FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
uhhhhh konacno jos uvijek mi je onaj robenov gollll u mislima kad sam ga vidio kako place kad je sudija odsvirao kraj plakao sam kao dijete al od srece hvala bogu vjerovao sam u tog covjeka i prizivao sam njegov golllll citavu sedmicu ipak je to klasa od igraca hvala ti bozeee hvala ti jup hvala vam momci sto ste mi ostvarili sam koji sanjam vec dvanaest godina
joj hamo vidi mu glave
Bayern-Star Franck Ribéry wollte den Pott nicht mehr loslassen. Nach der Party nahm er den Pott mit auf sein Hotelzimmer. Der Franzose bei „Sky“: „Ich habe mit dem Pokal und meiner Frau geschlafen."
Sta li je samo obecao Schweini-ju pa mu je ovaj prepustio KLEMPU...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Evo za druga GAL-a posto se on najvise nasladjuje dusevnom boli nanesenoj BvB-u od sinoc.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- brzitesanj
- Kontakt:
- schweinsteiger
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Bayern-Star Franck Ribéry wollte den Pott nicht mehr loslassen. Nach der Party nahm er den Pott mit auf sein Hotelzimmer. Der Franzose bei „Sky“: „Ich habe mit dem Pokal und meiner Frau geschlafen."![]()
![]()
Sta li je samo obecao Schweini-ju pa mu je ovaj prepustio KLEMPU...
A sjecam se da si i ti primjetio kako Schweini ne popusta trofej Bundeslige i na proslavi sinoc je nosao on Klempu stalno
Gledam danas sliku,izlaze iz aviona Lahm i Jupp i nose Klempu,a Basti iza njih odmah
#miasanmia
- BavaracZenica
- Kontakt:
Braco moja kako stee, jos nas drzii titula ha, a drzat ce do sljedece sezone taman kad odbranimo titulu Lige prvaka ak Bog da 
Nametali smo ta pitanja sta Pep moze osvojit odnosno rekorde koje bi mogao potuci, pa iako znamo da je Bayern skoro sve rekorde oborio, ima tu jos ponesto da se obori, ali et od Guardiole prvenstveno trazimo da osvoji Bundesku i Kup tj. da odbranimo te da opet pokazemo Domuzu gdje mu je mjesto, ne mora to biti 25 razlike neka bude i 15 i oni su ljudi
Ima dosta vremena da se prilagodi, uz mnogobrojne utakmice sto ove Audi Cup, Henes Cup i slicno a onda vec taj Super Cup protiv Chelsea, pa ono SuperCup sa Dortmundom vjerovatno jer cemo pobjedit i Svabe ak Bog da bar se nadam
stoga nas Pep Guardiola ce odmah morat pokazat zasto je tu 
Ali da mi osvojimo i ovaj DFB Pokal.
Sto se tice Poljaka Lewandowskog u nasim redovima..hmmm bas kao sto se svi slazemo da ne bi voljeli da dodje mozda samo radi toga da ne ispadne da mi Dortmundu uzimamo igrace sve , klepili Goetzea pa i Lewandowskog, a sve ostalo bi bilo super kad bi dosao, ipak je covjek klasa to moramo priznat, a vjerujem da ce Gomo otic, no radujmo se tituli, te transfere ostavimo po strani jer tek kad krene transfer zona da se otvori
onda cemo vidjet

Nametali smo ta pitanja sta Pep moze osvojit odnosno rekorde koje bi mogao potuci, pa iako znamo da je Bayern skoro sve rekorde oborio, ima tu jos ponesto da se obori, ali et od Guardiole prvenstveno trazimo da osvoji Bundesku i Kup tj. da odbranimo te da opet pokazemo Domuzu gdje mu je mjesto, ne mora to biti 25 razlike neka bude i 15 i oni su ljudi
Ima dosta vremena da se prilagodi, uz mnogobrojne utakmice sto ove Audi Cup, Henes Cup i slicno a onda vec taj Super Cup protiv Chelsea, pa ono SuperCup sa Dortmundom vjerovatno jer cemo pobjedit i Svabe ak Bog da bar se nadam
Ali da mi osvojimo i ovaj DFB Pokal.
Sto se tice Poljaka Lewandowskog u nasim redovima..hmmm bas kao sto se svi slazemo da ne bi voljeli da dodje mozda samo radi toga da ne ispadne da mi Dortmundu uzimamo igrace sve , klepili Goetzea pa i Lewandowskog, a sve ostalo bi bilo super kad bi dosao, ipak je covjek klasa to moramo priznat, a vjerujem da ce Gomo otic, no radujmo se tituli, te transfere ostavimo po strani jer tek kad krene transfer zona da se otvori
FC Bayern !!!!!
kao sto bi rekao cuveni kemal malovcic u jednom svom hitu, okrece se kolo srece
robben je sinoc ispao heroj u zadnjim minutama, vratilo mu se za promasaje u finalu svjetskog prvenstva i za sve proslogodisnje promasene penale i prike u odlucujucim trenucima kad je bayern gubio trofeje, sinoc kad je izasao 1 na 1 kontao sam evo ga opet profula titulu, medjutim, sreca se okrenula i postao je junak
i bayern je sinoc imao srece kao ekipa, vratila se sva ona nesreca od prosle godine iz finala
bila su dva veoma bitna detalja gdje ste imali srece sto sudija nije postupio po pravilima,malo je pogledao kroz prste
kljucan je mogao biti onaj detalj kad dante pravi penal, start za koji je mogao i trebao dobiti drugi zuti i crveni, da je tako sudija presudio, tesko bi dosli do titule, al opet po meni dobro je sto ga nije istjerao, steta bi bila za igraca koji je otkrovljenje godine da briljatnu sezonu zavrsi kao tragicar
drugi detalj je kad riberi nasteli nekoga rukom u glavu, mogao dobiti crveni direktan, al frajer mu ne dade ni zuti,kasnije riberi dosta nervozan, i njega je samo sudija spasio niko vise. i sad ga effe opet pominje kao kandidata za zlatnu loptu, a realno, nije ni medju tri najbolja igraca bayerna kad se sve sabere, dobar jeste,al po meni robben je bio generalno u zavrsnici lige prvaka, svinja takodje bolju sezonu imao,lahm da ne pricamo, i jos bi se neko mogao naci, riberi je sjajan potencijal,al nikako da se oslobodi svoje prgavosti
sad sa ovom titulom, posao pepu je triput tezi, jupp mu je ostavio tezak domaci zadatak
robben je sinoc ispao heroj u zadnjim minutama, vratilo mu se za promasaje u finalu svjetskog prvenstva i za sve proslogodisnje promasene penale i prike u odlucujucim trenucima kad je bayern gubio trofeje, sinoc kad je izasao 1 na 1 kontao sam evo ga opet profula titulu, medjutim, sreca se okrenula i postao je junak
i bayern je sinoc imao srece kao ekipa, vratila se sva ona nesreca od prosle godine iz finala
bila su dva veoma bitna detalja gdje ste imali srece sto sudija nije postupio po pravilima,malo je pogledao kroz prste
kljucan je mogao biti onaj detalj kad dante pravi penal, start za koji je mogao i trebao dobiti drugi zuti i crveni, da je tako sudija presudio, tesko bi dosli do titule, al opet po meni dobro je sto ga nije istjerao, steta bi bila za igraca koji je otkrovljenje godine da briljatnu sezonu zavrsi kao tragicar
drugi detalj je kad riberi nasteli nekoga rukom u glavu, mogao dobiti crveni direktan, al frajer mu ne dade ni zuti,kasnije riberi dosta nervozan, i njega je samo sudija spasio niko vise. i sad ga effe opet pominje kao kandidata za zlatnu loptu, a realno, nije ni medju tri najbolja igraca bayerna kad se sve sabere, dobar jeste,al po meni robben je bio generalno u zavrsnici lige prvaka, svinja takodje bolju sezonu imao,lahm da ne pricamo, i jos bi se neko mogao naci, riberi je sjajan potencijal,al nikako da se oslobodi svoje prgavosti
sad sa ovom titulom, posao pepu je triput tezi, jupp mu je ostavio tezak domaci zadatak
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Koliko se vas moze pohvaliti da je gledalo finalnu utakmicu sa jednim BvB-ovcem???
Nevjerovatan osjecaj, vjerujte mi!
Stern des Südens
Gledao utakmicu i da jednim BVB-ovcem i sa jednim Bavarcem...proFCB je napisao/la:Koliko se vas moze pohvaliti da je gledalo finalnu utakmicu sa jednim BvB-ovcem???
![]()
![]()
![]()
Ne zna se koje od njih za vrijeme utakmice bio gori i obojca su bili ko na tankom ledu, dok ja mislim da smo jucer jedino Merkelova i ja uzivali u finalu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jah Dortmind je ostecen.. malo sam umoran od te price.Romariooo je napisao/la: i bayern je sinoc imao srece kao ekipa, vratila se sva ona nesreca od prosle godine iz finala
Lewandowski crveni karton za nesportsko ponasanje jer je brutalno nagazio Boatenga.
Subotic crveni karton jer je kao zadnji igrac odbrane faulirao Mullera u jednoj akciji.
Kada vec tjeramo mak na konac
ma ne kazem da je ostecen dortmund, samo da je bilo tih nekih detalja kad je sudija mogao opravdano okrenuti utakmicu u drugom smijeru, bayern je zasluzeno osvojio, tu se nema sta prigovoriti, imao je i srece, morala se ta sreca nekad vratitiBilall je napisao/la:Jah Dortmind je ostecen.. malo sam umoran od te price.Romariooo je napisao/la: i bayern je sinoc imao srece kao ekipa, vratila se sva ona nesreca od prosle godine iz finala
bila su dva veoma bitna detalja gdje ste imali srece sto sudija nije postupio po pravilima,malo je pogledao kroz prste![]()
Lewandowski crveni karton za nesportsko ponasanje jer je brutalno nagazio Boatenga.
Subotic crveni karton jer je kao zadnji igrac odbrane faulirao Mullera u jednoj akciji.
Kada vec tjeramo mak na konac
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sve je to fino i krasno, ali kada si u okruženju od 20-ak navijača/simpatizera Žutih i jedini skačeš i urlaš kad je Robben dao gol, a oni svi pokisli... NEKE SE STVARI NE MOGU KUPITI NOVCEMamerosm je napisao/la:Gledao utakmicu i da jednim BVB-ovcem i sa jednim Bavarcem...proFCB je napisao/la:Koliko se vas moze pohvaliti da je gledalo finalnu utakmicu sa jednim BvB-ovcem???
![]()
![]()
![]()
Nevjerovatan osjecaj, vjerujte mi!![]()
![]()
Ne zna se koje od njih za vrijeme utakmice bio gori i obojca su bili ko na tankom ledu, dok ja mislim da smo jucer jedino Merkelova i ja uzivali u finalu.![]()
Još uvijek sam pod dojmom i slavljem i svim ostalim jakim emocijama pa neću puno dužiti, ali čestitke i ostale hvalospjeve čekaju subotu i tada ću ih u šanžer staviti i sve ih naredati
Šta reći... MERAK, BRATE, MERAK...
Sent from my Philips Smart TV.
ne znam, tako mi je djelovalo.. Danas tako vecina govori, isto sto su i za Barcu govorili kako je nezasluzeno osvajala.Romariooo je napisao/la:ma ne kazem da je ostecen dortmund, samo da je bilo tih nekih detalja kad je sudija mogao opravdano okrenuti utakmicu u drugom smijeru, bayern je zasluzeno osvojio, tu se nema sta prigovoriti, imao je i srece, morala se ta sreca nekad vratiti
Nedovno su Barcelonu prozivali Uefalona, pitam se sta ce sada izmisliti na racun Bayerna
Iskreno hebe mi se za zlatnu loptu. Nemoj me pogresno shvatiti.
Ako se ja pitam ko je najbolji igrac danasnjice onda je to Messi sto je i statistika potvrdila. Ribery jes slabiji, ali nije za klasu slabiji kako to neko tvrdi, i bitno je drugaciji tip igraca od Messia.
Njegova prgavost jeste mu losa strana, i svako objektivan vidi da on ima tanak fitilj, sto ga nekada a i ekipu skupo kosta, ali da je klasa u fudbalskom smislu tesko neko moze osporiti
hehe auu prijatelju ja i jaran navijamo za bajern a ostali moji prijatelji realovci barselona pa i liverpulovac hehe navijaju za dortmund inace u kaficu i moze se reci krcato prvih 25 min joj sutim ja ovi psuju kako mi srece imamo a onda roben masa mi psujemo sta je sad daje bajern goo a ja i jaran vriska i jos par ostali gledaju u nas kad dortmund izjednacaje cijeli kafic na nogama a nas par sutimo miler masa prazan go cijeli kafic se okrenuo nama i smije se i vrisiti kao da je dortmund dao go kazu gotovo je kad su ovo masili nema sanse da pobijede jaran na rubu suza a onda roben goooooooooooooooooooooooooooooooo joj sve sam im naplatio picke se usutile....ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo bajern sampion....ooooooooooooooo..ma znate sta odo gledat reprizu..hehehdr.adnan je napisao/la:Sve je to fino i krasno, ali kada si u okruženju od 20-ak navijača/simpatizera Žutih i jedini skačeš i urlaš kad je Robben dao gol, a oni svi pokisli... NEKE SE STVARI NE MOGU KUPITI NOVCEMamerosm je napisao/la:Gledao utakmicu i da jednim BVB-ovcem i sa jednim Bavarcem...proFCB je napisao/la:Koliko se vas moze pohvaliti da je gledalo finalnu utakmicu sa jednim BvB-ovcem???
![]()
![]()
![]()
Nevjerovatan osjecaj, vjerujte mi!![]()
![]()
Ne zna se koje od njih za vrijeme utakmice bio gori i obojca su bili ko na tankom ledu, dok ja mislim da smo jucer jedino Merkelova i ja uzivali u finalu.![]()
![]()
Još uvijek sam pod dojmom i slavljem i svim ostalim jakim emocijama pa neću puno dužiti, ali čestitke i ostale hvalospjeve čekaju subotu i tada ću ih u šanžer staviti i sve ih naredati![]()
Šta reći... MERAK, BRATE, MERAK...![]()
![]()
Samo Sarajevo
- anelbavarac
- Kontakt:
Pijel se sta

[youtube][/youtube]
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
tako je kad pocnu ljudi da zavide, do sad je bayern bio simpa svima,sad ako zagospodari i nametne neku novu hegemoniju, pa istambura jos koji put talijane i engleze, i vi cete osjetiti sta je zavist, al neka, slatko je to hehBilall je napisao/la:ne znam, tako mi je djelovalo.. Danas tako vecina govori, isto sto su i za Barcu govorili kako je nezasluzeno osvajala.Romariooo je napisao/la:ma ne kazem da je ostecen dortmund, samo da je bilo tih nekih detalja kad je sudija mogao opravdano okrenuti utakmicu u drugom smijeru, bayern je zasluzeno osvojio, tu se nema sta prigovoriti, imao je i srece, morala se ta sreca nekad vratiti
Nedovno su Barcelonu prozivali Uefalona, pitam se sta ce sada izmisliti na racun Bayerna![]()
Iskreno hebe mi se za zlatnu loptu. Nemoj me pogresno shvatiti.
Ako se ja pitam ko je najbolji igrac danasnjice onda je to Messi sto je i statistika potvrdila. Ribery jes slabiji, ali nije za klasu slabiji kako to neko tvrdi, i bitno je drugaciji tip igraca od Messia.
Njegova prgavost jeste mu losa strana, i svako objektivan vidi da on ima tanak fitilj, sto ga nekada a i ekipu skupo kosta, ali da je klasa u fudbalskom smislu tesko neko moze osporiti
bayernu ce sad biti tesko, naredna sezona ce nam dati odgovor dal je ovo bio vrhunac, ili ce ove mocne igre da se i nastave, igracki gledajuci bicete jos i jaci sigurno, al ono sto je najveci problem poslije ovakvih briljantnih sezona je kako odrzati motiv, pep je to uspijevao s barcom mada je bilo nekih manjih padova, vidjecemo kako ce to izgledati kad bude vodio bayern
niko od bitnih igraca bayerna nece u penziju nit ce biti prodan vjerovatno, a tu je jos sad i gece i vjerovatno jos barem jedan mocan igrac ce vam doci, samo ostaje pitnja motiva, a i konkurencija u ligi prvaka ce biti jaca, barca je u ovoj sezoni izgledala oronulo, al reakcija je brza, dosao je neymar, doci ce jos koje mocno osvjezenje, realu ce doci ozbiljniji trener, celzi s morinjom ce vjerovatno biti opasniji, united standarno dobar, pariz isto moze pomrsiti racune, dortmund moguce da ostane na visokom nivou... ima tu jake konkurencije, triput je teze braniti nego osvajati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
e ljudi sta predstavljaju zvjezdice iznad grba znam da je nest u vezi bl.al sta konkretno?
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Broj titula u Bundeski.dawud je napisao/la:e ljudi sta predstavljaju zvjezdice iznad grba znam da je nest u vezi bl.al sta konkretno?
Svaka 5-a titula po jedna zvjezdica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.