FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Edo_Majka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Edo_Majka » 25 jul 2009, 22:27

Evo citam na ss.ba i stvarno jedva cekam da pocne sezona,nadam se regularnoj sezoni i aBd medju prvih 5
Tracy McGrady!!!

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 25 jul 2009, 22:32

E'o s tekme, sasvim zasluzeno smo pobjeidli, cist penal je bio da se zna, poderali smo ih, bili smo puno bolji, momci su bili strasno borbeni, znaci grizli su, cak sta vishe bilo je i dobrih poteza, medjutim najgotivniji prizor se desio poslije utakmice :D svi su skoro izasli, a amar vodi ekipu na trcanje :) Navijaca je bilo dosta, mada sam ja ocekivao vishe, ovi oblaci ****, ja sam ocekivao svaki trenutak pljusak, al' sve u svemu sam zadovoljan, bice to jos puno bolje.

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 25 jul 2009, 22:34

Har3 je napisao/la:E'o s tekme, sasvim zasluzeno smo pobjeidli, cist penal je bio da se zna, poderali smo ih, bili smo puno bolji, momci su bili strasno borbeni, znaci grizli su, cak sta vishe bilo je i dobrih poteza, medjutim najgotivniji prizor se desio poslije utakmice :D svi su skoro izasli, a amar vodi ekipu na trcanje :) Navijaca je bilo dosta, mada sam ja ocekivao vishe, ovi oblaci ****, ja sam ocekivao svaki trenutak pljusak, al' sve u svemu sam zadovoljan, bice to jos puno bolje.
po ovome sudeci vracamo se na put stare slave,jos nekih bodova sa strane da donesemo i sve pobjede kuci idemo u Evro ligu...
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 25 jul 2009, 22:38

junuz23 je napisao/la:majko mila i draga na sta se oni furaju :(
jedva sam skonto sta je to bilo danas,znam nije pocela liga pa kontam kakva je to sad utakmica....pa koliko bi pisali da vam se sta vaznije desava u klubu

nebesko plavi orao
Kontakt:

Post Postao/la nebesko plavi orao » 25 jul 2009, 22:41

forza zeljo...................
Bio sam na utakmici i mogu reci da sam zadovoljan veoma jer zeljo igra dobro a borbenost fantasticna a velike rijeci hvale svima a mogao bi da izdvojim Radovanovica(3),Beslija(20) i provjereni igrac Culum(13) svaka im cast ako budemo ovako igrali onda svi u glas BIT CE ZELJO OPET SAMPION.....

iranac
Kontakt:

Post Postao/la iranac » 25 jul 2009, 22:43

Ovaj rezultat uliva nadu u bolje sutra za Zelju i armiju navijaca. 2-0 protiv Olimpika je rezultat za postovanje, ako se uzme u obzir Zeljino stanje do pre 3 hefte a i silna relativno iskusna pojacanja koja je Olimpik doveo.
Amar uzeo Magathovu taktiku, polucasovno razgibavanje posle utakmice. Samo tako Amare, bez kondicije nema ni fudbala. Pozz.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 25 jul 2009, 22:46

gdje su sad oni sto spammaju i sto zele zlo???Cim vide dobre rezultate odmah ih nema
Cestitam momcima na pobjedi

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 jul 2009, 22:47

Prvo poluvrijeme Olimpik drzao loptu vise u nogama ali nisu ni opucali na nas gol,poslije greske odbrane olimpika Bucan trci sam prema golu a s leđa ga obaraju dvojica igraca Olimpika-penal,koji Bekric pretvara za prednost od 1-0,poslije toga nasi mnogo bolji i rastrcani,u drugom Olimpika ni na vidiku,bas smo ih trkom razbili,imali par prilika da bi Culum poslije slobodnjaka koji je izveo Bekric pogodio glavom za 2-0...

Napredak se zaista vidi,posebno takticka disciplina,svako cuva svog igraca trkom smo Olimpik poderali,ali daleko je to od neke super ekipe koju prizeljkujemo,najbolji pojedinac Beslija,dobri bili i Colic(na poluvremenu izasao zbog povrede),Kovacevic,Bekric,Mehic i Culum,posjeta negdje oko 4000 dusa...

Mesanovic otjeran od strane Amara u ranim poslijepodnevnim satima :?

Olimpik nista posebno nestokao Zvijezda prosle godine Pelak daleko najbolji,Spalevic mnogo trcao i popio MNOGO batina u svakom duela,sad mu se vraca udaranje,pljuvanje i psovanje majki u tunelu pred izlazak u Lukavici...
Na kraju pitar letio sa tribine :arrow:

Hocemo bodove,bodove iz Zenice...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 25 jul 2009, 22:54

Zna li ko sastav koji je poceo utakmicu,i jesul bili onaj Brazilac i Paragvajac u sastavu?
Tracy McGrady!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 25 jul 2009, 23:02

Vidi se da se radi nesto,kod svakog prekida su odigrali neku akciju i nije toliko lose izgledalo.Colic po meni vrlo dobar dok nije zamjenjen.Radovanovic je danas imao 5 izleta na suparnicku stranu i 5 fantasticnih nabacaja,steta sto ih niko nije pokupio.Culum dao gol,a ostalo cemo jos vidjeti jer nije imao mnogo vremena.Treba nam spic ostalo moze donekle da prodje ali na stranu da je odlicno.Beslija se dobro spremio i mogao bi biti ''onaj stari'',ali vidjet cemo jos.
AMAR OSIM!!!

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 25 jul 2009, 23:04

Culum je prejak igrac,nas "jablan" :D,lik skocio u duel sa jednim igracem olimpika i kad je pao na zemlju udario loptu
:D :D :D :D :D
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 25 jul 2009, 23:05

bistrikboy je napisao/la:Prvo poluvrijeme Olimpik drzao loptu vise u nogama ali nisu ni opucali na nas gol,poslije greske odbrane olimpika Bucan trci sam prema golu a s leđa ga obaraju dvojica igraca Olimpika-penal,koji Bekric pretvara za prednost od 1-0,poslije toga nasi mnogo bolji i rastrcani,u drugom Olimpika ni na vidiku,bas smo ih trkom razbili,imali par prilika da bi Culum poslije slobodnjaka koji je izveo Bekric pogodio glavom za 2-0...

Napredak se zaista vidi,posebno takticka disciplina,svako cuva svog igraca trkom smo Olimpik poderali,ali daleko je to od neke super ekipe koju prizeljkujemo,najbolji pojedinac Beslija,dobri bili i Colic(na poluvremenu izasao zbog povrede),Kovacevic,Bekric,Mehic i Culum,posjeta negdje oko 4000 dusa...

Mesanovic otjeran od strane Amara u ranim poslijepodnevnim satima :?

Olimpik nista posebno nestokao Zvijezda prosle godine Pelak daleko najbolji,Spalevic mnogo trcao i popio MNOGO batina u svakom duela,sad mu se vraca udaranje,pljuvanje i psovanje majki u tunelu pred izlazak u Lukavici...
Na kraju pitar letio sa tribine :arrow:

Hocemo bodove,bodove iz Zenice...
to se vi izmedju sebe potukli,pa onda ko pitara izbacili :lol:

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 25 jul 2009, 23:15

csh je napisao/la:Vidi se da se radi nesto,kod svakog prekida su odigrali neku akciju i nije toliko lose izgledalo.Colic po meni vrlo dobar dok nije zamjenjen.Radovanovic je danas imao 5 izleta na suparnicku stranu i 5 fantasticnih nabacaja,steta sto ih niko nije pokupio.Culum dao gol,a ostalo cemo jos vidjeti jer nije imao mnogo vremena.Treba nam spic ostalo moze donekle da prodje ali na stranu da je odlicno.Beslija se dobro spremio i mogao bi biti ''onaj stari'',ali vidjet cemo jos.
Te centasuteve bi neko pokupio da smo imali napadaca a vjerovatno bi i postigli gol vise!Nadam se da bi mogli do pocetka sezone dovesti jos jednog napadaca koji bi sa Mesanovicem bio u napadu bili bi mnogo ubojiti.Zadovoljan sam sve u svemu puuunnnooo bolje nego prosle godine.Trening posle tekme :D
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 jul 2009, 23:17

Željoman je napisao/la:Culum je prejak igrac,nas "jablan" :D,lik skocio u duel sa jednim igracem olimpika i kad je pao na zemlju udario loptu
:D :D :D :D :D
to sam i ja primjetio a igrac olimpika jos u zraku :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 jul 2009, 23:21

Oni ti ga puse Ćulumeeee, Ćulumeeee, Ćulumeeee!!Ova utakmica mi je podigla samopouzdanje pred sezonu strasno :=)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Udri_jace_manijace!
Kontakt:

Post Postao/la Udri_jace_manijace! » 25 jul 2009, 23:27

Ćulum igracina ima da se igra sa igracima diljem premier lige!
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 25 jul 2009, 23:30

hahahaha ocito nije samo meni postao drag :D miljenik navijaca
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

rus-tm87
Kontakt:

Post Postao/la rus-tm87 » 25 jul 2009, 23:34

:) ljudi dobar je ali nije mi nesto u defanzivi ,dok je lopta na zemlji malo je spor ;)

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 25 jul 2009, 23:48

Kvalitetom nismo nesta jaki,momci su se borili swih 90 minuta,i zasuluzili su pobjedu! a onaj culum je Div u zraku samo lete oko njega :mrgreen:
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 25 jul 2009, 23:51

bice zeljo opet sampion
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AVNOJ, bvsic, Pact1921, SamoDaKazeem i 68 gostiju.