Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jbg, loša prognoza.
Bila je i ona jaka kad su spominjali pistolje... A Istok im skandirao "Mirza Rascic" idioti na prvu nisu skontali pa su kasnije brze bolje skloniliSjeverjecudo je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:21Kad smo vec kod parola manejaka,da se prisjetimo najveceg sjebavaanja
Jadnici od tad pokusavaju uvjek nesto slicno da urade al uvijek se samo obrukaju.
Najjače na zadnjem derbiju na Koševu, dižu im Horde parolu gdje prozivaju navijačku grupu, oni uzvraćaju parolom "dižete nam parole na račun kluba..." i furaju se da je neko šmek'o parolu. Neko im lažno dojavio.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:21Kad smo vec kod parola manejaka,da se prisjetimo najveceg sjebavaanja
Jadnici od tad pokusavaju uvjek nesto slicno da urade al uvijek se samo obrukaju.
Sto je najgore hvalili se poslije sa timskoroalen je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:24Najjače na zadnjem derbiju na Koševu, dižu im Horde parolu gdje prozivaju navijačku grupu, oni uzvraćaju parolom "dižete nam parole na račun kluba..." i furaju se da je neko šmek'o parolu. Neko im lažno dojavio.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:21Kad smo vec kod parola manejaka,da se prisjetimo najveceg sjebavaanja
Jadnici od tad pokusavaju uvjek nesto slicno da urade al uvijek se samo obrukaju.![]()
![]()
Da ih nema, kome bismo se smijali?
Takodje, za sve sto napises..Vratnik10 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:09Ma boli me kurko što se ti slažeš s njim. Prvi je počeo vrijeđat a ja nikom dužan ne ostajem osim Bogu dragom. Pogledajte snimak i iz drugog ugla gdje je povlačenje i počelo i prestalo pa onda pričajte. Fifa: "if a defender starts holding an attacker outside the penalty area but continues holding inside the penalty area, the referee shall award a penalty kick."
Nema se šta tu više polemisat.
Ispod 3 razlike ne prihvatam..scudetto89 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:29Odlicno kone izgubile, idealna prilika da u subotu pokazemo abd da smo bolji i pobjedimo malene sa grbavice !![]()
Moja prognoza 2-1 !![]()
Igraj Bordo bijeli, ole, ole !!!!![]()
Sta očekivati od navijača, kojima je vođa šiptarska seljačina Eldin Bitici Tica.Papak koji asfalt ne bi vidio, da nije bilo rata.