjerite na nasoj tekmi njihov igrac tipovao rezultat 2-1 vise puta milim cak 4
13. Zabranjeno je identicno tipovanje rezultata, naprimjer sve i jedna utakmica sa rezultatom 2:0.Ako se to dogodi ekipa tog igraca gubi utakmicu sluzbenim rezultatom 3:0
znal koliko je rezultat iko kod nas
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
bold - e onda valjarob do bagro je napisao/la:Suze radosnice su hehe, samo ti nastavi pogadjat ja necu imat nista protiv, s obzirom da smo prosli put dozivjeli debakl dobro smo se vratili, onaj neno uteko negdje haman, uvijek kasni na tekme.
Ono u kupu je samo bio los dan, znas da smo imali "onaj" sastanak poslije toga
A nenu pred svaku tekmu ja moram napominjati da odigra
sekretaru koji je rezultat izmedju vas i nas 
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
@johnnyHZ dva igraca iz istoga tima nesmiju imati tri iste prognoze na tri ista para.
Cekam Real Sociedad-Espanyol da zavrsi pa cu urediti rezultae.
Cekam Real Sociedad-Espanyol da zavrsi pa cu urediti rezultae.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- rob do bagro
- Kontakt:
@The Game
Cilj je uci u 1. ligu. zato potrudimo se da i osiguramo taj ulazak i onda nas velika festa ceka.
Cilj je uci u 1. ligu. zato potrudimo se da i osiguramo taj ulazak i onda nas velika festa ceka.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
amEl_rooB je napisao/la:sekretaru koji je rezultat izmedju vas i nas
Upravo ste izjednacili na 2:2 ako Sosiedad ostane 1:0
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
123456 je napisao/la:amEl_rooB je napisao/la:sekretaru koji je rezultat izmedju vas i nas
Upravo ste izjednacili na 2:2 ako Sosiedad ostane 1:0A imate vi jos Milan
Izgubicemo.
Ako Milan pobjedi i 2:0, Cartman ce dati gol.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ako milan zavrsi pobjedom 1-0 onda je 2-2johnnyHZ je napisao/la:ok sori ja sam mislio da se tri smiju max do mene je123456 je napisao/la:To nije protiv pravila.johnnyHZ je napisao/la:provjerite na nasoj tekmi njihov igrac tipovao rezultat 2-1 vise puta milim cak 4
znal koliko je rezultat iko kod nas![]()
![]()
i ja gledam milan igra i dalje a on stavio 2-1
a ja igrao 1-0 za milan xD
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
johnnyHZ je napisao/la:i ja gledam milan igra i dalje a on stavio 2-1a ja igrao 1-0 za milan xD
Kad vidis poslije rezultata ove tacke .... znaci da utakmica nije zavrsena (Da je u toku neka utakmica iz ponude) a kad je rezultat bez tackica to je konacan rezultat.Ovo sad sto radim je samo meni olaksanje da necekam ovu zadnju pa da tek startam.Ovako zavrsim sve i kad Milan zavrsi nabrzinu i njega upisem i pregledam i naravno rezultat promjenim ako je potrebno.
Evo sad si me zadrzao mogao sam 2-3 utakmice urediti dok tebi odgovaram.
Zezam se naravno.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
samo da nebude 0:2 Milan jer ce nam onda izjednaciti Pijetlovi. Zasad je 2:1 za nas!
drH je napisao/la:samo da nebude 0:2 Milan jer ce nam onda izjednaciti Pijetlovi. Zasad je 2:1 za nas!
Daoce Parma dati vise taj gol.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
dace parma golBIHfan je napisao/la:drH je napisao/la:samo da nebude 0:2 Milan jer ce nam onda izjednaciti Pijetlovi. Zasad je 2:1 za nas!
Daoce Parma dati vise taj gol.
A MOZDA I NECE
Pobijedaaa 2:1 bravo za kapitena @addebisi dvostruki strijelac 
- the scouser
- Kontakt:
Razj.ebaste vi nasThe Game je napisao/la:Ne serirob do bagro je napisao/la:Placem od dragosti.The Game je napisao/la:Prema mojoj racunici, FK Kljusinari trenutno vode 5-1, s tim da protivnicima jos dvije utakmice nisu gotove, al svejedno tesko ce nas stici.
Moja malenkost ostvarila prvi hat-trick..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Izdominirani stethe scouser je napisao/la: Razj.ebaste vi nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.