Onda nebi smili biti Katic, Sunjic i Radeljic u repki.
Takodjer Burnicu, svedjani itd.
Nije dobro & fino, ali realnost.
Ipak od Zrinjskog pozvan Fran Topic, takodjer Alen Dizdarevic koji ima BiH korjenje
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Onda nebi smili biti Katic, Sunjic i Radeljic u repki.
Stefan Gudelj je promijenio reprezentaciju od sada će umjesto za BiH igrati za Srbiju, saznaje ****.rs.
Gudelj je štoper i kapiten omladinaca Crvene zvezde, a do sada je odigrao dvije utakmice za reprezentaciju BiH do 16 godina.Štoper iz Trebinja je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 15 utakmica, i upisao gol uz dvije asistencije za juniore Zvezde. Uskoro bi trebao da potpiše i profesionalni ugovor sa crveno-bijelima.
To je roster za neki kup u kataru.Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:24Gledam ovaj spusak hrvata u21 isto tanko skroz, i oni se šljepaju zadnjih godina kada su u pitanju kvalitetni mladi igrači, sve manje i manje ih ima i to cak neki iz nekih poluamaterskih klubova.
Karloboss je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:56To je roster za neki kup u kataru.Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:24Gledam ovaj spusak hrvata u21 isto tanko skroz, i oni se šljepaju zadnjih godina kada su u pitanju kvalitetni mladi igrači, sve manje i manje ih ima i to cak neki iz nekih poluamaterskih klubova.
Kad pogledam našu u21 10 gore nego ta ekshibicijska postava
A njima godište 2002/3 Luka, Petar Sucic, Baturina, Ivanovic, Gvardiol, Beljo, Frigan, Crnac, Matanovic, fruk etc
Ima se ,
Može se
I ništa njima padne iz vida
A kad pogledam koji akutalni potencijal oni imaju u godištima 2006-2008, stvarno jako
Meni oni njihov spisak isto Lici tanak, ono šta sam nabrojio niklo Iz zadnje u21 generacija i mladi još.Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 mar 2025, 22:18Karloboss je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:56To je roster za neki kup u kataru.Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:24Gledam ovaj spusak hrvata u21 isto tanko skroz, i oni se šljepaju zadnjih godina kada su u pitanju kvalitetni mladi igrači, sve manje i manje ih ima i to cak neki iz nekih poluamaterskih klubova.
A njima godište 2002/3 Luka, Petar Sucic, Baturina, Ivanovic, Gvardiol, Beljo, Frigan, Crnac, Matanovic, fruk etc
Ima se ,
Može se
A kad pogledam koji akutalni potencijal oni imaju u godištima 2006-2008, stvarno jako
Ma mi smo uvijek kanta u tim mlađim kategorijama, doduse svaka generacija ima 2 ili 3 talentirana igraca a ostalo sve "smotange".
Ali ipak, i kod hrvata ovo je nova generacija u21 i mislim bez obzira sto je ovo neki turnir revijalni da oni ipak nemaju bolje pd ovog a ovo je skroz tanko a kad kazem da su losi mislim na ove nove generacije od u17 do sad ove nove u21, viidi se to i na rezlutatima
A to sto si nabrojao su vec stariji od u21, imaju potencijala ali isto nisu jos ni blizu igraci, kao npr kad bi mi rekli imamo Tahirovica, Bajraktarevica, Gigovica, Bazdara ...jer tu su s godinama kao gore sto si nabrojao kod hrvata.
Karloboss je napisao/la: ↑03 mar 2025, 22:24Meni oni njihov spisak isto Lici tanak, ono šta sam nabrojio niklo Iz zadnje u21 generacija i mladi još.Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 mar 2025, 22:18Karloboss je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:56
To je roster za neki kup u kataru.
Ima se ,
Može se
Ma mi smo uvijek kanta u tim mlađim kategorijama, doduse svaka generacija ima 2 ili 3 talentirana igraca a ostalo sve "smotange".
Ali ipak, i kod hrvata ovo je nova generacija u21 i mislim bez obzira sto je ovo neki turnir revijalni da oni ipak nemaju bolje pd ovog a ovo je skroz tanko a kad kazem da su losi mislim na ove nove generacije od u17 do sad ove nove u21, viidi se to i na rezlutatima
A to sto si nabrojao su vec stariji od u21, imaju potencijala ali isto nisu jos ni blizu igraci, kao npr kad bi mi rekli imamo Tahirovica, Bajraktarevica, Gigovica, Bazdara ...jer tu su s godinama kao gore sto si nabrojao kod hrvata.
A one koji ti nabrojiš osim gigovica bezveze igrači. Pogotovo ako staviš na suprot njihove igrače 2003 -2 godišta i naše.
Ali dosta jake im u17-19 repke , a ne treba brinuti oni će nadoknaditi.
Do kvalifikacija stići njima još oni Grgić .
A bih u repke zadnja kanta ko uvijek. Oni mogu trpiti 1 generaciju lošu bez problema , mi ne
Dosta toga nije to tema HR u repke.
Nimalo dobro da je otišao tunjic
Nasa u21 nije realna slika naseg “bazena”Karloboss je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:56To je roster za neki kup u kataru.Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:24Gledam ovaj spusak hrvata u21 isto tanko skroz, i oni se šljepaju zadnjih godina kada su u pitanju kvalitetni mladi igrači, sve manje i manje ih ima i to cak neki iz nekih poluamaterskih klubova.
Kad pogledam našu u21, 10 puta gore nego ta ekshibicijska postava
Ima se ,
Može se
Hrvati nikada bili dominanti u mladim takmičenjama.Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 mar 2025, 22:43Karloboss je napisao/la: ↑03 mar 2025, 22:24Meni oni njihov spisak isto Lici tanak, ono šta sam nabrojio niklo Iz zadnje u21 generacija i mladi još.Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 mar 2025, 22:18
A one koji ti nabrojiš osim gigovica bezveze igrači. Pogotovo ako staviš na suprot njihove igrače 2003 -2 godišta i naše.
Ali dosta jake im u17-19 repke , a ne treba brinuti oni će nadoknaditi.
Do kvalifikacija stići njima još oni Grgić .
A bih u repke zadnja kanta ko uvijek. Oni mogu trpiti 1 generaciju lošu bez problema , mi ne
Dosta toga nije to tema HR u repke.
Nimalo dobro da je otišao tunjic
Pa i to sto si nabrojao isto nikakvi igraci osim Baturine i Gvardiol, Sucic nagivještava tek, ostalo sve zasad ispodprosjek obicni a neki cak i prikovani za klupu kao i kod nas Esmir npr. I ostali iz generacije 2002,03 nema bas niko da se izdavaja klasom kod njih.
Ali mogu se složiti da oni lakse nadoknade imaju veci "bazen" i nekako izvrte igrace.
Taj Grgic isto klupa Sturma, ne daju mu ni blizu prvog tima kao i kod nas Malić koji je nesto i odigrao zasad za prvi tim npr od oovg Zvonareka sam ocekivao vec da ce biti standardan u nekom klubu kao sto je Strum kad sam ga gledao kako je mali igrao za Bajern u19 ali isto zasad nista, stagnira.
Isto u 17 i u19 vec dvije tri generacije, nista skpz lose cak niti se neko od igraca izdvaja niti su dominantni u mlađim kategorija kao nekad npr ono dok je bio Mamic u Dinamu pa imali jak omladinski pogon.
Nazalost kako se pojacava politika nacionalna to sve vise i mladi okrecu ledja zadnnji primjeri su Petar Sucic i David Vukovic koji su vec dobijali pozive u Atim..Trenutno se desavaju kradje u U21 U19 selekcijama zato sto ljudi koji rade sa tim igracima u nasim klubovima i Savezu ih direktno preporucuju nasim komsijamavedranbadjun je napisao/la: ↑04 mar 2025, 05:16Ne možemo kontrolisati za koga će igrati mladi Srbi i Hrvati iz BiH. Ta djeca ne odrastaju uz ljubav prema BiH i reprezentaciji BiH, tako da je logičan slijed da vjerovatno neće ni igrati za BiH. Bošnjaci se moraju totalno osloniti na sebe, jer bez njih nema BiH uopće i to je nešto što se ne mora dokazivati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.