Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Bilo bi ljepo da danas Mirza odigra fenomenelno , nebil se pojavila zelja kod POPOVICA da ga uvede u Spurse.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema SA dovoljno novca za Mirzu i njegov buduci ugovor....mirzateletovicc je napisao/la:Bilo bi ljepo da danas Mirza odigra fenomenelno , nebil se pojavila zelja kod POPOVICA da ga uvede u Spurse.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Koliko se sjecam Popovic je rekao da kad Duncan zavrsi karijeru i on ce otic. A izgleda da bi ovo nazalost Duncanu mogla biti zadnja godina, mada nikad se ne zna.mirzateletovicc je napisao/la:Bilo bi ljepo da danas Mirza odigra fenomenelno , nebil se pojavila zelja kod POPOVICA da ga uvede u Spurse.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Mislis to u drugi klub da če otiči Greg Popovich ili kraj trenerske kariere.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pop nece nigdje barem jos 2-3 sezone jer je ovo ljeto potpisao novi visegodisnji ugovor, iako SA nije specificirao na koliko je to...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Koliko se sjecam Popovic je rekao da kad Duncan zavrsi karijeru i on ce otic. A izgleda da bi ovo nazalost Duncanu mogla biti zadnja godina, mada nikad se ne zna.mirzateletovicc je napisao/la:Bilo bi ljepo da danas Mirza odigra fenomenelno , nebil se pojavila zelja kod POPOVICA da ga uvede u Spurse.
Brooklyn Nets @BrooklynNets 36s36 seconds ago
MT3 getting some shots in pre-game. #WeAreBrooklyn

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kraj karijere, bar je tako vise puta izjavio. Evo jednog tog teksta, ali ima ih dosta.mirzateletovicc je napisao/la:Mislis to u drugi klub da če otiči Greg Popovich ili kraj trenerske kariere.
http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... Retirement" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Počinje sada Goran Dragič, zagrijavanje prije utakmice naseg Teletovica.
Ljudi ja imam iduči tjedan tezu operaciju koljena i to se odlučio sve zbog toga da mogu zaigrati košarku ko čovjek
Ljudi ja imam iduči tjedan tezu operaciju koljena i to se odlučio sve zbog toga da mogu zaigrati košarku ko čovjek
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sretno s operacijom.mirzateletovicc je napisao/la:Počinje sada Goran Dragič, zagrijavanje prije utakmice naseg Teletovica.
Veceras ugodno s korisnim
Mirza, Spurs
usput, ovo za Grega, imao je neke probleme sa zdravljem, ali kako je to sad sve ok, produzio je ugovor na neodredjeno i tu je barem 4-5 godina
Ovaa stranica, i informacija je stara hmm bas kada je bio los i kad je odlucivao sta dalje! Odluceno je, zdrav je i tu je jos mnogo godina aBd
sretno majstore! Usput, jesu li ligamenti?
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 23 nov 2014, 01:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Max Allegri
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Fala ti.
Sretno s operacijom i da kakvu doktoricu zbarišNEZALAGANJE je napisao/la:Sretno s operacijom.mirzateletovicc je napisao/la:Počinje sada Goran Dragič, zagrijavanje prije utakmice naseg Teletovica.
U koliko je utakmica
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Znam samo da je Pop vise puta rekao da ide kad ode i Duncan, mozda je se predomislio. A to da ima duzegodisnji ugovor nista ne znaci, on moze napustit klupu gad god hoce.NEZALAGANJE je napisao/la:Pop nece nigdje barem jos 2-3 sezone jer je ovo ljeto potpisao novi visegodisnji ugovor, iako SA nije specificirao na koliko je to...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Koliko se sjecam Popovic je rekao da kad Duncan zavrsi karijeru i on ce otic. A izgleda da bi ovo nazalost Duncanu mogla biti zadnja godina, mada nikad se ne zna.mirzateletovicc je napisao/la:Bilo bi ljepo da danas Mirza odigra fenomenelno , nebil se pojavila zelja kod POPOVICA da ga uvede u Spurse.
@ Lampard 2.30
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Utakmica je u 2.30
@mirzateletovicc
Sretno s operacijom
, mora da je meniskus.
Sretno s operacijom
I ove iz Sportplusa isto nabijem na qrac. Bojana mozes odigrati, a Mirzu ne
Inace Mirza veceras samo iznad prosjeka, dakle nekih 12-13 poena i bit ce dosta. Ako bude starter, onda barem 17-18.
Inace Mirza veceras samo iznad prosjeka, dakle nekih 12-13 poena i bit ce dosta. Ako bude starter, onda barem 17-18.
Stefan Bondy @nydninternets 2m2 minutes ago
Mirza Teletovic is starting
Mog'o je kakav sažetak operacijevedator je napisao/la:@mirzateletovicc
Sretno s operacijom, mora da je meniskus.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:Stefan Bondy @nydninternets 2m2 minutes ago
Mirza Teletovic is starting
![]()
![]()
![]()
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Vedatator komplicirana operacija.Neznam objasnit na bosanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.