PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Azmire vrati krvavo stečen novac momku!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Moguće da ne znam ni ja neko dublje značenje, al' znam da su Siouxi i Manijaci to skandirali na TušnjuBesic je napisao/la:Ne kontam foru s ovo tone

1946
Nego jesi li se opet prebacio da navijas za SarajevoBitiSrcemVezan je napisao/la:

Nad tobom sunce najljepše sja
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Čuj prebacio, a u postu koji mi citiraš pišem o tome šta Manijaci skandiraju na nekom tamo gostovanjupinoglavi je napisao/la:Nego jesi li se opet prebacio da navijas za SarajevoBitiSrcemVezan je napisao/la:

1946
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra Braco Vrbanjusa izlazi sa spiskom klubova koji će učestvovati na Bajramskom turniru...osim njegove vrbanjuse koja nema nikakvih aktivnosti tu ce učestvovati i ostali sarajevski klubovi bez ikakvih obaveza do početka prvenstva Sarajevo, zeljo i Olimpik... Bit će to jedan od najvećih i najposjećenijih Bajramskih turnira.... Vec je dobio i popularan naziv- SUDAR TITANA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nisam baš siguran da je Misimovic, ali su mi zabranili da to pišem i prestao sam.joker90 je napisao/la:Nema Samira vec par sati, pa da napisem umjesto njega:
Ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva?
Misimovic je ratni profiter!
Toliko..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Kako je jadan ovaj taksista romske kl, keba hajde idi prati kamena s ramena. Batali fucu 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Rekoh ja ti si betmensamirr je napisao/la:Selam od mene i od Betmena.joker90 je napisao/la:Veliki selam za sve Tuzlake!!

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sad ko je betmen, nije bitno ali radi njega je bio u Banovićima.MocMahale444 je napisao/la:Rekoh ja ti si betmensamirr je napisao/la:Selam od mene i od Betmena.joker90 je napisao/la:Veliki selam za sve Tuzlake!!
Samire možeš li mi banovat nekog ako te zamolim?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MocMahale444
Bez razloga ne ako ima neki dobar razlog mozda.Besic je napisao/la:Samire možeš li mi banovat nekog ako te zamolim?
Nisko je ova tema pala kad se na njoj hvale kako su nekog u Banovice poslali! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja sam znao dobiti sedmicu, radi onog sto si ti napisao..joker90 je napisao/la:Nisko je ova tema pala kad se na njoj hvale kako su nekog u Banovice poslali!
staragarda je napisao/la:Sutra Braco Vrbanjusa izlazi sa spiskom klubova koji će učestvovati na Bajramskom turniru...osim njegove vrbanjuse koja nema nikakvih aktivnosti tu ce učestvovati i ostali sarajevski klubovi bez ikakvih obaveza do početka prvenstva Sarajevo, zeljo i Olimpik... Bit će to jedan od najvećih i najposjećenijih Bajramskih turnira.... Vec je dobio i popularan naziv- SUDAR TITANA

Kažu kad 100 godina osvajaš taj kup ideš naredne godine u Europu i tako ukrug.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Tuzla tone nekoliko cm svake godine zbog iskopavanja soliBitiSrcemVezan je napisao/la:Moguće da ne znam ni ja neko dublje značenje, al' znam da su Siouxi i Manijaci to skandirali na TušnjuBesic je napisao/la:Ne kontam foru s ovo tone

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Privilegija!samirr je napisao/la:Ja sam znao dobiti sedmicu, radi onog sto si ti napisao..joker90 je napisao/la:Nisko je ova tema pala kad se na njoj hvale kako su nekog u Banovice poslali!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mene ja samke više puta spasio bana i na tome sam mu jako zahvalan
Admir Husaric je trazio tvoj ban zbog stalnog pljuvanja Ševke Okića, kojeg su otjerali forumaši iz FKS !Besic je napisao/la:Mene ja samke više puta spasio bana i na tome sam mu jako zahvalan
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 44 gosta.