pobIjede hajd cao, budi pozdravljen, idi uci skolu, trebat ce ti, mlad si josUrban Batalion je napisao/la:OK i ja pocinjem sa uvredama ,haloo glupane pazi pobijede Sarajevo u kupu a izgube od njega u prvenstvu kako to ne mozes da skontas a kad je kod nas drugoligas ili prvoligas dobio kup skontaj se.nedaTM87 je napisao/la:@urban
joj jesi ti ogranicen lik, procenat inteligencije na nezavidnom nivou... Pa dodje drugoligas ili treceligas pa osvoji kup, sta to tebi znaci?? Da taj drugoligas ili treceligas moze igrat u 1. ligi i bit medju najboljim?? Dodje Real ispadne odd nekog drugoligasa i to ovih ih nabuse u kupu i sta to znac?? Da Real kupuje tekme u prvenstvu a da ne moze u kupu ili da ovi prodaju tekme u prvenstvu a onda igraju dobro u kupu, daj ohladi covjece, samo nas zamaras svojim blago receno glupim pitanjima...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
Zabio čovjek jedan gol i podijelio 4 asistencije u 23 nastupa(14 ušao sa klupe).
Isjeće mu se predsjednik kad sazna da laže.
Zabio čovjek jedan gol i podijelio 4 asistencije u 23 nastupa(14 ušao sa klupe).
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Hahah, bas simpaticno od njegaŽeljovac je napisao/la:Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
evo uredio sam drugUrban je napisao/la:nedaTM87 je napisao/la:@urban
joj jesi ti ogranicen lik, procenat inteligencije na nezavidnom nivou... Pa dodje drugoligas ili treceligas pa osvoji kup, sta to tebi znaci?? Da taj drugoligas ili treceligas moze igrat u 1. ligi i bit medju najboljim?? Dodje Real ispadne odd nekog drugoligasa i to ovih ih nabuse u kupu i sta to znac?? Da Real kupuje tekme u prvenstvu a da ne moze u kupu ili da ovi prodaju tekme u prvenstvu a onda igraju dobro u kupu, daj ohladi covjece, samo nas zamaras svojim blago receno glupim pitanjima...
jarane ziv bio dodaj i nastavak hoce ko pomislit da sam ja odlijepioo a ja nemam veze s tim likom
a covjek ima tako glupa pitanja, nije normalno, postaviti tako glupo pitanje je vrijedjanje sviiju oko sebe...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Naravno, ima da zakucava one vase pimpeke viscu i zebu od metar i poThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hilmo gutic poznati odbojkas iz monte negroPlay.Blue.Minded je napisao/la:neka me neko uputi, kakav odbojkaš
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- Urban Batalion
- Kontakt:
Stvarno si bistar nema sta.nedaTM87 je napisao/la:evo uredio sam drugUrban je napisao/la:nedaTM87 je napisao/la:@urban
jarane ziv bio dodaj i nastavak hoce ko pomislit da sam ja odlijepioo a ja nemam veze s tim likom![]()
a covjek ima tako glupa pitanja, nije normalno, postaviti tako glupo pitanje je vrijedjanje sviiju oko sebe...
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Štila imao 12 golova i 13 asistencija te sezone, ali ovaj je izgleda bio neuhvatljivijisajo10 je napisao/la:Hahah, bas simpaticno od njegaŽeljovac je napisao/la:Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 13 avg 2010, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
ma nemoj mu zamjerit on ocigledno misli da kod nas nema protoka informacija i da jos uvijek nema interneta i da smo zatvoreni ko sjeverna koreja pa malo plasira supljee
Zadnja izmjena: Urban, dana/u 13 avg 2010, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
možda u nekom drugom sportu, vidiš kažu onaj Hilmo bio najbolji odbojkaš Crnogorske lige.Željovac je napisao/la:Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Stvarno si bistar nema sta.[/quote]nedaTM87 je napisao/la:evo uredio sam drugUrban je napisao/la:nedaTM87 je napisao/la:@urban
jarane ziv bio dodaj i nastavak hoce ko pomislit da sam ja odlijepioo a ja nemam veze s tim likom![]()
objektivno narode samo objektivno
Za zivot cijeli!
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
moj shapa..ne mozete vi nas natrpat peticom..koliko znam odbojka se igra na 3 osvojena setadrajkula_zlo je napisao/la:muXmania je napisao/la:ajde nemoj te se sikirati, to je baš simpatično dovesti odbojkaša da igra nogomet, postavljate nove standarde nema šta, svaka čast.
a jesil ti siguran da je to provjerena informacija??? samo valjate gluposti koji ste vi kompleksasi ccc...clanak novine SAN ...ne trebam vise nista govoriti ugusicete se u svojim kompleksima al eto doce derbi kad ce vas sve osim fudbalera natrpat jednom tuznom 5-ticom
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
Tuga golema! Mog'o je slagati i da je bio najboli u Primeri, više bi ga cijeniliUrban je napisao/la:ma nemoj mu zamjerit on ocigledno misli da kod nas nema protoka informacija i da jos uvijek nema interneta i da smo zatvoreni ko sjeverna koreja pa malo plasira supljeeŽeljovac je napisao/la:Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
Zamisli tih pregovora
Messi: "Ja sam ti bio najbolji stranac u Poljskoj"
Sjekač: "Nisam to znao, svaka čast! Vidim ja odmah da si ti neki..."
Messi: "Ma ne znaš ti ko sam ja..."
Sjekač: "Ma vidim ja odmah..."
Messi: "Pošto si tako uporan, odbiću finansijski povoljnije ponude, samo da dođem kod vas!"
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Urban Batalion
- Kontakt:
neznam cemu ova zajebancija na racun te izjave koliko ja znam zadnjih par godina je bilo ko dobije kup ide u kup uefa pa valjda se to prebacilo na euro ligu.muXmania je napisao/la:možda u nekom drugom sportu, vidiš kažu onaj Hilmo bio najbolji odbojkaš Crnogorske lige.Željovac je napisao/la:Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tako je i bilo, crnogorski messi zavrsi u njanjajevuŽeljovac je napisao/la:Tuga golema! Mog'o je slagati i da je bio najboli u Primeri, više bi ga cijeniliUrban je napisao/la:ma nemoj mu zamjerit on ocigledno misli da kod nas nema protoka informacija i da jos uvijek nema interneta i da smo zatvoreni ko sjeverna koreja pa malo plasira supljeeŽeljovac je napisao/la:Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
Zamisli tih pregovora
Messi: "Pošto si tako uporan, odbiću finansijski povoljnije ponude, samo da dođem kod vas!"
Za zivot cijeli!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jel te dosta vise bgti? ako nemas sta pametno reci, bolje ti je bgmi nemoj nista, ispast ces pametniji u ocima mnogih forumasaUrban Batalion je napisao/la:neznam cemu ova zajebancija na racun te izjave koliko ja znam zadnjih par godina je bilo ko dobije kup ide u kup uefa pa valjda se to prebacilo na euro ligu.muXmania je napisao/la:možda u nekom drugom sportu, vidiš kažu onaj Hilmo bio najbolji odbojkaš Crnogorske lige.Željovac je napisao/la:Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
Za zivot cijeli!
- Urban Batalion
- Kontakt:
neznam cemu ova zajebancija na racun te izjave koliko ja znam zadnjih par godina je bilo ko dobije kup ide u kup uefa pa valjda se to prebacilo na euro ligu.[/quote]
jel te dosta vise bgti? ako nemas sta pametno reci, bolje ti je bgmi nemoj nista, ispast ces pametniji u ocima mnogih forumasa
[/quote]
Vidi ovaj forum je otvoren za sve.
jel te dosta vise bgti? ako nemas sta pametno reci, bolje ti je bgmi nemoj nista, ispast ces pametniji u ocima mnogih forumasa
Vidi ovaj forum je otvoren za sve.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jel te dosta vise bgti? ako nemas sta pametno reci, bolje ti je bgmi nemoj nista, ispast ces pametniji u ocima mnogih forumasaUrban Batalion je napisao/la:neznam cemu ova zajebancija na racun te izjave koliko ja znam zadnjih par godina je bilo ko dobije kup ide u kup uefa pa valjda se to prebacilo na euro ligu.
Vidi ovaj forum je otvoren za sve.[/quote]
normala, samo prestani valjati gluposti vise molim te
Za zivot cijeli!
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
Samo sto je 'Messi' u pregovorima rekao: "Ja sam ti vrsta igraca slicna Henryu"Željovac je napisao/la:Tuga golema! Mog'o je slagati i da je bio najboli u Primeri, više bi ga cijeniliUrban je napisao/la:ma nemoj mu zamjerit on ocigledno misli da kod nas nema protoka informacija i da jos uvijek nema interneta i da smo zatvoreni ko sjeverna koreja pa malo plasira supljeeŽeljovac je napisao/la:Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
Zamisli tih pregovora
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
-
TheDinoRules
- Kontakt:
@Urban Batalion
Za vašu taktiku, preko kupa da idete u Evropu, sam rekao da izgleda "kao Sušićeva protiv Katara". I mislim da sam dovoljno rek'o.
Vi ste (F.K. Sloboda) sve, samo niste organizovan klub. Znam ja da bi i ti volio da navijaš za klub kao što je naš (a to dokazuje sama činjenica da si na ovoj temi online 24/7) ali ne može.
Osjećaj se pozdravljeno.
Za vašu taktiku, preko kupa da idete u Evropu, sam rekao da izgleda "kao Sušićeva protiv Katara". I mislim da sam dovoljno rek'o.
Osjećaj se pozdravljeno.
U mom svijetu važe moja pravila
Stojanović zabio 4 gola u zadnje 4 godine.
Visca el Višća!
Visca el Višća!