FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ripper
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ripper » 26 okt 2012, 23:58

to je problem kod ega svakog trenera, svaki hoce neki svoj rukopis...a ovo nije ni izbliza ona igra Barce pod Pepom :? nema uopšte prepoznatljivog presinga, cak dozvoljavaju timovima poput Deportiva (uz dužno poštovanje prema njima) da igraju i stvaraju nam naprilike :shock:
Umjesto da samo nastavi tamo gdje Pep stao, Tito izgleda izmišlja tople vode tamo gdje ih nema...to su ti problemi ega, jer niko nece da bude u necijoj sjeni vec hoce svako da donese nešto svoje.
Pep je imao muda da se zahvali Ronaldinhu, Guilyu, Marquezu, Henryu, Eto'u, Godjhonsenu, Beletiu, Hlebu, Yayi Toureu...napravio potpuno novi tim i filozofiju fudbala od one Rajkardove...bilo je tu i fula transfera tipa Čigrinski, Zlatan, Hleb itd....ali ono što je napravio je bilo nenadjebivo.
Tita zasad služe nenornalno rezultati i pobjede u zadnjim minutama...dokad ce to trajati, vidjecemo :?
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 27 okt 2012, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 27 okt 2012, 00:04

Arena, odbrana nije ništa ni slabija ni bolja nego ona od ranije ;) ....samo što nema timskog presinga ko nekad (mislim po citavom terenu), što stoperi više ne odmaraju na centru ko prije, pa je sad zbog manjka presinga mnogo više izloženija napadima protivnika gdje dolaze do punog izražaja sve falinke odbrane Barce...prije su mogli dozvoliti sebi da igraju sa DM-ovima umjesto stoperima jer je citav tim šljakao ko mazge u defanzivi...sad je to sasvim druga prica....zato i kukamo non stop za PRAVIM stoperima....sad, sa ovom igrom nam definitivno trebaju.
jbg Alba identican Alvesu...frajer ne voli igrati defanzivu i jbg...voli glumiti krilo i visiti na protivnickoj polovini nego se hljeba najesti....zato i primamo ovoliko golova ove sezone ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 okt 2012, 00:12

Volio bi da Fabregas bude u prvih 11 umjesto Xavija.
Nek se malo odmori covjek ..

Bartru bi takodje volio vidjeti jer je mali odigrao veoma dobro.

U napadu, Pedro, Messi, Villa.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 okt 2012, 00:14

Alba je ostao kao trag Pepove zamisli. Sustinski problem je slaba odbrana tj. slabe zamjene koje u stvari to i nisu. Ja sam jos prosle godine volio da se ovo sve izmjeni u smislu povlacenja napada vise ka centru i izvlacenja autobusa iz bunara. To se sad i desava i sta onda treba - pojacati stopere i ipak samnjiti i posjed lopte da se otvore vrata na autobusima. Ali problem povrijedzene odbrane i nikakvih zamjena i dovodi do ovako sokantnih golova i gluposti pred nasem golom. Samo da se stabilizujue taj segmnent - ne brinem ja za rezultate. U svakom momentu je lahko presaltat i pogurat autobus u bunar. Ovako neka se otvore i protivnicke ekipe, ali stopera i ojacati odbranu i onda je sve pod kontrolom.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 okt 2012, 00:45

Barcelona B [2 - 3] Recreativo Huelva

Ovi izgleda redovno gube ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 okt 2012, 00:53

M4kaveli je napisao/la:Barcelona B [2 - 3] Recreativo Huelva

Ovi izgleda redovno gube ..
Da vidiš kakva je tek odbrana u ove Barce B, da te mili Bog sačuva.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 okt 2012, 01:33

De napisi sastav Barce B ako ti nije sta :mrgreen:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 27 okt 2012, 01:34

sastav Barce B.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 okt 2012, 01:39

D10S je napisao/la:sastav Barce B.
zaboravio si 'ako ti nije sta :mrgreen: '.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 okt 2012, 01:42

Sta je problem ?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 okt 2012, 01:42

M4kaveli je napisao/la:De napisi sastav Barce B ako ti nije sta :mrgreen:
Ne znam sve igrače, znam par njih, onih od kojih bi moglo biti nešto. :mrgreen:

Uostalom, ne znam zašto to pitaš ovdje, imaš brate Google ili http://www.fcbarcelona.cat" onclick="window.open(this.href);return false; pa pogledaj.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 okt 2012, 13:14

David Villa zvao Juventus i želi doći u Torino !

Razlog : los status u Barceloni ..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 okt 2012, 13:19

Ako je istina to, onda je još sigurnije da Neymar dolazi. 8-)

Ovi što pametuju kako je loš igrač, medijski napuhan, kako će propast' u Evropi i sl, nisu pogledali niti jednu tekmu Neymara, i preporučio bi im da se malo strpe dok malac dođe u Barcu (ili u bilo koji drugi klub u Evropi) i pokaže jednostavno šta zna, kakva je igračina.
A do tad, pssst.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 27 okt 2012, 13:23

Ocekivano od Ville, pa i ima poprilicno loš status ako cemo pošteno, cetvrta ili peta napadacka opcija (iza Messia, Pedra, Alexisa, cak i Tello-a)...vjerovatno ce i Cuenca kad se oporavi ima prednost ispred njega....jbg prebacio 30-tu, nacet ozljedama, ova zadnja (lom noge) ga je baš pokosila....veliki igrac, najbolji strijelac Španije svih vremena, ali u Barci nema svoje zagarantovano mjesto i sasvim je logicno da ce tražiti svoju sreću negdje drugo....ako ništa sa Barcom je osvojio sve klupske trofeje (pored reprezentativnih) titulu Primere, kup kralja, klupski prvak svijeta, UEFA superkup i Ligu prvaka kao krunu.
Odlazak Ville bi bio pravljenje manevarskog prostora za dolazak Neymara....ja licno ne cijenim previše tog izvikanog igraca.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 okt 2012, 13:24

Naravno da je igracina ali meni zao ako Villa ode.

On je u najboljoj formi u rangu sa Falcaom, ako ne i bolji ..

A mogao bi odigrati bar jos jednu-dvije sezone na visokom nivou.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 27 okt 2012, 13:30

Evo iz Santosa negirali bilo kakve dogovore da Barcom, hvala kurtzu!
Villa se treba nametnuti Titu, ne moze igrati na racun imena i starih zasluga. Ako se ne izbori za mjesto u pocetnom sastavu pustit ce ga bio on zadovoljan ili ne jer ima velika primanja za igraca sa klupe.
Don't hate what you don't understand.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 okt 2012, 13:33

A šta, to mislite da će Santos ili FCB sada već potvrditi ove priče o transferu Neymara?
Ne bi Bogami da pričamo o Gradini, a ne o Barci.

Reče, ne tako davno, i uprava Arsenala da Song ne ide nigdje. Jah...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 27 okt 2012, 13:44

Ovo je zvanicno saopstenje Santosa, ne moze se nikako porediti sa onim naglabanjima kroz medije. Oko Cecsa su se tri godine natezali pa niko se nije oglasavao preko zvanicne stranice.
Ne kazem da nece mozda doci, ali nije ni tako sigurno kao sto neki zele.
Don't hate what you don't understand.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 okt 2012, 13:54

M4kaveli je napisao/la:David Villa zvao Juventus i želi doći u Torino !

Razlog : los status u Barceloni ..
joj villa zvao juventus :lol: ,de stavi se u njegovu poziciju i sad on zvao "ee mogul ja doc kod vas,imal mjesta za mene " jel tako bilo :D ,igrac sa reputacijeom ko villa zvat nekog ,nidje veze

ma izvaljuju mediji na svakom cosku

villa zvao juventus :lol: ,ne mogu se prestat smijat :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 okt 2012, 14:42

Očekivani sastavi za meč na Vallecasu 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.