Možda nema volje da igra zato što je ovaj klub ispod njegovog nivoa. Ybm ti selo!FaraonTM je napisao/la:Ne znam šta bih ti rekao, on meni izgleda baš nekako bezvoljan...
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- BavaracZenica
- Kontakt:
Jest nas covjek, jest zadao golcinu protiv Slovacke, i jeste prosjecan igrac, Bundesliga je tu za njega kao stvorena, ako ne zaigra uskoro u Werderu vjerovatno ce ga poslat na posudbu, mlad je igrac i nece ga tek tako olako ispustat.
Druga stvar moguce da igra preko k... Pa nisu njemci budale, on ak se ne trudi na treninzima nece nikad zaigrat
AL et nadamo se veceras da starta
O juremos con gloria morir!
75' Werder zabio gol
Izet efekt
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Nema to veze sa srećom moj calcio, problem je očito u glavama tih istih igrača. Naš jbeni mentalitetcalcio je napisao/la:Bremen izgleda nije sretan za nase igrace, prvo Said pa sada Izet.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Tu si dobar.bvb je napisao/la:
Izvini buraz ali ne kontam ovo "
Ja sam sa svojom postom ispao budala i izgubio pravo na svaku diskusiju .
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Nerminovic
- Kontakt:
Said je sam upropastio karijeru, nabio kila od depresije i nikad nije uspio se vratiti na nivou dok je bio u Bremenu, cini mi se da je i bio mladji od Izeta i mozda je to bio prevelik korak jer je Bremen tada bio dobar i sa vise kvalitetnih igraca.calcio je napisao/la:Bremen izgleda nije sretan za nase igrace, prvo Said pa sada Izet.
BackSpace United
hahaha, isjek'o frajer cijeli post, svaka cast, ovo nisam vidio dosad.harishp je napisao/la:Tu si dobar.bvb je napisao/la:
I tu si dobar.Da nista do sad ne vidis.bvb je napisao/la:hahaha, isjek'o frajer cijeli post, svaka cast, ovo nisam vidio dosad.harishp je napisao/la:Tu si dobar.bvb je napisao/la:
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Izo i odskocna daska:zgembo89 je napisao/la:opet klupa danas kaže odskočna mu daska
[youtube][/youtube]
- majestic24
- Kontakt:
Jednom se moze desiti da te trener uzme "na zub" ali dva puta zaredom...nebih bas rekao.
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Moram se nasmijatiCartman je napisao/la:Izo i odskocna daska:zgembo89 je napisao/la:opet klupa danas kaže odskočna mu daska
[youtube][/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Izet ima ponasanje i izjave na nivou Zlatana i Ronalda, to prolazi njima jer su nevidjene igracine. Njemu ne prolazi jer to ne pokriva igrama na terenu.
- majestic24
- Kontakt:
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, AzRimiRzA, bavariapivo, Beduin, Bordo10, Brazzzoo123, CAGarfia, COYGBiH, CudanLik, DUVNO1921, edin139, enobarca, FerdinandF, General505, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, Imamkarbarum, inzomni, Jabroni, jasmin10, JayCatwright, karajlo, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, MaroonBjelave, Micron, Mocvara1991, moreno123, napapijri1987, NazorUso, nmkdak1ng, Paromlinac, Poligon10, s4mke, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, THEC, Tihi, unavita, Vaya, Venom, Wisey, zaostrog i 324 gosta.