FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto se Pa.derborn cenzurise 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
NEMA NAZAD
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Al mi puno očekujemo od derbija. Obično to nije bilo dobro po nas 

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Ma brate tjesi se raja, realno svi smo zabrinuti.
Neki su zabrinuti zbog trenera, neki zbog nezainteresovanosti igraca, neki zbog kartona, neki zbog fizike spreme...
Realno i navijaci smo pa se nadamo da cemo dobit al jbg uvjek se nadamo.
Neki su zabrinuti zbog trenera, neki zbog nezainteresovanosti igraca, neki zbog kartona, neki zbog fizike spreme...
Realno i navijaci smo pa se nadamo da cemo dobit al jbg uvjek se nadamo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- AlfredNobel
- Kontakt:
Izgleda i od ovog Crničkog nema hljeba. Baš sam se nadao da bi moglo biti nešto od njega. Ima još vremena, ali teško. Lik uopšte nije fokusiran na loptu, i onda se čudi što je od Bayerna uspio spasti na Mladost. Proslijediti ga onim degenericima Jali i Bubi, izgleda više ga to zanima.
Ma ostaje samo da čekaš i da se nadaš, ništa drugo. Tako je meni vazda, niti sam se ikad nafurao niti išta. Svejstan sam da evo recimo sad im možemo glat uvaljati tri-četiri komada, možemo da primimo toliko ili da odigramo pogani X. Nikad se tu ne zna.
Ma ostaje samo da čekaš i da se nadaš, ništa drugo. Tako je meni vazda, niti sam se ikad nafurao niti išta. Svejstan sam da evo recimo sad im možemo glat uvaljati tri-četiri komada, možemo da primimo toliko ili da odigramo pogani X. Nikad se tu ne zna.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
I sta sad? Da se nasmijem ili?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
S obzirom na 1-5-2 u gostima, slobodno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ako bi Hus postao trener Radnickog, ti bi nervni slom dobio kao clan Sioux Lukavca...
Pa kad sa vjerne tribine povedes " On voli Radnicki, pravi je sioux, Husref Musemić živ nam bio" I onda opste ludilo na tribinama...
Dragan Petrović nam sudi u subotu. Pomoćnici su Lazić i Kačavenda, Jelić je 4. Dodatni su Paradžik i Bandić
Omjer sa Petrovićem 16p-3n-2i, u gostima 4-1-1.

Omjer sa Petrovićem 16p-3n-2i, u gostima 4-1-1.
-
- Kontakt:
Ima li neko informacija da li ce Pidro biti spreman za Veleza?Ako je spreman koliko?10,20,30%?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zip je napisao/la: ↑21 nov 2019, 08:51Ako bi Hus postao trener Radnickog, ti bi nervni slom dobio kao clan Sioux Lukavca...
Pa kad sa vjerne tribine povedes " On voli Radnicki, pravi je sioux, Husref Musemić živ nam bio" I onda opste ludilo na tribinama...

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mislim da Pidru necemo vidjeti prije Marta mjeseca sljedece godine.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 10:37Ima li neko informacija da li ce Pidro biti spreman za Veleza?Ako je spreman koliko?10,20,30%?
-
- Kontakt:
Au jebote,ja mislio da ga mozemo ocekivati u derbiju pola sataZip je napisao/la: ↑21 nov 2019, 10:51Mislim da Pidru necemo vidjeti prije Marta mjeseca sljedece godine.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 10:37Ima li neko informacija da li ce Pidro biti spreman za Veleza?Ako je spreman koliko?10,20,30%?

Cisto sumnjam, jer su ostale jos tri utakmice. Losi tereni, i da je spreman tesko bi bilo ocekivati da uleti.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 11:16Au jebote,ja mislio da ga mozemo ocekivati u derbiju pola sataZip je napisao/la: ↑21 nov 2019, 10:51Mislim da Pidru necemo vidjeti prije Marta mjeseca sljedece godine.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 10:37Ima li neko informacija da li ce Pidro biti spreman za Veleza?Ako je spreman koliko?10,20,30%?![]()
![]()
Moje misljenje, nista ne znam

Trenutno najveci olos medju sudijama, sudi onom ko ga pripazi, ove sezone nas je syebo gdje god je stigo a posebno protiv Tuzla citija gdje nas je unistio sudjenjem
Na hajr i na dobro sto bi se reklo .
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Da Bog da pogrijesio u procjeniZip je napisao/la: ↑21 nov 2019, 11:18Cisto sumnjam, jer su ostale jos tri utakmice. Losi tereni, i da je spreman tesko bi bilo ocekivati da uleti.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 11:16Au jebote,ja mislio da ga mozemo ocekivati u derbiju pola sata![]()
![]()
Moje misljenje, nista ne znam![]()

-
- Kontakt:
Kapić ide na posudbu
!Hadzija znas sta ti je raditi!#RifeteVratiSe

OFF
Nebi bilo loše, ko može, da dodje ispred zgrade Vlade na proteste, mirno.
Nebi bilo loše, ko može, da dodje ispred zgrade Vlade na proteste, mirno.
-
- Kontakt:
Kapića obavezno vratiti u januaru
Trenutno korisnika/ca: benko21, HordasDolacMalta, hurem, Konzerva, Lecler, Lobudaraczapamcenje, Morpheus i 68 gostiju.