muxa je napisao/la:
Mislim da neće biti puno bolje. Lik je kukavica koja nema mu.da da nesto promjeni i kad ptice na grani vide da ne ide. Ja vam od srca želim da ga zadržite sto duže u klubu

Jako čudno je to da pričate o liku koji je osvojio duplu krunu i igrao finale LP, a i s drugim klubom osvojio titulu kao o potpunom levatu.
Sigurno da ima boljke i slabosti koje svi vidimo, baš kao što je imao Conte, ali znanje mu se ne može osporiti. Dajte malo, ne može se plodovima tuđeg rada doći na korak do trostruke krune.
Jasno je svima koji su iole objektivni da je tim dosta promijenjen, da je podmlađen i nedovršen (očekuju se 2 igrača), da se Tevez ne može zamijeniti trenutno ni sa 3 igrača, ne toliko Vidal ili Pirlo koliko on fali i u ovako raštimanom orkestru bi on sam bio dovoljan da donosi bodove.
Naravno da je on kriv za ovaj poraz, ali uradio je isto ono što je i Conte znao raditi u Evropi npr., a to je da se neopravdano sageo domaćinu, a jednoj Barceloni ili Realu nije. Previše nepoznanica je u ekipi i bez bar deset kola je glupo suditi, ali sa premoćnim bekovima u ekipi i sa jednim ili 2 veznjaka uz povratak Khedire i Marche te starog Morate ova ekipa će biti moćna.