Odlicna stvar,the shame report

Moderator/ica: rio_Ferdy88
u denveru se igra kako sam vidio, a tamo je sad 13 satifrankqqqqq je napisao/la:Odprilike, koliko sati, ako ti neće bit problem da mi kažeš
CLS je napisao/la:jao ne znam gdje cu ovo da napisem ali posto ovdje ima raje vise koje prate ESPN nego na bilko kojoj temi, gledam sada PIT i pise dole Lulic, kontam ja, reko vidi Lulicev karton ce biti i na PIT kada ono Lulic hokejasi raspravljau oko njegove suspenzije zbog udaranja golmana
ma kratkog je to daha....eto sada ce sa Bersima igrati, a oni imaju odlicnu odbranu, ako bude trcao nece se bas dobro provesti, jedini QB u ligi koji igrao u sistemu za college football, jer mu trener ne vjeruje u njegove sposobnosti u vezi passa.Juve-TZ je napisao/la:hahah tebowa![]()
![]()
jel on rb ili qbkaze proslo kolo bacio 8 put, a 56 puta isli na trcanje
![]()
sto je najjace ima 70 jardi na trcanje, sto je vise od 3 put od njegovor rb, a ima 100 jardi pasom i pobijedi
svejedno je ako bude igrao jos i bolje jer nece moci pruziti ono sto zna...a i ove sezone i nije bas tako opasan kao prosluCLS je napisao/la:ma kratkog je to daha....eto sada ce sa Bersima igrati, a oni imaju odlicnu odbranu, ako bude trcao nece se bas dobro provesti, jedini QB u ligi koji igrao u sistemu za college football, jer mu trener ne vjeruje u njegove sposobnosti u vezi passa.Juve-TZ je napisao/la:hahah tebowa![]()
![]()
![]()
sto je najjace ima 70 jardi na trcanje, sto je vise od 3 put od njegovor rb, a ima 100 jardi pasom i pobijedi
Nego ebes Tebowa, sta je sa Vickom jel ko zna, znam samo da mu je rebro napuklo ili je pukloi da je pod upitnikom sto bi bilo odlicno za nas The Big G
CLS je napisao/la:ma kratkog je to daha....eto sada ce sa Bersima igrati, a oni imaju odlicnu odbranu, ako bude trcao nece se bas dobro provesti, jedini QB u ligi koji igrao u sistemu za college football, jer mu trener ne vjeruje u njegove sposobnosti u vezi passa.Juve-TZ je napisao/la:hahah tebowa![]()
![]()
![]()
Nego ebes Tebowa, sta je sa Vickom jel ko zna, znam samo da mu je rebro napuklo ili je pukloi da je pod upitnikom sto bi bilo odlicno za nas The Big G
samo da ne bude KR jedan kao sto je znao bitiJuve-TZ je napisao/la:svejedno je ako bude igrao jos i bolje jer nece moci pruziti ono sto zna...a i ove sezone i nije bas tako opasan kao prosluCLS je napisao/la:ma kratkog je to daha....eto sada ce sa Bersima igrati, a oni imaju odlicnu odbranu, ako bude trcao nece se bas dobro provesti, jedini QB u ligi koji igrao u sistemu za college football, jer mu trener ne vjeruje u njegove sposobnosti u vezi passa.Juve-TZ je napisao/la:hahah tebowa![]()
![]()
![]()
![]()
mislim da cemo tu dobiti eaglese jer moramo, a oni su sa druge strane totalno pali mada me ne bi cudilo da kiksamo jer znamo glupo kiksat![]()
uglavnom znam da je nas najbolji reciver bandit, sreca pa nije upucan u petak
Uzece ovo bearsi previse povreda kod nas rivers najgora sezona vincent jackson got rich stopped tryingkad_kako je napisao/la:Smijesan je Tebow, kao QB. Istina, donjeo je skor od 4-1 Denveru, od kako je startni QB, ali ... on meni izgleda gore od Rex Grossmana. Jedini dobar dio njegove igre, po meni je njegovo trcanje.
Jetsi ocajni. Sancez opet jel malo pritisak na njega, kao kokos bez glave, nezna gdje bi, sta bi. Sve u svemu losa utakmica, i pravo mi krivo sto ostadoh budan da bi je gledao.
Ovaj vikend ArenaSport prenosi:
Nedjelja, 19:00h: Baltimore - Cincinnati
Nedjelja, 22:00h: Chicago - San Diego
Ponedjeljak 02:20h: New York G. - Philadelphia
Fine utakmice za gledati, pogotovo ova druga.![]()
I kod nas dosta povreda, ali kod nas na srecu neki od povredjenih (Hester, Pepers), ce moci igrati. Barem se nadam.bear grylls je napisao/la:Uzece ovo bearsi previse povreda kod nas rivers najgora sezona vincent jackson got rich stopped tryingkad_kako je napisao/la:Smijesan je Tebow, kao QB. Istina, donjeo je skor od 4-1 Denveru, od kako je startni QB, ali ... on meni izgleda gore od Rex Grossmana. Jedini dobar dio njegove igre, po meni je njegovo trcanje.
Jetsi ocajni. Sancez opet jel malo pritisak na njega, kao kokos bez glave, nezna gdje bi, sta bi. Sve u svemu losa utakmica, i pravo mi krivo sto ostadoh budan da bi je gledao.
Ovaj vikend ArenaSport prenosi:
Nedjelja, 19:00h: Baltimore - Cincinnati
Nedjelja, 22:00h: Chicago - San Diego
Ponedjeljak 02:20h: New York G. - Philadelphia
Fine utakmice za gledati, pogotovo ova druga.![]()
nevidim kako bi chargersi ovo mogli dobiti plus ako nam je bush ono uradio protiv oaklanda sta ce nam forte uradit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.