Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 20 jul 2011, 23:55

Dirk je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:
Dirk je napisao/la: Onda nam ne kvari temu, tim postovima imas pp poruke i tamo mu pisi zalbe i opoemene, jer ne vidimo zaista svrhu da citamo tvoje postove u kojim opominjes nekoga i govoris mu sta treba ili ne treba da pise.
I ja također ne vidim svrhu konstantnog kritikovanja Lucasa, pa te opet moram trpiti. Al' dobro, sad sam dodao nekolicinu u 'gnjavatore' pa neće biti problema. ;)
Opet mjesas pojmove, ovdje se vracamo na ono da smije pisati ko sta zeli, ali da ne vidimo svrhu da ti nekoga opominjes, za mene je Lucas Letva i to ce tako ostati kao sto je i Rafa debil i to ce tako ostati jer ja za razliku od nekih ne mjenjam misljenje svaki drugi dan.

Pereira je igrac za nas :D
strasan je. mada realno kad se pogleda konkurencija duga je lista lijevih bekova koji bi nama predstavljali pojacanje.
You are someone else I am still right here

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 21 jul 2011, 00:26

Liverpool FC rumour mill: Diego Godin targeted, Jose Enrique bid imminent, Juan Manuel Vargas linked

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -29088072/" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Mux
Kontakt:

Post Postao/la Mux » 21 jul 2011, 08:07

Sasha L.F.C. je napisao/la:Pa ja mislim da i ptice znaju da je Riise otisao zbog ovog rumenog, presudni trenutak je bio kad je dao autogol u CL protiv chelskia a to sto mi nismo nasli adekvatnu zamenu za njega to ga uopste nije interesovalo i dan danas se patimo sa tom pozicijom levog beka i sve zbog tog sugavog autogola, greska se kod svakog igraca desava ali ovaj uopste nije imao razumevanja za to :|
ali mu se bar treba priznati da je bio euro/autogol :D

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 21 jul 2011, 10:21

Risse je udario loptu sa dobrom namjerom da je izbaci u korner ali mu nije uspjelo.Evo da se u uvjerite da nije kriv
[youtube][/youtube]
ono sta me je udusevilo da navijaci liverpoola nastavljaju pjevati YNWA i nakon autogola i Benitez je kreten jer ga je zbog toga otpustio
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jul 2011, 10:36

Senaid L.F.C je napisao/la:Risse je udario loptu sa dobrom namjerom da je izbaci u korner ali mu nije uspjelo.Evo da se u uvjerite da nije kriv
[youtube][/youtube]
ono sta me je udusevilo da navijaci liverpoola nastavljaju pjevati YNWA i nakon autogola i Benitez je kreten jer ga je zbog toga otpustio
ja sam mu sve ispsovao tad.
You are someone else I am still right here

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jul 2011, 10:42

Rizah je napisao/la:Intervju sA Riiseom, o tome zašto je otišao.

Riise on leaving >> "I didn't want to go. I had a chat with (Rafael) Benitez. He said to me straight out that next year he was going to buy another left-back and my future was not there. It was quite straightforward and I respected that he was honest and told me so I could sort things out, because there was no way I could have stayed there another year and not played.

Riise >>"He ( Benitez ) spent so much money on Andrea Dossena and I knew he was going to give him a lot of chances, even though I thought I was a better player than him. "

Da Bog da ti Benitez vječno ostao bez posla :twisted:
Dirk je o ovom pricao kada je Riise otisao al mi nisu dali doci do rijeci, vec od prvog dana je bilo jasno da Rafa ne racuna na njega i da je ovaj morao da ode. A kao zamjena za naseg najboljeg ljevog beka u zadnjih 15-tak godina, doveden je strasno Dossena. Svaki dan neki od bivsi igraca ili trenera potvrdi moju pricu kako je on pogubio konce i slicno a ovi sto su ga branili nemaju nikakve potvrde za svoje price kako je Parry kriv za sve :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 21 jul 2011, 10:48

Evo na ovom klipu se vidi kako je Rafa reagovao nakon autogola, zato ne vjerujem da je on bio presudan oko Riiseovog odlaska.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 21 jul 2011, 10:52

Slazem se Dirk, eto bas sam skoro citao intervju u kojem neki lik govori da je rafa htio da kontrolise sve u vezi Liverpoola, i akademiju i transfere da bude i menadzer i skaut i sportski direktor i sta vise ne. sve mi vise pada u ocima poslije ovih intervjua, sad je i Riise pokazao da je htio da ostane al ga rumenko bukvalno otjerao. Šta taj lik razmislja kad dovodi igrace, koji mozak moras bit i prodat Riisea a dovest Dossenu :!: :!: :?: :?:

@Jimmy ma nije autogol uopste utjecao na njegov odlazak, lik mu reko da ce dovest LB, kao toboze nije zadovoljan Riiseom :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 jul 2011, 10:59

Stivi_Dzi je napisao/la:Slazem se Dirk, eto bas sam skoro citao intervju u kojem neki lik govori da je rafa htio da kontrolise sve u vezi Liverpoola, i akademiju i transfere da bude i menadzer i skaut i sportski direktor i sta vise ne. sve mi vise pada u ocima poslije ovih intervjua, sad je i Riise pokazao da je htio da ostane al ga rumenko bukvalno otjerao. Šta taj lik razmislja kad dovodi igrace, koji mozak moras bit i prodat Riisea a dovest Dossenu :!: :!: :?: :?:

@Jimmy ma nije autogol uopste utjecao na njegov odlazak, lik mu reko da ce dovest LB, kao toboze nije zadovoljan Riiseom :roll:
Nije to komentarisao "neki lik" vec Kenny Daglish, ali mu je na kraju ipak zahvalio za sve sto je uradio za Liverpool...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 21 jul 2011, 11:07

Ne znam, ne sjecam se, al ne bi reko da je to Kenny izjavio, uglavnom znam da ima taj intervju i da se o tome govori, al bolje da ovdje stanemo sa ovom pricom oko Rafe. opet ce otici u pogresnom pravcu kao i milion puta do sad
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Mux
Kontakt:

Post Postao/la Mux » 21 jul 2011, 11:22

evo citam na stranici povezujemo se i sa Marcell Jansenom iz HSV-a.. moguce jos jedna medijska patka ali ne bi bilo lose potpisati ga.. jako dobar igrac brz prodoran lijevi bek plus jos sto ima centarsut za 10 i agresivnost..
ako se uzme da igra u Bundes ligi koja je puna tempa ali takodje i cvrstine za razliku od spanskih i italijanskih baletana to ne bi bilo lose pojacanje..

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 21 jul 2011, 11:42

Mux je napisao/la:evo citam na stranici povezujemo se i sa Marcell Jansenom iz HSV-a.. moguce jos jedna medijska patka ali ne bi bilo lose potpisati ga.. jako dobar igrac brz prodoran lijevi bek plus jos sto ima centarsut za 10 i agresivnost..
ako se uzme da igra u Bundes ligi koja je puna tempa ali takodje i cvrstine za razliku od spanskih i italijanskih baletana to ne bi bilo lose pojacanje..
Nažalost, Liverpool je završio sa dovođenjem igrača ( osim u slučaju prodaje ) tako je izjavio i sam dr. King. Potrošilo se 43 miliona funti ( rashoda ), ostalo je još 46 igrača koji primaju plate, tako da je sve gotovo. Sva se pravila moraju poštivati, pa tako i ovo fair play pravilo. Ako bude Henry trošio svake godine do 45 miliona biće to odlično. Neki flopovi su nas već napustili, a u naredne godine će to uraditi i ostali ( Poulsen, Maxi, Joe Cole ... ).

Mene interesuje u kojem vidu smo potpisali ugovor sa Hondom? Šta ćemo im reklamirati kada njihov znak ne stoji na dresu i zna li iko kolika je vrijednost ugovora po sezoni?
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 21 jul 2011, 12:07

Wolves eye double raid for Liverpool youngsters Spearing and Ayala

@Rizah ja znam da smo potpisali ugovor sa hondom i to sam procitao prije 2 mjeseca ovdje http://www.koptalk.co.uk/201105273733/L ... ol-fc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Mux
Kontakt:

Post Postao/la Mux » 21 jul 2011, 13:19

Rizah je napisao/la:
Mux je napisao/la:evo citam na stranici povezujemo se i sa Marcell Jansenom iz HSV-a.. moguce jos jedna medijska patka ali ne bi bilo lose potpisati ga.. jako dobar igrac brz prodoran lijevi bek plus jos sto ima centarsut za 10 i agresivnost..
Nažalost, Liverpool je završio sa dovođenjem igrača ( osim u slučaju prodaje ) tako je izjavio i sam dr. King. Potrošilo se 43 miliona funti ( rashoda ), ostalo je još 46 igrača koji primaju plate, tako da je sve gotovo. Sva se pravila moraju poštivati, pa tako i ovo fair play pravilo. Ako bude Henry trošio svake godine do 45 miliona biće to odlično. Neki flopovi su nas već napustili, a u naredne godine će to uraditi i ostali ( Poulsen, Maxi, Joe Cole ... ).

Mene interesuje u kojem vidu smo potpisali ugovor sa Hondom? Šta ćemo im reklamirati kada njihov znak ne stoji na dresu i zna li iko kolika je vrijednost ugovora po sezoni?
s obzirom da je Jovanović na pragu Anderlechta i Aquilani na pragu Fiorentine nista nije nemoguće. Još ako se neki od ovih dječaka pošalju na posudbu da se uštedi onda je vrlo moguće još jedno eventualno 2 pojačanja.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 jul 2011, 14:34

fera je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Risse je udario loptu sa dobrom namjerom da je izbaci u korner ali mu nije uspjelo.Evo da se u uvjerite da nije kriv
[youtube][/youtube]
covjece taj osjecaj, jednostavno se ne moze opisati, kako sam se tad uznerovozio, samo sam govorio gotovo je gotovo je, Bozzeee zasto zasto, kad ono Kalou ubaci i Riise je momacki zabi Reini, imao sam osjecaj da cu poletiti kad je zabio gol

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 21 jul 2011, 14:59

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
fera je napisao/la:
[youtube][/youtube]
covjece taj osjecaj, jednostavno se ne moze opisati, kako sam se tad uznerovozio, samo sam govorio gotovo je gotovo je, Bozzeee zasto zasto, kad ono Kalou ubaci i Riise je momacki zabi Reini, imao sam osjecaj da cu poletiti kad je zabio gol
Znas onaj osjecaj kad je reina obranio penal lampardu i liverpool proso u finale i onaj kad je Luis Gracia u 4 minuti proguro loptu preko gol crte i liverpool proso u finale.Koji je to bio osjecaj.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 jul 2011, 15:37

tanzla je napisao/la:
Claus je napisao/la:Luis Suarez ušao u formu (govorim ovo na osnovu 2 gola u mreži Perua na Copa Americi). Dobra vijest za navijače L'pool-a, nadam se da će napad Redsa i u PL biti na nivou (što (ni)je bio slučaj u prethodnoj sezoni/ma). :mrgreen:
Suarez je bio u formi/ma i protekle/ih sezone/a, i u Ajaxu/ma/ i ovo malo/nje u Liverpoolu/ma. :oops:
Pogrešno si protumačio. Kada sam govorio za formu, mislio sam za cjelokupni napad Liverpoola. Suarez jeste dobar i požrtvovan, konstantno igra na zavidnom nivou, drag mi je igrač, ali treba podršku i ostalih saigrača u vrhu napada Redsa. Može on još puno dati timu. Nadam se da smo se razumjeli. ;)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 21 jul 2011, 15:55

Pacheco u Rayo Vallecano, Aquilani u Fiorentinu, Ayala i Spearing na posudbe u Wolves, nama dolazi Ferreira. Otprilike to su danas trač vijesti, pa neka se tako i dogodi bio bih prezadovoljan.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 jul 2011, 15:59

[youtube][/youtube]
Riise nije otisao zbog tog gola, jednostavno igrao je svake sezone sve gore i gore, i on vise nije imao mjesto u Liverpoolu, i njegovom prodajom rafa nije mnogo pogrijesio, ali je zato napravio veliku gresku dovođenjem dossene

sta je lose u tome sto je rafa zelio kontrolisati akademiju :?: ...mozemo mu se samo zahvaliti na tome, kao sto je uradio i King Kenny ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 21 jul 2011, 15:59

Rizah je napisao/la:Pacheco u Rayo Vallecano, Aquilani u Fiorentinu, Ayala i Spearing na posudbe u Wolves, nama dolazi Ferreira. Otprilike to su danas trač vijesti, pa neka se tako i dogodi bio bih prezadovoljan.
Sve mi se svida osim ovoga za Pacheca jer ako ga misle prodati to nije dobro mlad je jos a i njega treba poslati na posudbu kao Ayalu i Spearinga
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.