I ja sam najblizi tome. Gordica sam nekad posebno cijenio jer je bio daleko od svakog oblika incidenta, ali me je i on bas razocarao nacinom na koji je otkazao doci na pripreme prosle i ove godine. Savez je ove omladinske selekcije unistio na svaki moguci nacin. Niko tu ne pokazuje zelju da okupi ono najbolje sto imamo, za trenere stavljaju kosarkaske neznalice i jos imamo ove slucajeve gdje nasa najbolja djeca bosnjacke nacionalnosti idu igrati za tamo nekakve Turke... Godinama unazad i u seniorskoj selekciji otkazuju svi redom, krenuvsi od Teletovica i Nurkica, pa ovamo na ove poluamatere Polutka i Karahodzica. Ne kazem da su svi otkazi bili neopravdani, ali ne mislim ni da je njima bilo nesto posebno stalo do toga kako ce to izgledati i kako ce javnost prihvatiti njihovu bahatost kada odluce da se apsolutno nikom ne jave. Sad su evo bez nekog posebnog objasnjenja otkazali Buza, Campara, Sulejmanovic i Stipanovic. Posebno je smijesno da svi oni osim Andrije nemaju ni 5 sigurnih minuta u svojim klubovima, a ovako se odnose prema drzavnom dresu.nerminh74 je napisao/la:aBd belgija dobije rusiju i da vise halalim i ovu zadnju reprezentaciju koju pratim
Ne treba ni spominjati seljacinu Djedovica, koji u svemu tome prednjaci. Besmisleno je da mi trgamo zivce, a svima njima totalno svejedno zbog svega toga. Treba to sve ugasiti, da se covjek bar ne nada nekim boljim danima bh kosarke.
@Zagor121, nacin na koji si se ti ovdje postavio je bio poprilicno bahat (jos koristis velika slova da istaknes nesto u sta i nisi bas upucen). Ti sve znas i u sve se razumijes, a ostali su kosarkaski laici, kojima ti pokusavas pomoci da saberu 2 i 2. Sve bi to bilo super, da nisi pokazao da ipak ni ti nisi daleko od tih laika koje si prozivao.