Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 02 okt 2012, 23:31

Loše ovo večeras, gosti su zaslužili pobjedu, ali idemo dalje, nije još ništa izgubljeno, još stojimo na mjestu :D. Odraditi Dance i očekivati da jedan od dvojca pobjedi u obje utakmice i onda uz jednu pobjedu protiv SHA-CHE idemo dalje :mrgreen: .

I ja mislim da je vrijeme da se nešto mijenja, a to je prije svega formacija, jer nas je to krasilo i prošle sezone, mislim da smo sad postali previše jednosmjerni i kad zakažu pojedinci naša igra gubi smisao.

Licht je trebao ici out oko 60 minute, jer bio je loš, bolje to da se odradilo nego Vidal-Pogba. Ali iz grešaka se uči i idemo dalje, nakon Fiorentine i sad Shaktara mislim da u slijedećoj u kojoj odigramo lošije gubimo.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 02 okt 2012, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 02 okt 2012, 23:32

Ma ne znam, i ja sam razočaran Vučinićem, ali CL je jedno, a Serie A sasvim drugo, vidjet ćete kako ćemo izdominirati Sienu.

Nisu toliko ni igrači krivi, možda su Conte i Carrera pogriješili u samom pristupu utakmici. Mi smo odmah prepustili incijativu Shakhtaru, oni su to normalno iskoristili i zabili gol, a to nikako nismo smjeli dopustiti.

Igrali smo kući, morali smo iskoristiti tu prednost, na igrače se mnogo odrazila katastorfalna atmosfera na tribinama. Večeras se najbolje vidjelo koliko nam znači podrška.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 okt 2012, 23:32

Njemu kad se digne igra.. kad mu nije ćeif ne mo'š ga bagerom natjerati.

Takav tip igrača. U finalu Super kupa je grizao kad je ušao, treba mu stimulans tipa ''Ma 'bem im sve koga na klupi ostavljaju sad će vidjeti četiri sveca i majku'' i onda lik jede teren.

Ovako kad mu se možda učini da je ''nezamjenjiv'' oscilira...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 02 okt 2012, 23:33

Neke igrace pormjeniti, preumorni su...

Sumnjam da ce Konte mjenjati formaciju, izgleda mi jako tvrdoglav. Bod nije los, al igra je bila jako losa, pomalo iznenađujuce da dio na koji se navise uzdamo odigra tako...

---------------Gigi-------
----Lucio---Marrone---Chielini---
--Isla--Giacherini--Pogba--Asamoah--De Cegle--
----------Bendtner---Gio---

Pobjeda protiv Siene je imperativ jer neugodni Napoli dolazi poslije...
The Old Lady is back on TOP...

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 02 okt 2012, 23:36

Prosle sezone smo mnogo puta promjenili formaciju u toku utakmice ( na poluvremenu) kad nije islo.. I to je bila jedna od karakteristika koja nas je krasila.. Povrijedjeni Pepe i ne dovoljno oporavljeni Isla su vjerovatno jedan od razloga sto to ne primjenjujemo ove sezone.. Ne vidim ko bi osim njih mogao igrati na desnom krilu. Zato je jako bitno da Isla udje u takmicarsku formu i da se Pepe napokon vrati....

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 okt 2012, 23:37

UBILI nas ljudi ... kao i Viole skoro. Samo su imali još više šansi u odnosu na ljubičice.

Katastrofa od igre. Nemam riječi.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 02 okt 2012, 23:41

sazetak
http://www.myjuventus.net/2012/10/juven ... ights.html" onclick="window.open(this.href);return false;
The Old Lady is back on TOP...

Platini
Kontakt:

Post Postao/la Platini » 02 okt 2012, 23:41

Platini je napisao/la:Cisto sumnjam da mozete posteno dobiti Sahtar veceras :roll:
Uhhh dobro su prosli.

Nego bod po bod do sest bodova :lol:
President of the Union of European Football Associations

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 okt 2012, 23:42

Nama jedino odgovara da Chelsea dobije Shakhtar kuci da bi anulirali ovaj X jer ne znam kakvu tekmu ocekivati u Ukrajini ili da dobijemo Chelsea kuci. Teska borba nam slijedi za prolaz ali koliko nama toliko i protivnicima :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

katapult81
Kontakt:

Post Postao/la katapult81 » 02 okt 2012, 23:44

Nešto lošija predstava večeras, ali smo ipak još uvijek ne poraženi. Shakhtar je dobar, jak i ugodno su me iznenadili, mislim da su u ovom trenutku ispred engleza koje ćemo morati da dobijemo kući za prolaz u drugi krug. Naravno +6-ica protiv Nordsjaellanda.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 02 okt 2012, 23:45

Zeznuli smo dosta sa ovim remijem, ali hajd šta ima veze ako ispadnemo, prije planiranog ćemo odbraniti Scudetto. :lol: :lol:

Ma naše neiskustvo je najveći krivac zbog ovog večeras, vidjelo se odmah na početku utkamice, naši igrači ostali impresionirani protivnikom, ne znaju gdje se nalaze. Napredovat ćemo mi iz utakmice u utakmicu.

Carrera nema petlje kao Conte, da je Conte bio na klupi sigurno bi se mjenjala i formacija.

A i mi malo preseravamo, igrali smo protiv direktnog rivala za prolaz dalje, nismo izgubili i trebamo biti zadovoljni. :D
Željezničar ale!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 02 okt 2012, 23:46

Ja sam ne razocaran nego zgrozen vecerasnjom utakmicom pristupom ocaj zivi :oops: ja sam vec napisao kad su grupe izvucene da mi bez WC napadaca tesko igrati na ovom nivou LP u SERIA A nasi tz napadaci mogu proci ali za vise su aposlutno smijesni :roll: :roll: sretno osvojen bod koji nismo zasluzili :oops:
Poslije vecerasnje utakmice bas i nisam veliki optimista sto se tice prolaza Shakhtar je odlicna ekipa tesko da mozemo dobiti u ukrajini i plus Chelsea kuci bice izuzetno tesko da prodemo dalje :( :(

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 okt 2012, 23:46

Platini je napisao/la:
Platini je napisao/la:Cisto sumnjam da mozete posteno dobiti Sahtar veceras :roll:
Uhhh dobro su prosli.

Nego bod po bod do sest bodova :lol:
Nego ja fino danas s tobom, a ti nastavljas po svom Don Vito, Blancos ili kako vec, tebi se izgleda ne može korijen zatrati.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 02 okt 2012, 23:48

Nema mjesta za paniku, ali opomena treba i mora biti.

Pristup sam od početka nije bio obećavajući. Bezvoljno i sporo, čemu je kumovala i katastrofalna atmosfera na tribinama. Otkako smo prešli na JA, gora atmosfera nije bila. Potpuno mrtvilo, u koje su se utopili i igrači na terenu.

Spasili smo bod, a dalek je put do plasmana u narednu fazu. Imamo sve u svojim rukama i u prednosti smo jer smo uzeli bod na Stamfordu. Večeras da smo dobili, obezbijedili bi prolaz, jer Shakhtar i Chelsea tek trebaju između sebe igrati.

Navijamo za Engleze, nek im uzmu šest bodova i to je to.

Opomena, ali ne trebamo paničiti. LP je nešto drugo, to je ono o čemu sam danas govorio. Potpuno novi, za naše igrače uglavnom nepoznat osjećaj i trebat će vremena da se naviknemo....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 02 okt 2012, 23:53

10DelPiero je napisao/la:Nama jedino odgovara da Chelsea dobije Shakhtar kuci da bi anulirali ovaj X jer ne znam kakvu tekmu ocekivati u Ukrajini ili da dobijemo Chelsea kuci. Teska borba nam slijedi za prolaz ali koliko nama toliko i protivnicima :mrgreen:
Ma rano je za bilo kakve kalkulacije.. Mnogo kombinacija nam odgovara. Svi mogu proc, svi mogu ispast. O tome treba razmiljat tek nakon 5-te , eventualno 4-te utakmice.. Keep calm and trust Juve..

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 02 okt 2012, 23:55

Bolja je atmosfera bila protiv Bologne u 1/8 Coppa Italia. :lol:

O kalkulacijama treba pričati nakon dvomeča protiv Nordsjaellanda, mi ako ne dobijemo te dvije utakmice, nema šanse da dobijemo Chelsea i Shakhtara.

A opet odigrali smo 6 utakmica u 16 dana i to je večeras imalo određenu težinu.
Željezničar ale!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 okt 2012, 23:59

ma katastrofa je ovo vcrs sve, od posjete do igre..igramo najbitniju tekmu u zadnjih par godina i mi se ovako pokazemo...ova 3-5-2 formacija postaje problem, vec smo pricali o tome, protiv koga ide njeg i poderemo, ali sve vise ljudi je procitalo tu postavku a ova formacija kad zakuje bas zakuje posto nema ni trunke fleksibilnosti. Dok je bila totalno iznenadjenje radila je super, ali je to davno procitana taktika kad znas da se za nju spremas.

danas bas razmisljam kako Sahtjor ima savrsenu ekipu da igra protiv nas ali eto reko da ne baksuziram medjutim sve cega sam se bojao danas se vcrs i desilo, razvukli su nas ljudi maksimalno, iskoristili apsolutno svaku slabost koju postavka 3-5-2 ima protiv ekipe koja igra siroko. A onda se desi nesto sto sam primjetio protiv Celzija,ali eto kontao sam englezi to je njihova odlika, a to je da nam je odbrana ocajna na duge lopte i da se ne mogu nositi u duelu ni sa Toresom a Luiz Adriano nas je pojeo danas. Dzaba i onaj (rijetki) pritisak koji napravimo na zadnju liniju, kad ljudi i kad bezveze nabiju loptu dobiju svaki duel. jednostavno stvar je formacije, razvukli su nas, zasluzili 100% pobjedu, nismo se sa loptom sastali, onda manjak agresivnosti me razocarao ali eto stvar postavke je sve. ako se ovako postavimo u gostima-otpisi nas.

prolazna ocjena jedino Asamoa te mozda odbrana iako su do gola i oni bili premekani, ostali neprepoznatljivi, jednostavno sto smo mi trebali da radimo i sto smo ocekivali radili su oni.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 okt 2012, 00:01

Oxygen je napisao/la:
Da kažem da sam očaran igrom Williana, baš igrač za nas, mašina je momak, pas, brzina, vizija, šut, sve ima.
A šta tek reći za Mkhitaryana 8-)
Willian + Mkhitaryan slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 okt 2012, 00:01

Gledam sad pregled pa ljudi sramota je onoliko naroda na stadionu :o
Ko zna mozda su ostali kod kuce da gledaju kako BATE dobro igra :lol:

Nego dobre vitre su date nekome ovaj Ramazan . Dobro ste prosli . Niste licili na Juve koji da 3 komada Romi za 15 minuta

I kod vas mislim da nema razloga za paniku prolazite 100%
Thomas Müller - Fußballgott

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 03 okt 2012, 00:05

Ekipa igra pod velikim pritiskom, treba nam sam jedna pobjeda da igrači probiju led i da se rasterete, poslije će sigurno igrati bolje.

Večeras se u pojedinim situacijama bezveze srljalo i žurilo sa loptom, uopšte nismo igrali ni mirno ni strpljivo kao protiv Chelsea, to nam se obilo o glavu, sreća pa nismo izgubili jer da jesmo automatski bi i ispali.
Željezničar ale!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.