NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2012/13
Koje je sranje ovaj cirkus od All Stara! 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
a kad se sjetim nekad,koliko se cekao All star,koliko je bilo dobrih poteza a sad ispod nivoa cirkusa,godinama vec ne gledam ovo
cak mi i smeta kad bude jer nema par dana NBA utakmica
cak mi i smeta kad bude jer nema par dana NBA utakmica
SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro nije rekao ali haman pa je i rekao..prelomilo mu jezik poslije znao je da bi pogrijesio
sve dok on bude imao volje,nema vama titule

u principu All star je jedno veliko shranje.
pretjerivanje u težnji ka atraktivnim potezima. vrijedi gledati jedino ako se uđe u izjednačenu završnicu zadnjih pet minuta. a da se gledat takmičenje u tricama i ono za playeve. bilo mi je interesantno i ono kad iz jednog grada dođe jedan košarkaš, košarkašica i veteran i pucaju sa različitih pozicija. zakucavanja su uglavnom već viđena. prošle godine Griffin zakucao preko auta. to je Marko Milič radio prije 15-ak godina. a sinoć gledajući ove mlade nade, vidim da je i to dotakelo samo dno. postiči ukupno preko 300 poena na utakmici je "niđe veze"...
pretjerivanje u težnji ka atraktivnim potezima. vrijedi gledati jedino ako se uđe u izjednačenu završnicu zadnjih pet minuta. a da se gledat takmičenje u tricama i ono za playeve. bilo mi je interesantno i ono kad iz jednog grada dođe jedan košarkaš, košarkašica i veteran i pucaju sa različitih pozicija. zakucavanja su uglavnom već viđena. prošle godine Griffin zakucao preko auta. to je Marko Milič radio prije 15-ak godina. a sinoć gledajući ove mlade nade, vidim da je i to dotakelo samo dno. postiči ukupno preko 300 poena na utakmici je "niđe veze"...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Pljujete bez veze po tradiciji
1991 u sarajevu bila all star tekma
Tradicija po cjelom svjetu,malo se ljudi opuste,ipak igraju preko 100 utakmica.

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 17 feb 2013, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
lumani je napisao/la:Pljujete bez veze po tradiciji1990 u sarajevu bila all star tekma
![]()
Tradicija po cjelom svjetu,malo se ljudi opuste,ipak igraju preko 100 utakmica.
kukoč i bacalja u finalu zakucavanja,kuki sa slobodnih zakucao
tako je
bacalja momak iz zadra,nikad nije igrao profi kosarku
Nenad Markovic pucao trice

lumani je napisao/la:tako jebacalja momak iz zadra,nikad nije igrao profi kosarku
![]()
zoka stevanović bio voditelj
eh svašta.
kažem svoje mišljenje o All star utakmici i zato što mislim da mi se ne sviđa "pljujem po tradiciji". kada bih rekao treba se ukinuti All star onda bi se moglo reći da pljujem.
a to za All star u Sarajevu znam. gledao sam.
kažem svoje mišljenje o All star utakmici i zato što mislim da mi se ne sviđa "pljujem po tradiciji". kada bih rekao treba se ukinuti All star onda bi se moglo reći da pljujem.
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:tako jebacalja momak iz zadra,nikad nije igrao profi kosarku
![]()

lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:tako jebacalja momak iz zadra,nikad nije igrao profi kosarku
![]()
tada su pecarski i jovanovic dosli sa collega,pa samo kucali
osobito pecarski,bio poznat po tome
Pasha je napisao/la:eh svašta.
Ako sam posle tvog posta pisao,ne znaci da mislim tebe

pa i Elvir Krehmić(rekorder BiH u skoku u vis) je koliko znam pobjedio jednom na bh All staru. on se vrtio oko tadašnje KK Zenica-Metalno...
Pasha je napisao/la:pa i Elvir Krehmić(rekorder BiH u skoku u vis) je koliko znam pobjedio jednom na bh All staru. on se vrtio oko tadašnje KK Zenica-Metalno...
bilo je u zenici ako se ne varam

Pasha je napisao/la:pa i Elvir Krehmić(rekorder BiH u skoku u vis) je koliko znam pobjedio jednom na bh All staru. on se vrtio oko tadašnje KK Zenica-Metalno...
i ja kao da se sjećam tog detalja
jeste u Zenici je bilo. a nabrojani igrači su iz KK Čelik. Selim Mulić je bio kvalitetan igrač, al' na vrijeme vidio koliko je sati i otišao u Njemačku. sad je tamo trener...
Pasha je napisao/la:jeste u Zenici je bilo. a nabrojani igrači su iz KK Čelik. Selim Mulić je bio kvalitetan igrač, al' na vrijeme vidio koliko je sati i otišao u Njemačku. sad je tamo trener...
znam ,znam u goetingenu je on dole

momci, može li mi neko reći kad je tekma, šutiranje trica .. pročitao sam tu da su zakucavanja oko 04:30 .. gledam na firstrow dva linka imaju .. od 01:00 (vidio sam malo, prazna dvorana) oni seljaci nešto pričaju, a drugi link od 02:30 ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
mislim da je u 3,ali nisam siguran.
Šteta što Leonard ne učestvuje u slam dunku onda bi večeras sve otišlo u San Antonio
Trice su nekada oko 3 pola 4 mislim,tekma je sutra.

Trice su nekada oko 3 pola 4 mislim,tekma je sutra.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.