Postao/la ultrasstyle_tz » 02 okt 2012, 23:59
ma katastrofa je ovo vcrs sve, od posjete do igre..igramo najbitniju tekmu u zadnjih par godina i mi se ovako pokazemo...ova 3-5-2 formacija postaje problem, vec smo pricali o tome, protiv koga ide njeg i poderemo, ali sve vise ljudi je procitalo tu postavku a ova formacija kad zakuje bas zakuje posto nema ni trunke fleksibilnosti. Dok je bila totalno iznenadjenje radila je super, ali je to davno procitana taktika kad znas da se za nju spremas.
danas bas razmisljam kako Sahtjor ima savrsenu ekipu da igra protiv nas ali eto reko da ne baksuziram medjutim sve cega sam se bojao danas se vcrs i desilo, razvukli su nas ljudi maksimalno, iskoristili apsolutno svaku slabost koju postavka 3-5-2 ima protiv ekipe koja igra siroko. A onda se desi nesto sto sam primjetio protiv Celzija,ali eto kontao sam englezi to je njihova odlika, a to je da nam je odbrana ocajna na duge lopte i da se ne mogu nositi u duelu ni sa Toresom a Luiz Adriano nas je pojeo danas. Dzaba i onaj (rijetki) pritisak koji napravimo na zadnju liniju, kad ljudi i kad bezveze nabiju loptu dobiju svaki duel. jednostavno stvar je formacije, razvukli su nas, zasluzili 100% pobjedu, nismo se sa loptom sastali, onda manjak agresivnosti me razocarao ali eto stvar postavke je sve. ako se ovako postavimo u gostima-otpisi nas.
prolazna ocjena jedino Asamoa te mozda odbrana iako su do gola i oni bili premekani, ostali neprepoznatljivi, jednostavno sto smo mi trebali da radimo i sto smo ocekivali radili su oni.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!