Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

pa nece ga valjda navijac fenera ubit?Neutral je napisao/la:Jašta, ne znaju ko ga je ubio (ime, prezime) ali znaju da su navijači Galatasaraya
čitao sam prije par godina da je njima ukinuta navijačka skupina, ili neke podgrupe, baš zato što su degenericiterabajt je napisao/la:Sta se ovo radi u parizu bgm ovi navijaci pariza olos teska cccc.
PSG ima jednu od najkomplikovanijih unutarnjih podijela na svijetuJTS je napisao/la:čitao sam prije par godina da je njima ukinuta navijačka skupina, ili neke podgrupe, baš zato što su degenericiterabajt je napisao/la:Sta se ovo radi u parizu bgm ovi navijaci pariza olos teska cccc.

pomalo cudna izjava tvoja kad se uzme u obzir da su s.ranja vecinom pravili crnje i arapi na proslavi titule psga a ne momci iz bivseg boulogne boysa.. na zapadu je sve vise promaseni pokusaja integracije u drustvo s tim istim ljudima koji su pravili s.ranja..JTS je napisao/la: čitao sam prije par godina da je njima ukinuta navijačka skupina, ili neke podgrupe, baš zato što su degenerici
Sunday, 26th May, 18hterabajt je napisao/la:Kad se igra ovo finale izmedju rome i lazia ?
Hvala.hilmo je napisao/la:Sunday, 26th May, 18hterabajt je napisao/la:Kad se igra ovo finale izmedju rome i lazia ?

Ma kao i svugdje, jedva cekaju da upaljac bacis da te polome ko pizdu....DonPippo9 je napisao/la:E ne postoje veća vnago od ove španske policije, i žene onako brutalno udarati, fuj yebem im sve pogano, sjeme im se zametlo![]()
i onda će sad neko da morališe i govori kako je ovo sve po zaslugama, kako policija nikada ne udara bez razloga, kako su to sve sami huligani..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.