FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Opet djedina o krađama. 

- jasonstatham
- Kontakt:
Bravo Simi! Potpisujem.Simi je napisao/la: ↑08 maj 2025, 13:48Vidim kod pojedinih ovdje narativ kao da je ovo bila najbolja prilika za lp, da se nece opet ovako poklopiti. Ovo je tek pocetak nove velike generacije Barcelone. Yamal je odigrao utakmicu kao Messi. Sa 17 godina onako preuzeti odgovornost u igri jedne Barcelone u produzecima polufinala Lige Prvaka je samo najava sta ce fudbal biti narednih 10 15 godina. Mogu ljudi reci i Fati je pa evo ga sad. Nije. Ovaj mentalitet kod Yamala je sve sto je ovoj Barci trebalo. Uzeti u nedelju, privest sezonu kraju i odraditi dobar rok na ljeto za ovjeru ove uspjesne sezone. Barca je izgubila Ligu Prvaka, ali je dobila ekipu za narednih 10 godina. Arauja s noge na nogu, cim je usao flashback PSG sam dobio. Nije igrac koji nam je potreban, koliko god da daju za njega dosta. Poljskom kazlagicu spomenem svu familiju.
Hansi Flick![]()
Graditi igru na ovoj djeci, na jesen eto i malog Bernala od koga jako puno očekujem.
Zakrpiti par rupa, prodati Arauja, Fatija, dovesti kvalitetne igrače, a sumnjam da ih nema i u la Masiji.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Novi cirkus iz madridske kuhinje, taman pred Clasico.
Ocito ne mogu bez kmecanja na sudije.
Ovo sto citam za Koundea, da je komentarisao ulazak Lewe u 91. min. Covjek apsulutbo u pavu.
Umkesto da u tim trenucima izvedes napadaca, uvedes nekog u odbrani, ili Gavia koji moze ganjati igrace po terenu.
Definitivno i Flicku na dusu ide onaj gol u 93. min.
Umkesto da u tim trenucima izvedes napadaca, uvedes nekog u odbrani, ili Gavia koji moze ganjati igrace po terenu.
Definitivno i Flicku na dusu ide onaj gol u 93. min.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 08 maj 2025, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ne tvrdim ja ništa, nego da mnoge stvari ukazuju.FCB1986 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:56Nemoj se brukati, ova ruka penal ili ovo Pedrijevo bacanje po podu? Jedina greska ovdje je sto nije sviran penal nad Yamalom. Isto tako ne vidi se na snimku da je Yamal dobio nepostojeci faul gdje mu Bastoni loptu izbio, a poslije toga prekida u nastavku je bio gol.
Prosli ljudi zasluzeno, cestitaj im i zdravo. Ova ekipa je pozitivno iznenadila ove sezone, vjerovatno ce se uzeti dupla kruna, ali ovako rizicno kad igras nekad te protivnik kazni, a Inter je to kaznio cak 7 puta.
Da je samo nesviran penal, a sve drugo ispravno, pa je apsolutno više nego dovoljno za pomisliti na sudačku krađu. Za podsjećanje. Igrač Intera je trebao dobiti za onaj start nad Yamalom žuti karton i, pogađate, to bi mu bio drugi, dakle, automatski crveni, igrač više i sasvim druga utakmica nakon tog, a rezultat 2 2, 68 minuta. Nedosuđen penal, koji je mogao biti pretvoren u gol i drugi žuti karton, igraš protiv 10 igrača.
Kod zadnjeg gola Intera pomoćni sudija je reklamirao faul Dumfriesa nad Martinom, da to podsjetim, a glavni, magarac, nije uvažio.
Onako usput, znate li šta povezuje sudijske odluke: poništen gol Marcos Alonsa za Chelsea u, čini mi se, 1/4 UCL, zaustavljenu akciju Bayerna lani u 1/2 UCL ( kad je glavni sudac, magarac, uvažio dignutu zastavicu pomoćnika ) i poništen gol Alvareza u izvođenju penala ove godine u 1/8 finala UCL? Sve te tri ekipe su igrale protiv jednog te istog protivnika i sudio je uvijek isti sudac. Pogodite koji ? Samo jednom može svako pogađati.
Znate li šta povezuje Barcelonina tri poraza, 2 x protiv Intera: 3 4 ( utorak ) i 0 1 ( 2023 u Milanu i nedosuđen penal zbog igranja rukom Interovog igrača ); 1 x protiv Bayerna u Minhenu ( nedosuđen penal nad Dembeleom )?
Pol van Boekel. Mnogi će se zapitati ko je to, a možda neko i neće. Da, taj gospodin je i u utorak naveče sjedio kao vođa VAR sobe.
Navodim gole činjenice. Slučajno? Moguće. Ili ne? Vrag će ga znati.
Zadnja izmjena: Rodju, dana/u 08 maj 2025, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Prije svega, Barcelona je sama kriva sto je ispala od puno losije ekipe. Krivca trebaju kod sebe traziti pod broj 1.
Ali da je sudija grijesio u korist Intera, grijesio je itekako. Prije svega penal nad Yamalom i drugi zuti za igraca Intera.
Ali da je sudija grijesio u korist Intera, grijesio je itekako. Prije svega penal nad Yamalom i drugi zuti za igraca Intera.
Kakav drugi zuti, pa dobio je za taj start zuti karton. Kao sto sam rekao izvor informacija Facebook i Tiktok.
Faul napravljen u 68. minuti. Odes fino na rezultaticom i pogledas da je Mikhtaryan dobio zuti u 68. minuti.
Ako je neko trebao dobiti crveni karton, to je Inigo Martinez zbog pljuvanja Acerbija. Cak je i priznao u intervjuu nakon utakmice, doduse rekao je da ga je promasio.
Faul napravljen u 68. minuti. Odes fino na rezultaticom i pogledas da je Mikhtaryan dobio zuti u 68. minuti.
Ako je neko trebao dobiti crveni karton, to je Inigo Martinez zbog pljuvanja Acerbija. Cak je i priznao u intervjuu nakon utakmice, doduse rekao je da ga je promasio.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Sve si to fino rekao, osim je li bio penal nad Yamalom ili nije?TonySosa je napisao/la: ↑08 maj 2025, 17:36Kakav drugi zuti, pa dobio je za taj start zuti karton. Kao sto sam rekao izvor informacija Facebook i Tiktok.
Ako je neko trebao dobiti crveni karton, to je Inigo Martinez zbog pljuvanja Acerbija. Cak je i priznao u intervjuu nakon utakmice, doduse rekao je da ga je promasio.![]()
Pa vidio si i sam da nije obzirom da je kontakt van 16. Svakako je sve nerelevantno sto se tice eventualnih sudijskih gresaka kad nisu poslali Iniga napolje pri rezultatu 2-0.
Remember, remember the 5th of November.
Znaci, neznalica. Prouci pravila.
Vidi kako se sudi ako prekrsaj pocne van 16m i nastavi se u 16m i tamo zavrsi.
P.S. Je li bio penal nad Kubarsiem u finalu kupa?
Navijac hale ne zasluzuje da se sa njim raspravlja o sudjenju i sudijskim greskama.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Onaj lik sto ga je Inigo pljunuo je u par navrata psovao djecu i spominjao ih u ne bas lijepom kontekstu. Sreća pa je Inigo ostao pribran pa mu nije kosti polomio.
Evo hladne glave kad se pogledaju situacije o kojima se uopste ni ne prica, npr povlacenje Yamala od strane Bastonia. Tegli ga i tegli skoro mu rame ne otkinu. Jos jedna kradja na stetu Barcelone koja medijima nije zanimljiva, a mit o Chelseaui show drugog celavog se jos uvijek vrti. Zadnjih 15 godina u omjerima sa Interom su oni 3 puta izlazili kao pobjednici i za svaku pobjedu se mogu sudijama zahvaliti. Nasa je greska sto nismo stali u dupli blok, ali opet produzeci se uopste nisu trebali igrat.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Kriminalna je odluka da se situacija u 93. Minuti prije gola ne gleda na var u, a da se gledalo mislim da bi 99 posto bio sviran faul u napadu jer iako je martin smotan i nespretan,ipak je jasno vidljivo da je damfris ga zakacio djonom i to bi se moralo svirati ko faul
Jos ako je istina da je i pocni sudija to pokazivao,onda je stvarno kriminalno
I sve to poslije dvije tri situacije gdje je bilo pola pola dal nesto suditi i sve je sudjeno u korist intera
Na stranu sto barca zbog s ojih gluposti nine zasluzila finale, al da je sudjene bilo kriminalno jeste zaista, niko me ne moze ubijediti d je faul nad lautatom vise penal nego sto je to bila situacija damfris martin
Jos ako je istina da je i pocni sudija to pokazivao,onda je stvarno kriminalno
I sve to poslije dvije tri situacije gdje je bilo pola pola dal nesto suditi i sve je sudjeno u korist intera
Na stranu sto barca zbog s ojih gluposti nine zasluzila finale, al da je sudjene bilo kriminalno jeste zaista, niko me ne moze ubijediti d je faul nad lautatom vise penal nego sto je to bila situacija damfris martin
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Kao prvo sve se gleda. Kao drugo sudiju pozovu samo kad smatraju da je ocigledna greska u pitanju, sto ovo nije bilo. Trece, ono ni Gigovic Borcu kao faul ne bi svirao. Ocigledno je da je Martin seprtlja podmetnuo nogu, vjerovatno nenamjerno jer ne izgleda najpametnijeRomariooo je napisao/la: ↑08 maj 2025, 21:11Kriminalna je odluka da se situacija u 93. Minuti prije gola ne gleda na var u, a da se gledalo mislim da bi 99 posto bio sviran faul u napadu jer iako je martin smotan i nespretan,ipak je jasno vidljivo da je damfris ga zakacio djonom i to bi se moralo svirati ko faul
Kod faula nakon starta gleda se gdje je ostvaren kontakt, odnosno gdje je poceo faul. Mjesto prekrsaja je tamo gdje je prvi kontakt za faul ostvaren.
Kod povlacenja igraca, mjesto prekrsaja je gdje je nakon povlacenja igrac pusten.
Kad nekoga nazivas neznalicom, moras prvo biti siguran da si ti u pravu.
Nauci pravila i ne valjaj gluposti.obagol je napisao/la: ↑08 maj 2025, 21:35Kod faula nakon starta gleda se gdje je ostvaren kontakt, odnosno gdje je poceo faul. Mjesto prekrsaja je tamo gdje je prvi kontakt za faul ostvaren.
Kod povlacenja igraca, mjesto prekrsaja je gdje je nakon povlacenja igrac pusten.
Kad nekoga nazivas neznalicom, moras prvo biti siguran da si ti u pravu.
Za svaku pobjedu se sudijama zahvaliti? Pa jedina ocigledna kradja u te tri utakmice je bio crveni karton igracu Intera nakon simuliranja Busquetsa.Simi je napisao/la: ↑08 maj 2025, 21:07Evo hladne glave kad se pogledaju situacije o kojima se uopste ni ne prica, npr povlacenje Yamala od strane Bastonia. Tegli ga i tegli skoro mu rame ne otkinu. Jos jedna kradja na stetu Barcelone koja medijima nije zanimljiva, a mit o Chelseaui show drugog celavog se jos uvijek vrti. Zadnjih 15 godina u omjerima sa Interom su oni 3 puta izlazili kao pobjednici i za svaku pobjedu se mogu sudijama zahvaliti. Nasa je greska sto nismo stali u dupli blok, ali opet produzeci se uopste nisu trebali igrat.
Nakon svih analiza, pregleda, usporenih snimaka, snimaka iz drugih uglova, tvrditi da je Barca protiv Intera pokradena je maloumno.
A sta je to ocitija greska sto nije svirao odmah penal nad lautorm pa su zvali var i i gdje su jedva i na usporenom utvrdili kontakt jer se radilo o mikronima sekundeJayCatwright je napisao/la: ↑08 maj 2025, 21:23Kao prvo sve se gleda. Kao drugo sudiju pozovu samo kad smatraju da je ocigledna greska u pitanju, sto ovo nije bilo. Trece, ono ni Gigovic Borcu kao faul ne bi svirao. Ocigledno je da je Martin seprtlja podmetnuo nogu, vjerovatno nenamjerno jer ne izgleda najpametnijeRomariooo je napisao/la: ↑08 maj 2025, 21:11Kriminalna je odluka da se situacija u 93. Minuti prije gola ne gleda na var u, a da se gledalo mislim da bi 99 posto bio sviran faul u napadu jer iako je martin smotan i nespretan,ipak je jasno vidljivo da je damfris ga zakacio djonom i to bi se moralo svirati ko faul
A situacija s martinom i damfrisom je u zadnjim minutam meca gdje situacija odlucuje kometan ishod dvomeca i sto se ne bi gledalo, a martin iako je seprtlja, ipak je damfis ispruzio nogu i bila je podignuta i punoje to blize bilo faulu nsgo da se nista ne svira
Jasno je ocito bilo da su sudije sve ucinile da do mikrona pregledaju i navuku interu penal,a cak ni u razmatranje nisu uzeli situaciju s martinom
Sto se tice penala na jamalom,ja bi reko da je to cisto i nije penal ,no ne znam tacno to pravilo jel se gleda pocetak il zavrsetak kontakta,ja bi reko da je pocetak relevantan i da nije penal, no ako su pravila da je zavrsetak kontakta relevantan,onda je i to jos brutalnina kradja
Zadnja izmjena: Romariooo, dana/u 08 maj 2025, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.