FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2014, 16:56

tuzlak1987 je napisao/la:Pa mora srat nije robot vec zivotinja..

Eto i vi dovedite krilatog konja i ja vam cestitam :mrgreen:
znaci,oplakah :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 12 mar 2014, 16:57

http://www.nsfbih.ba/upload/documents/D ... 20KOLO.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2014, 16:59

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2014, 16:59

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 12 mar 2014, 17:01

Probisvjet je napisao/la:
:o 8-)
i kod mene je takva bila faca kad sam vidio da nam je drug renato sve bio upravu, tako da se nadam i za rezultat da je upravu :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 mar 2014, 17:01

staragarda je napisao/la:
ja,i :?
Hoće reći da je @renato bio u pravu, možda nisi upratio njegov post prije delegiranja. :mrgreen: Nekako sam sad malo mirniji pred važno gostovanje. 8-)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 mar 2014, 17:03

znaci Renato je znao kakva ce bit situacija oko sudjenja :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 12 mar 2014, 17:04

fukara87 je napisao/la:znaci Renato je znao kakva ce bit situacija oko sudjenja :D
Renato je ocigledno jedan od bitnijih ljudi u Capljini ili ima jake veze u savezu treceg nema :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2014, 17:05

Ovo je napisao renato prije dva dana
"CAPLJINA-SLOBODA derbi kola 6 sudaca na utakmici glavni SIVAC iz zenice
i tu moze da bude svasta tako da ovu utakmicu prognoziram cistu 2"
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2014, 17:06

Claus je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
ja,i :?
Hoće reći da je @renato bio u pravu, možda nisi upratio njegov post prije delegiranja. :mrgreen: Nekako sam sad malo mirniji pred važno gostovanje. 8-)
pa sta je taj renato rekao,napisao...jel kupovina neka u pitanju...ja sam ZA :D :D ....kupovati i samo kupovati po ovoj sabaniji pa nek se ostali poslije koce i ispravljaju krive drine u ovom blatu :D :D ...kakvo crno postenje i ova smijurija od lige :roll: ..znaci,sve sto nije sigurica za dobit...KUPIT ako se moze....ima ovdje i neka ubleha od price da nam eto velikan iz lukavca nebi nikad prodao tekmu :roll: ...aha,kako da ne :roll: :roll: ...ljudi kupovali i namjestali tekme seria A a da se neko ne moze kupit u ovom s.r.a.n.j.u. od lige...presmijesno :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2014, 17:07

SARS je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:znaci Renato je znao kakva ce bit situacija oko sudjenja :D
Renato je ocigledno jedan od bitnijih ljudi u Capljini ili ima jake veze u savezu treceg nema :D
Covjek je znalac, tu nema price.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 12 mar 2014, 17:11

Probisvjet je napisao/la:Ovo je napisao renato prije dva dana
"CAPLJINA-SLOBODA derbi kola 6 sudaca na utakmici glavni SIVAC iz zenice
i tu moze da bude svasta tako da ovu utakmicu prognoziram cistu 2"
I treba dodati da pored kontrolora suđenja, ovaj sudija ima još dodatnu kontrolu može se reći ispit za Premier ligu jer se radi o najboljem sudcu u ovoj ligi, i logično da treba da napreduje dalje, tako da što se tiče suđenja to će da bude 50:50 sigurno pa nek pobijedi bolji...

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 12 mar 2014, 17:12

Hoće reći da je @renato bio u pravu, možda nisi upratio njegov post prije delegiranja. :mrgreen: Nekako sam sad malo mirniji pred važno gostovanje. 8-)[/quote]
pa sta je taj renato rekao,napisao...jel kupovina neka u pitanju...ja sam ZA :D :D ....kupovati i samo kupovati po ovoj sabaniji pa nek se ostali poslije koce i ispravljaju krive drine u ovom blatu :D :D ...kakvo crno postenje i ova smijurija od lige :roll: ..znaci,sve sto nije sigurica za dobit...KUPIT ako se moze....ima ovdje i neka ubleha od price da nam eto velikan iz lukavca nebi nikad prodao tekmu :roll: ...aha,kako da ne :roll: :roll: ...ljudi kupovali i namjestali tekme seria A a da se neko ne moze kupit u ovom s.r.a.n.j.u. od lige...presmijesno :lol: :lol:[/quote]

sto se tice renata eto probisvjet ti je iznad objasnio, a sto se tice utakmice u Lukavcu danas sam se slucajno zatekao u drustvu sa jednim igracem Lukavca i koji doslovce kaze kako ljudi dole samo cekaju tu utakmicu, da zive za nju i da nema sanse da ce pustiti ili prodati Slobodi. Kaze svaki trening dodje 20 momaka koji im doslovno trube u glavu da i ne pomisljaju na prodaju Slobodi

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 mar 2014, 17:13

Nema veze kako god ja sam isto mirniji sad kako sam vidio ovo delegiranje, jer sam skoro pa siguran da nas sudije nece zakinuti a mozemo sigurnoo i postenom igrom do bodova ;) jer smo kvalitetniji od njih bez obzira sto Capljina igra na domacem terenu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2014, 17:18

Renato i ovo napisao: "ORASJE-RUDAR 2 mislim da bi ovo trebalo da bude ,al jedino malo
sto me buni je sudac utakmice o.kozul koji je uvijek naklonjen domacinu
i koji je u prvom dijelu u 2pol protiv capljine dopustio 8 puta nosila da
udu za goste ,5 zamijena a produzio 4 minute utakmicu"

P.S. Lika treba pitati ko ulazi a ko ispada ove godine :lol:
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2014, 17:19

SARS je napisao/la:Hoće reći da je @renato bio u pravu, možda nisi upratio njegov post prije delegiranja. :mrgreen: Nekako sam sad malo mirniji pred važno gostovanje. 8-)
pa sta je taj renato rekao,napisao...jel kupovina neka u pitanju...ja sam ZA :D :D ....kupovati i samo kupovati po ovoj sabaniji pa nek se ostali poslije koce i ispravljaju krive drine u ovom blatu :D :D ...kakvo crno postenje i ova smijurija od lige :roll: ..znaci,sve sto nije sigurica za dobit...KUPIT ako se moze....ima ovdje i neka ubleha od price da nam eto velikan iz lukavca nebi nikad prodao tekmu :roll: ...aha,kako da ne :roll: :roll: ...ljudi kupovali i namjestali tekme seria A a da se neko ne moze kupit u ovom s.r.a.n.j.u. od lige...presmijesno :lol: :lol:[/quote]

sto se tice renata eto probisvjet ti je iznad objasnio, a sto se tice utakmice u Lukavcu danas sam se slucajno zatekao u drustvu sa jednim igracem Lukavca i koji doslovce kaze kako ljudi dole samo cekaju tu utakmicu, da zive za nju i da nema sanse da ce pustiti ili prodati Slobodi. Kaze svaki trening dodje 20 momaka koji im doslovno trube u glavu da i ne pomisljaju na prodaju Slobodi[/quote]

jarane,uz svo duzno postovanje prema tebi ta prica za malu djecu o nekim pretnjama igracima bar kod mene ne pije vode...na navijacke prijetnje mogu da stave prst na glavu i razmisle jedino igraci velike cetvorke,2 sarajevska kluba i maribora recimo..ostale hladno zaboli k.u.r.a.c...hajd fino da stavimo na vagu neku ponudu od 400,500 km nekom igracu lukavca u ovoj sirotinjskoj drzavi koji recimo ima i porodicu i neki strah od navijaca lukavca :roll: :roll: ...mislim...nece on preofirno profulat prazan gol nego se to fino povuce rucna i ne odigras svoj maksimum...mislis da ce to neko dokazat da ti nisi odigrao najbolje sto mozes...hau jes nou :roll: :lol: :lol:...igraci zelje sa onim kosatom spodobom su ti najbolji primjer

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 12 mar 2014, 17:25

sto se tice renata eto probisvjet ti je iznad objasnio, a sto se tice utakmice u Lukavcu danas sam se slucajno zatekao u drustvu sa jednim igracem Lukavca i koji doslovce kaze kako ljudi dole samo cekaju tu utakmicu, da zive za nju i da nema sanse da ce pustiti ili prodati Slobodi. Kaze svaki trening dodje 20 momaka koji im doslovno trube u glavu da i ne pomisljaju na prodaju Slobodi[/quote]

jarane,uz svo duzno postovanje prema tebi ta prica za malu djecu o nekim pretnjama igracima bar kod mene ne pije vode...na navijacke prijetnje mogu da stave prst na glavu i razmisle jedino igraci velike cetvorke,2 sarajevska kluba i maribora recimo..ostale hladno zaboli k.u.r.a.c...hajd fino da stavimo na vagu neku ponudu od 400,500 km nekom igracu lukavca u ovoj sirotinjskoj drzavi koji recimo ima i porodicu i neki strah od navijaca lukavca :roll: :roll: ...mislim...nece on preofirno profulat prazan gol nego se to fino povuce rucna i ne odigras svoj maksimum...mislis da ce to neko dokazat da ti nisi odigrao najbolje sto mozes...hau jes nou :roll: :lol: :lol:...igraci zelje sa onim kosatom spodobom su ti najbolji primjer[/quote]

ja samo prenosim kako danas taj momak rece, i sto mi ima logike jer kolko nas Lukavcani mrze i g.u.z.i.c.e bi dali samo da mi ne udjemo u PL nego da to bude Jedinstvo... Ja bi bio najsretniji kad bi to mogli dole zavrsiti al bit ce nam jako tesko... Mada ipak mislim sa postenim sudjenjem da nam ne mogu nista

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2014, 17:25

Mi necemo da kupujemo i necemo niko da nam pusta. Ovo su pripremne utakmice za PL! ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 mar 2014, 17:27

Mi 90% utakmica u ovoj polusezoni dobijamo od 60. minute. Upamtite to! ;)
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2014, 17:28

TzBulevar87 je napisao/la:Mi 90% utakmica u ovoj polusezoni dobijamo od 60. minute. Upamtite to! ;)
Au, nemoj to ba, izyebat ce nam ionako yebane zivce. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.