ucinak za poluvrijeme, ajde daj mu bar 15 minuta u drugom
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Naravno u tom slucaju bi Jack igrao na cetvorcibaglama je napisao/la:smece ima unaprijed zadane minutaze, da nije ubacio panjlija, ubacio bi onog jordana polovinom prve..nema veze sto su oba centri, bitno je da Mirza ne dobije vise od nekih 22-23 min. Islo ga ili ne...Ovaj je isti kao kmica Avery ili ćoro PJ.
Cak i da garnett umre, on bi naso nacin da mirzu ogranici na 22-23 min ili manje
Ne znam ko ima slobodan od trenera, mislim da bi i Mark Jackson radio isto kao trojka iznad, a on bi mogao doci ako nastave redat poraze
To je to.NetsDaily.com @NetsDaily 5m5 minutes ago
I don't think @Teletovic33 has added new dimension to game by taking it to the hole. He did that in Europe. Has confidence now.
Kad je davno Greg rekao ima jedna ekipa koja ima najboljeg tricaša iz Evrope i drži ga na klupi.mirzateletovicc je napisao/la:Haj Mirza brate u San Antonio.Pravi trener,pravi vodja.Zna se ko ima kakvu ulogu u ekipi.I tačno se zna ko koga menja i zasto. A ovdje vise nista se nezna.
Janez je napisao/la:Kad je davno Greg rekao ima jedna ekipa koja ima najboljeg tricaša iz Evrone i drži ga na klupi.mirzateletovicc je napisao/la:Haj Mirza brate u San Antonio.Pravi trener,pravi vodja.Zna se ko ima kakvu ulogu u ekipi.I tačno se zna ko koga menja i zasto. A ovdje vise nista se nezna.![]()
Ne znam za to, jel fktJanez je napisao/la:Kad je davno Greg rekao ima jedna ekipa koja ima najboljeg tricaša iz Evrope i drži ga na klupi.mirzateletovicc je napisao/la:Haj Mirza brate u San Antonio.Pravi trener,pravi vodja.Zna se ko ima kakvu ulogu u ekipi.I tačno se zna ko koga menja i zasto. A ovdje vise nista se nezna.![]()
Njegova ti je uloga da glavom pokusa razvaliti konstrukciju.mirzateletovicc je napisao/la:STA OVAJ GARNET radi.NIŠTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.Zauzima mjesto bez veze