NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Juve-TZ
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Juve-TZ » 17 nov 2011, 14:50

http://www.nfl.com/videos/the-shame-rep ... ent_stream" onclick="window.open(this.href);return false;

Odlicna stvar,the shame report :D

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 17 nov 2011, 20:21

Ima li kakvih utakmica večeras?

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 17 nov 2011, 20:32

ja mislim da je veceras jets-broncons ako se ne varam ;)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 17 nov 2011, 20:35

Odprilike, koliko sati, ako ti neće bit problem da mi kažeš :)

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 17 nov 2011, 20:59

frankqqqqq je napisao/la:Odprilike, koliko sati, ako ti neće bit problem da mi kažeš :)
u denveru se igra kako sam vidio, a tamo je sad 13 sati

utakmica je u 20:20....sto znaci da je to vrlo kasno po nasem oko 4:20 :D :D to je bas vrlo tesko odgledati...da je sb gledao bih :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 nov 2011, 22:36

CLS je napisao/la:jao ne znam gdje cu ovo da napisem ali posto ovdje ima raje vise koje prate ESPN nego na bilko kojoj temi, gledam sada PIT i pise dole Lulic, kontam ja, reko vidi Lulicev karton ce biti i na PIT kada ono Lulic hokejas :D i raspravljau oko njegove suspenzije zbog udaranja golmana :D
:lol: :lol: :lol:

e jesi legenda :mrgreen: Tekma se igra veceras u 2:20 po nasem vremenu ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 nov 2011, 04:11

D.J Moore se povrijedio i vjerovatno propusta tekmu protiv Chargersa ...Carimi jos uvjek nije poceo trenirati tako da ga nece biti u OL..naravno Williams je zavrsio sezonu, tako da ni na njega Cutler nece moci racunati.... to je to za sada sto se tice Bearsa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 nov 2011, 05:41

Dobi TeBow i Jetse. 4-1 (otkako starta)
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 nov 2011, 06:00

I oni poceli igrat dobro sad kad im Bearsi trebaju gotovati :).... ma nece on moci raditi ono protiv nas tako da se uzdam u nasu odbranu

Samo i ovi Jetsi su se usmrdili ebote....toliko najavljivanj osvajanja super bowlla iz godine u godinu, ali izgleda nista od toga...tesko da ce oni uspjeti formirati ekipu koja ce moci uzeti Packerse...sa Sanchezom sigurno nece nigdje dospjeti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 18 nov 2011, 09:30

hahah tebowa :lol: :lol:

jel on rb ili qb :D kaze proslo kolo bacio 8 put, a 56 puta isli na trcanje :D

sto je najjace ima 70 jardi na trcanje, sto je vise od 3 put od njegovor rb, a ima 100 jardi pasom i pobijedi

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 18 nov 2011, 10:13

Juve-TZ je napisao/la:hahah tebowa :lol: :lol:

sto je najjace ima 70 jardi na trcanje, sto je vise od 3 put od njegovor rb, a ima 100 jardi pasom i pobijedi
ma kratkog je to daha....eto sada ce sa Bersima igrati, a oni imaju odlicnu odbranu, ako bude trcao nece se bas dobro provesti, jedini QB u ligi koji igrao u sistemu za college football, jer mu trener ne vjeruje u njegove sposobnosti u vezi passa.

Nego ebes Tebowa, sta je sa Vickom jel ko zna, znam samo da mu je rebro napuklo ili je puklo :D i da je pod upitnikom sto bi bilo odlicno za nas The Big G :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 18 nov 2011, 10:31

CLS je napisao/la:

ma kratkog je to daha....eto sada ce sa Bersima igrati, a oni imaju odlicnu odbranu, ako bude trcao nece se bas dobro provesti, jedini QB u ligi koji igrao u sistemu za college football, jer mu trener ne vjeruje u njegove sposobnosti u vezi passa.

Nego ebes Tebowa, sta je sa Vickom jel ko zna, znam samo da mu je rebro napuklo ili je puklo :D i da je pod upitnikom sto bi bilo odlicno za nas The Big G :D
svejedno je ako bude igrao jos i bolje jer nece moci pruziti ono sto zna...a i ove sezone i nije bas tako opasan kao proslu :D

mislim da cemo tu dobiti eaglese jer moramo, a oni su sa druge strane totalno pali mada me ne bi cudilo da kiksamo jer znamo glupo kiksat 8-)

uglavnom znam da je nas najbolji reciver bandit, sreca pa nije upucan u petak :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 nov 2011, 11:02

CLS je napisao/la:

ma daj ba gotova je Phila vratio se Vick ili ne...vi uzimate dviziju i idete na Bearse u playoffu :)...ja bi licno volio taj rasplet :)...mislim da sve osim Packersa i Saintsa ja bi prihvatio da dodju Bearsima...mozd abi Saintsi i mogli, ali tesko je tamo protiv njih igrati, jer jako dobro kuci stoje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 18 nov 2011, 11:43

Juve-TZ je napisao/la:
CLS je napisao/la:

svejedno je ako bude igrao jos i bolje jer nece moci pruziti ono sto zna...a i ove sezone i nije bas tako opasan kao proslu :D

mislim da cemo tu dobiti eaglese jer moramo, a oni su sa druge strane totalno pali mada me ne bi cudilo da kiksamo jer znamo glupo kiksat 8-)

uglavnom znam da je nas najbolji reciver bandit, sreca pa nije upucan u petak :)
samo da ne bude KR jedan kao sto je znao biti :D :D i bice dobro, mislim da smo ko ekipa puno zrelija, malo me bilo strah oo OSia i njegove situacije pred pocetak sezone ipak nije lijepo imati igraca u svlacionici koji nije zadovoljan ali dobro je ispalo :)
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 18 nov 2011, 11:45

@SaltCityAttack to bi bila odlicna tekma :) jos znam par ljudi koji su vatreni navijaci Bersa, a i zivili su u Chicagu tako da bi to bila milina gledati :D Manning VS Cutler
Pa sam poslije reko tata

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 nov 2011, 12:20

Odlicna situacija za nas je jos jedan poraz Jetsa koji bi trebali iskoristiti i osvojiti nasu diviziju. Za Jetse se nema sta reci, uvijek nesta najavljuju i uvijek na kraju dobiju po usima. :D :D
Takodjer mislim da je ponizenje za ostale QB kada se Tebow i Sanchez svrstavaju u iste. Prvi zna samo dodati loptu Running Backu, dok drugi isto kao horoz bez glave, cim neko iz odbrane krene na njega gubi se ko abdest.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 nov 2011, 15:19

Smijesan je Tebow, kao QB. Istina, donjeo je skor od 4-1 Denveru, od kako je startni QB, ali ... on meni izgleda gore od Rex Grossmana. Jedini dobar dio njegove igre, po meni je njegovo trcanje.

Jetsi ocajni. Sancez opet jel malo pritisak na njega, kao kokos bez glave, nezna gdje bi, sta bi. Sve u svemu losa utakmica, i pravo mi krivo sto ostadoh budan da bi je gledao.

Ovaj vikend ArenaSport prenosi:

Nedjelja, 19:00h: Baltimore - Cincinnati
Nedjelja, 22:00h: Chicago - San Diego
Ponedjeljak 02:20h: New York G. - Philadelphia

Fine utakmice za gledati, pogotovo ova druga. :D :mrgreen:
Postovanje treba zaraditi.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 18 nov 2011, 17:46

kad_kako je napisao/la:Smijesan je Tebow, kao QB. Istina, donjeo je skor od 4-1 Denveru, od kako je startni QB, ali ... on meni izgleda gore od Rex Grossmana. Jedini dobar dio njegove igre, po meni je njegovo trcanje.

Jetsi ocajni. Sancez opet jel malo pritisak na njega, kao kokos bez glave, nezna gdje bi, sta bi. Sve u svemu losa utakmica, i pravo mi krivo sto ostadoh budan da bi je gledao.

Uzece ovo bearsi previse povreda kod nas rivers najgora sezona vincent jackson got rich stopped trying :lol: nevidim kako bi chargersi ovo mogli dobiti plus ako nam je bush ono uradio protiv oaklanda sta ce nam forte uradit.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 nov 2011, 18:25

bear grylls je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Smijesan je Tebow, kao QB. Istina, donjeo je skor od 4-1 Denveru, od kako je startni QB, ali ... on meni izgleda gore od Rex Grossmana. Jedini dobar dio njegove igre, po meni je njegovo trcanje.

Uzece ovo bearsi previse povreda kod nas rivers najgora sezona vincent jackson got rich stopped trying :lol: nevidim kako bi chargersi ovo mogli dobiti plus ako nam je bush ono uradio protiv oaklanda sta ce nam forte uradit.
I kod nas dosta povreda, ali kod nas na srecu neki od povredjenih (Hester, Pepers), ce moci igrati. Barem se nadam.

Trebala bi biti interesantna utakmica. Ovih dana nista nije sigurno, pa ni pobjeda Bearsa. Jeste, da smo mi u puno boljoj situaciji da dodjemo do iste. Domaci teren i domace vrijeme, koje bi trebalo biti oko 0 na dan utakmice su nasa velika prednost.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 nov 2011, 18:58

zima brate danas, ali kazu u nedelju da ce biti i jos vise ...nego imamo i mi ebiga dva nasa prva picka iz OL Carimi i Williams , a s obzirom kakvu mi imamo OL to je za nas previse kad nemas u ekipi...D.J Moore se povrijedio i vjerovato ce propustiti utakmicu..Peppers i Hester ce biti spremni i ako manje provode u igri..Hester protiv detroita je igrao samo prvo poluvrijeme, a u drugom ga nije bilo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.