Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma eto ne mora Nani yebem ga, može i Pepe, samo da je preć na 4-3-3.
- francobaresi
- Kontakt:
Liga prvaka nije Serie A , to je jedan nivo više , i zasad Juve ne djeluje isto u ligaškim utakimcama i utakmicama u Evropi .
Ako su mislili da će sa lakoćom proći grupu , zeznuli su se grdno .
Ovaj ritam igranja svaka 3 dana , već polako ostavlja traga na ključnim igračima .
Ako su mislili da će sa lakoćom proći grupu , zeznuli su se grdno .
Ovaj ritam igranja svaka 3 dana , već polako ostavlja traga na ključnim igračima .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Igra se moze popraviti...potrebno je vise rotacija u ekipi, neki igraci igraju non stop...Tweeds_10 je napisao/la:Oxygen je napisao/la:Prvi ćemo biti na kraju.Tweeds_10 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da Juventus nije izgubio. Kakva losa partija...bice muke za to drugo mjesto.
Ne budi dijete.Marchisio je napisao/la:Ma ceka nas liga europe![]()
Ovakvom igrom sigurno hocete.
Juve jest bio solidan, al treba uzeti obzir da preko 10 igraca prvi put igra u LP. Izostanak Kontea sigurno utice na ekipu, jer njegovo prisustvo puno znaci ovoj ekipi...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Shakhtar je bolja ekipa od Chelsea bas kao i Juventus, i te 2 ekipe ce i proci dalje.... U snagu Ukrajinaca ces se uvjeriti naredno kolo....Tweeds_10 je napisao/la:Oxygen je napisao/la:Prvi ćemo biti na kraju.Tweeds_10 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da Juventus nije izgubio. Kakva losa partija...bice muke za to drugo mjesto.
Ne budi dijete.Marchisio je napisao/la:Ma ceka nas liga europe![]()
Ovakvom igrom sigurno hocete.
I budimo realni da su nas nadigrali koliko vi pisete i nisu.... Imali smo i mi nekoliko zicera prije svega onaj Matriev, pa zatim u 45min kad Pyatov jedva odbrani Bonnyev sut.....
Ovo sto su oni imali u 93. precku je teski Bonnyev baksuzluk a ne neka akcija ili sl.
Daleko od toga da ja sporim da su veceras Ukrajinci bili bolji al' brate smirite se malo, nisu imali 5-6 zicera.....
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma meni se uopste ne svida ta formacija 4-3-3, uopste nije problem da se drzi 3-5-2 gledali smo neke fanstasticne partije u ovoj postavci medutim nakon koje lose partije sve se treba mijenjat. Uopste ne vidim sta bi mi dobili sa 4-3-3.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Šta je sa Islom? Očekivao sam da će on dobiti šansu umjesto Lichta, ako je uopšte bio na klupi? 
Kakvu smo partiju pružili, zamalo nisam sam sebe pojeo.

Kakvu smo partiju pružili, zamalo nisam sam sebe pojeo.

Bili bi mnogo ubojitiji preko krila i tu bi igrali igrači koji znaju nešto u napadu, a ne tipa Licht.Ma meni se uopste ne svida ta formacija 4-3-3, uopste nije problem da se drzi 3-5-2 gledali smo neke fanstasticne partije u ovoj postavci medutim nakon koje lose partije sve se treba mijenjat. Uopste ne vidim sta bi mi dobili sa 4-3-3.
Zadnja izmjena: gojzerica, dana/u 02 okt 2012, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
@ Hypnose
Shakhtar je bolja ekipa od Chelsea bas kao i Juventus, i te 2 ekipe ce i proci dalje.... U snagu Ukrajinaca ces se uvjeriti naredno kolo..
Sve cemo da vidimo naredno kolo
i ko ce na kraju proci 
Pozz
Shakhtar je bolja ekipa od Chelsea bas kao i Juventus, i te 2 ekipe ce i proci dalje.... U snagu Ukrajinaca ces se uvjeriti naredno kolo..
Sve cemo da vidimo naredno kolo

Pozz

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Igrac moze biti jednom baksuz , dva puta ....ali skoro svaki put ...to nije baksuzluk to je neznanje....
Zadnja izmjena: Marchisio, dana/u 02 okt 2012, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Meni se ne svidja sto Asa ne ide vise u napad, jer je nenadjebiv u 1 na 1 situacijama.
Vise idemo s desne strane, a Licht je masina i trci k'o navijen, ali kad treba centrirati ili predriblati tu ga nema.
Jednom je ono izbacio petom igraca (slucajno siguran sam
) i nabi onu loptu ni prema golu ni kao centarsut (kad su Gio i Marchisio zakasnili)
Vidal nije postojao na sredini, a Marchsio ne moze sam vrsiti pritisak na 5 igraca.
Vucinic-a tol'ko boli q, uzme onu loptu i ogrece se oko nje k'o da je ringispil i poslije toga lose dodavanje ili izgubljena lopta. (Kad vidim da nam je on najbolji napadac dusa me zaboli)
Vise idemo s desne strane, a Licht je masina i trci k'o navijen, ali kad treba centrirati ili predriblati tu ga nema.
Jednom je ono izbacio petom igraca (slucajno siguran sam

Vidal nije postojao na sredini, a Marchsio ne moze sam vrsiti pritisak na 5 igraca.
Vucinic-a tol'ko boli q, uzme onu loptu i ogrece se oko nje k'o da je ringispil i poslije toga lose dodavanje ili izgubljena lopta. (Kad vidim da nam je on najbolji napadac dusa me zaboli)
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 02 okt 2012, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
S obzirom na igru, rezultat odlican. Vezni red i napad veceras najslabije karike, jednostavno nisu nista uradili za ovih 90 minuta. Sahtar nas u potpunosti nadigrao, pokazali vise zelje, svojim brzim igracima su napravili par ozbiljnih sansi i samo nas je sreca spasila poraza ovoj mecu. Bice zanimljivo u ovoj grupi, al moje misljenje da cemo proc. I podhitno pravit cesce rotacije u ekipi prije igranja lige sampiona.
RZ88!
-
- Kontakt:
Polako.Ko kaze da mi necemo odigrat sjajno u Ukraini kao sto smo recimo u Londonu.Treba se nadati al i ucit iz evidentnih gresaka i nedostataka.Napad treba pojacat i bez toga sve ide teze.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
A možda je Shakhtar samo jedna ultra kvalitetna ekipa kao što jeste, bolji su od većine ekipa koje su u vrhu liga petice sigurno.francobaresi je napisao/la: Ovaj ritam igranja svaka 3 dana , već polako ostavlja traga na ključnim igračima .
Ponavljam, apsolutno smo u igri u ovoj grupi, to što većina dječice plače sada nije moj problem, tako je to na ovom forumu, nema sredine, samo ako svaku dobiješ 3-0, onda si dobar, a i tada moraš paziti da te sudija ne pogura ili da ne simuliraš jer ni tada ne valjaš.
Halali na OT, da budem iskren, meni više smeta atmosfera na forumu nego što mi smeta to što nismo dobili meč.
Ja vjerujem u ovu ekipu kao i uvijek.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ovo je bila jedna od onih utakmica u kojoj se osjetilo odsustvo Contea.
Da je Conte bio na klupi vraga bi oni ovako loše odigrali.
Da je Conte bio na klupi vraga bi oni ovako loše odigrali.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
- Kontakt:
Marchisio po meni igrač utakmice!
Llorente će doći u Januaru, to je sigurno.
Llorente će doći u Januaru, to je sigurno.
- 10DelPiero
- Kontakt:
@hare ali isto tako bi izgubili dosta u defanzivi, zbog toga se i trazi neki igrac koji je jednako dobar u oba smjera.
Alessandro Del Piero !
Bit ce velike borbe za to drugo mjesto 

Ali ko ce koga...

Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma bit ce bolje valjda, sad cemo dobiti sienu i odma bolja atmosfera 

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Kad smo već kod psihološkog pražnjenja onda se ozbiljno moramo zabrinuti, jer svaki vikend prije CL-a igramo derbi, prije utakmice protiv Nordsjaellanda igramo derbi protiv Napolija.
Željezničar ale!
-
- Kontakt:
Tuga.Soni je napisao/la:Ali ko ce koga...![]()

@10delpiero ma napad je najbolja odbrana.

Ako ne dobijemo Nordsjeland onda ne zaslužujemo proći grupu