A bgm-e i za prvoo.. Sve tri ekipe imaju sansu da idu dalje.. Ako mislis da ste sigurno na prvom mjestu varas se..Adelin je napisao/la:Bit ce velike borbe za to drugo mjesto
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- pinturicchio30
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo je stil Juve, sjecam se nekih utakmica u proslosti gdje je Juve bio nadigran i skoro eliminisan, al uvijek se vracao...
Ukrajinici jaki ko beton, tesko ce biti svima protiv njih. Iako sam u revoltu rekao da Juve nece nema sta traziti u Ukrajinu, vjerujem u dosta bolje izdanje na njihovom terenu. Naucit se mora iz ovog susreta, i malo vise se posvetiti LP, dok neke utakmice u Ligi pokusati iskombinirati...
Ukrajinici jaki ko beton, tesko ce biti svima protiv njih. Iako sam u revoltu rekao da Juve nece nema sta traziti u Ukrajinu, vjerujem u dosta bolje izdanje na njihovom terenu. Naucit se mora iz ovog susreta, i malo vise se posvetiti LP, dok neke utakmice u Ligi pokusati iskombinirati...
The Old Lady is back on TOP...
Odlicno bi bilo sada dobiti Dance u obje tekme i pustiti ove da se pokolju. Sa Sahtarom bi X bio dovoljan, ali mnogo bolji pristup ocekujem protiv Chelsea kuci.
Uprava je ovo usrala s kartama, jednostavno je jadan ovaj njihov pokusaj da na ovaj nacin iskoriste navijace.
Mada ovi sto su bili na stadionu su neki teski mrtvaci.
Uprava je ovo usrala s kartama, jednostavno je jadan ovaj njihov pokusaj da na ovaj nacin iskoriste navijace.
Mada ovi sto su bili na stadionu su neki teski mrtvaci.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Psihološke igre, mi imamo 2 meča sada sa Dancima, a Chelsea i Shakhtar već igrali sa njima 1 i dobili.pinturicchio30 je napisao/la:A bgm-e i za prvoo.. Sve tri ekipe imaju sansu da idu dalje.. Ako mislis da ste sigurno na prvom mjestu varas se..Adelin je napisao/la:Bit ce velike borbe za to drugo mjesto
Vidjet ćeš kako će biti kada dobijemo ta 2 meča aBd, tada ćemo mi biti prvi i onda momentum ide na našu stranu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- SoloJuve26
- Kontakt:
Mislim da previse ovisimo o Vucinicu, kad mu nejde onda smo drasticno oslabljeni jer nemamo za sada boljeg od njega... Izgubili smo sredinu veceras al nije ni cudno igramo svaki 3 dana ... sad slijedi siena i valjda ce biti neke rotacije... bitno je da smo odradili ove dvije jace ekipe u grupi i sad je red dobiti dance u oba duela... jer s 4 boda bit ce gorko proci dalje...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma nema teoretske šanse da odigramo ovako loše u Ukrajini.
Ovako smo isto startali i posljednji put u CL-a, dva remija, pa dvije pobjede, pa onda dva poraza. Boga mi kako smo krenuli ponavlja nam se ista situacija.
Nije ovo ništa gotovo, oni su pobjedili najlakšu ekipu u grupi, pobjedit ćemo i mi inšAllah.
Ovako smo isto startali i posljednji put u CL-a, dva remija, pa dvije pobjede, pa onda dva poraza. Boga mi kako smo krenuli ponavlja nam se ista situacija.

Nije ovo ništa gotovo, oni su pobjedili najlakšu ekipu u grupi, pobjedit ćemo i mi inšAllah.

Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
epinturicchio30 je napisao/la:A bgm-e i za prvoo.. Sve tri ekipe imaju sansu da idu dalje.. Ako mislis da ste sigurno na prvom mjestu varas se..Adelin je napisao/la:Bit ce velike borbe za to drugo mjesto
Ma Juve i Chelsea ce se boriti za prvo ,ali ce svakako se Shaktar tu sunjati tako da bi i oni mogli napast , ali ipak msm da Juve i Chelsea nekako idu dalje

Oni nisu u prdnosti jer su odigrali utakmicu protiv Danaca, koju su objektivno nalosiji...
Ako bude nerjesenu u duelu Chelsea-Shakhtar, pobjedom protiv Danacu Juve dolazi u egal sa trentuno vodecim ekipama...tako da nije sve crno. Malo srece i bolje forme...i na kraju mozemo do prolaza, aBd..
Ako bude nerjesenu u duelu Chelsea-Shakhtar, pobjedom protiv Danacu Juve dolazi u egal sa trentuno vodecim ekipama...tako da nije sve crno. Malo srece i bolje forme...i na kraju mozemo do prolaza, aBd..
Cinjenica je da Juve pobjedjuje kad igra De Ceglie, pa vi sad kako hocete 

Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Carrera je pogriješio.
Vidio je da Vidal nije na nivou, njega je trebao ranije izvesti i ubaciti De Cegliea ili Pogbu.
Vučinić me najviše razočarao, imao je toliko situacija da uradi dobar potez, a on zezne, s lakoćom se oslobodi protivničkog igrača i umjesto da odigra neki pas nešto, on nastavlja solirati.
Igrali smo protiv glavnih konkurenata u grupi, mi nismo profitirali, ali Boga mi nisu ni oni. Odigrali smo utakmice koje nismo smjeli izgubiti i hvala Bogu nismo izgubili.
Prošle sezone smo i mi imali stativa, prečki i milion prilika, ove sezone nam se to vraća.
Vidio je da Vidal nije na nivou, njega je trebao ranije izvesti i ubaciti De Cegliea ili Pogbu.
Vučinić me najviše razočarao, imao je toliko situacija da uradi dobar potez, a on zezne, s lakoćom se oslobodi protivničkog igrača i umjesto da odigra neki pas nešto, on nastavlja solirati.
Igrali smo protiv glavnih konkurenata u grupi, mi nismo profitirali, ali Boga mi nisu ni oni. Odigrali smo utakmice koje nismo smjeli izgubiti i hvala Bogu nismo izgubili.
Prošle sezone smo i mi imali stativa, prečki i milion prilika, ove sezone nam se to vraća.
Željezničar ale!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne zavisite od Vucinica vec od poluspice...sta fali da Giovinco igra njegovu rolu kad se ovome ne digne to jutroSoloJuve26 je napisao/la:Mislim da previse ovisimo o Vucinicu, kad mu nejde onda smo drasticno oslabljeni jer nemamo za sada boljeg od njega... Izgubili smo sredinu veceras al nije ni cudno igramo svaki 3 dana ... sad slijedi siena i valjda ce biti neke rotacije... bitno je da smo odradili ove dvije jace ekipe u grupi i sad je red dobiti dance u oba duela... jer s 4 boda bit ce gorko proci dalje...

Gledao sam vas protiv Engleza...istu akciju svaki napad; tako ne igraju velike ekipe.
Mislim da necete dalje od osmine.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Loše je ovo bilo večeras. Derbi je učinio svoje i igrači nisu bili na nivou :
Buffon - činio što je mogao, imao sreće na kraju što se može u konačnici pokazati ključnim
Bonucci - dobar gol
Barzagli - solidan
Chiellini - utopio se, odbrana dobra, bespotrebno neke asistencije pokušao prodati kao domu pod bubrege
Licht - loš bio večeras, katastrofalan
Pirlo - umoran, psihički potrošen i dobro markiran
Vidal - prosjek
Marchisio - tu i tamo, borio se i trudio ali nedovoljno
Asamoah - slično kao i Principino
Matri - nit' smrdi nit' miriše, nije ni imao upotrebljivih lopti
Vučinić - kao i Licht kandidat za najgoreg pojedinca, loše je odigrao, nit' trke ni borbe, ni prizemljenja lopte nit' razigravanja, mrvo je to bilo od Vučine k'o s klinca
ostali koji su ušli utopili se u sivilo ekipe.
Neko spomenu da ima ''psihološkog'' pražnjenja što je bilo evidentno večeras + sa druge strane izuzetno jaka ekipa, dobro se poznaju tehnički i taktički dobro potkovani i znaju po šta su došli, imaju nekoliko sjajnih ppjedinaca i svaka im čast na večerašnjoj izvedbi.
Mi smo imali mnogo pojedinaca koji su podbacili i nije se moglo nikako bolje.
Tješi činjenica i kada odigramo katastrofalno - ne izgubimo, jeste da smo imali sreće ali sreća prati hrabre i vratiti će nam se negdje.
Dobiti obe tekme Dance i čekati na ishod ''klanja'' Chelsea i Schakhtara... onda probati u te dvije super teške tekme ostvariti povoljne rezultate...
Bilo je nekada i gore pa opet nismo gubili vjeru u tim.
FORZA JUVE!
Buffon - činio što je mogao, imao sreće na kraju što se može u konačnici pokazati ključnim
Bonucci - dobar gol
Barzagli - solidan
Chiellini - utopio se, odbrana dobra, bespotrebno neke asistencije pokušao prodati kao domu pod bubrege
Licht - loš bio večeras, katastrofalan
Pirlo - umoran, psihički potrošen i dobro markiran
Vidal - prosjek
Marchisio - tu i tamo, borio se i trudio ali nedovoljno
Asamoah - slično kao i Principino
Matri - nit' smrdi nit' miriše, nije ni imao upotrebljivih lopti
Vučinić - kao i Licht kandidat za najgoreg pojedinca, loše je odigrao, nit' trke ni borbe, ni prizemljenja lopte nit' razigravanja, mrvo je to bilo od Vučine k'o s klinca
ostali koji su ušli utopili se u sivilo ekipe.
Neko spomenu da ima ''psihološkog'' pražnjenja što je bilo evidentno večeras + sa druge strane izuzetno jaka ekipa, dobro se poznaju tehnički i taktički dobro potkovani i znaju po šta su došli, imaju nekoliko sjajnih ppjedinaca i svaka im čast na večerašnjoj izvedbi.
Mi smo imali mnogo pojedinaca koji su podbacili i nije se moglo nikako bolje.
Tješi činjenica i kada odigramo katastrofalno - ne izgubimo, jeste da smo imali sreće ali sreća prati hrabre i vratiti će nam se negdje.
Dobiti obe tekme Dance i čekati na ishod ''klanja'' Chelsea i Schakhtara... onda probati u te dvije super teške tekme ostvariti povoljne rezultate...
Bilo je nekada i gore pa opet nismo gubili vjeru u tim.
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prvi se mačići uvijek bacaju u vodu
...
Bice ovo bolje, jos ako Konte dobije oslobađajucu presudu, ima da "letimo"
Volio bih vidjeti kombinaciju Gio-Bendtner ( minumu-Maksimum)
Dosta mi je Vucinica neko vrijeme, nek mu daju odmor protiv Siene...

Bice ovo bolje, jos ako Konte dobije oslobađajucu presudu, ima da "letimo"

Volio bih vidjeti kombinaciju Gio-Bendtner ( minumu-Maksimum)

Gledo sam Bayern na Areni 2 i ubacivali su sanse iz Torina . Dobro ste vi i prosli braco draga
Bolje nego mi uglavnom

Bolje nego mi uglavnom

Thomas Müller - Fußballgott
A i moglo bi se uvesti malo varijacija u vidu promjene taktike, malo igrati i 4-3-3, ako ništa u određenom dijelu utakmice, sada se uhvatili ove standardne kao pijan plota i nema promjene.
Da kažem da sam očaran igrom Williana, baš igrač za nas, mašina je momak, pas, brzina, vizija, šut, sve ima.
Da kažem da sam očaran igrom Williana, baš igrač za nas, mašina je momak, pas, brzina, vizija, šut, sve ima.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- SoloJuve26
- Kontakt:
Oxygen je napisao/la:A i moglo bi se uvesti malo varijacija u vidu promjene taktike, malo igrati i 4-3-3, ako ništa u određenom dijelu utakmice, sada se uhvatili ove standardne kao pijan plota i nema promjene.
Rado bi da dovedemo ovoga , al mislim da nemamo tu sanse. Cini mi se da su vec odbili 30 milj e nekima iz engleske... al bi nam sjeoo ko kec..
+ jarane.. u nekim tekmama bi valjalo pokušati promijeniti formaciju. Ovo bi nam trebala biti najagilnija postava a rasuli nas k'o da je krava kroz kukuruze prošla...Oxygen je napisao/la:A i moglo bi se uvesti malo varijacija u vidu promjene taktike, malo igrati i 4-3-3, ako ništa u određenom dijelu utakmice, sada se uhvatili ove standardne kao pijan plota i nema promjene.
Da kažem da sam očaran igrom Viliana, baš igrač za nas, mašina je momak, pas, brzina, vizija, šut, sve ima.
Iduću tekmu ostaviti Vučinu na klupi bar prvo poluvrijeme, mora se uozbiljiti malo, dosta je nonšalancije. I Isla ne bi bio loš za probati na krilu.
Buffon
Caceres Barzagli Bonucci Chiellini
Vidal Pirlo Marchisio
Isla Matri (Quags) Giovinco
malo izmješati karte i probati ovako...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
-
- Kontakt:
Treba probati Islu na lijevom beku u 4-3-3.
- pinturicchio30
- Kontakt:
Ovo obavezno. On nesta dribla, okrece se oko lopte. I naravno izgubi loptu. Vise je sebe zbunjivao veceras... Iako cesto znamo da zavisimo od njegove igre i raspolozenja, on mora na klupu par utakmica.Viking je napisao/la:Prvi se mačići uvijek bacaju u vodu...
Bice ovo bolje, jos ako Konte dobije oslobađajucu presudu, ima da "letimo"![]()
Volio bih vidjeti kombinaciju Gio-Bendtner ( minumu-Maksimum)![]()
-
- Kontakt:
Zavisimo od njega zato što je najbolji prema naprijed, logično.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.