RK Bosna

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Trigger » 10 feb 2012, 01:02

no rules je napisao/la:Igrača sigurno ima boljih , ali nema po kontejnerima (čitaj 2-im ligama ;) ) , i neznam zašto ste digli hampu što su momci izgubili , pa i sa svim zvijezdama prošle godine su izgubili u Zagrebu 34:15 .

Drugar,
poštujem tvoje pisanije, ali sad si "promašio temu"....
Uživajte, klub je skoro uništen, ponižen...a ti zamjenio 'gudalo'!? :shock:
Bosno moja poharana....

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 10 feb 2012, 01:17

Trigger je napisao/la:Drugar,
Ne uživam ja zbog ove situacije u Bosni , čak naprotiv ;) , ali mi malo bode oči kad "neko" kaže da su u sarajevskoj Bosni trenutno bosanskohercegovački "talenti" ... , a svi znamo da ima kvalitetnijih mladih igrača po BiH ..
aleksandar_veliki je napisao/la:Ma nije dignuta hampa. Sport je i pobjeda i poraz, mene kao navijaca Bosne boli to sto mi u klubu za koji navijam igraju igraci koji ne znaju pravilno odraditi skok sut a imaju 21 godinu, sto ne znaju zabosti, sto ne znaju na 5-1 odbranu da li su dosli ili posli i tako dalje i tako dalje. Gubilo se za zvijezdama, ali se igrala i osmina finala Lige prvaka, pobjedjivali se neki mnogo bolji klubovi od Kadettena, no necemo o tome.
ma znam... sve to stoji , ali do ljeta se moramo/te strpiti pa uloviti dobrog sponzora , dovesti par kvalitetnih igrača i nastaviti tamo gdje se stalo .

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 10 feb 2012, 01:19

E golemo od nekog S... neznam mu ime napisat hah :lol: :lol: izgubit 25 razlike a do prije nekoliko godina
u polufinalu Kupa Kupova igrali protiv Hamburga i drzali do 40 minute u neizvjesnosti ko prolazi u finale , pri tom ih savladili u Sarajevu 20-18 . :cry: :cry: :cry: :cry:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 10 feb 2012, 01:36

aleksandar_veliki je napisao/la:
no rules je napisao/la:
Trigger je napisao/la:Drugar,
Ne uživam ja zbog ove situacije u Bosni , čak naprotiv ;) , ali mi malo bode oči kad "neko" kaže da su u sarajevskoj Bosni trenutno bosanskohercegovački "talenti" ... , a svi znamo da ima kvalitetnijih mladih igrača po BiH ..
aleksandar_veliki je napisao/la:Ma nije dignuta hampa. Sport je i pobjeda i poraz, mene kao navijaca Bosne boli to sto mi u klubu za koji navijam igraju igraci koji ne znaju pravilno odraditi skok sut a imaju 21 godinu, sto ne znaju zabosti, sto ne znaju na 5-1 odbranu da li su dosli ili posli i tako dalje i tako dalje. Gubilo se za zvijezdama, ali se igrala i osmina finala Lige prvaka, pobjedjivali se neki mnogo bolji klubovi od Kadettena, no necemo o tome.
ma znam... sve to stoji , ali do ljeta se moramo/te strpiti pa uloviti dobrog sponzora , dovesti par kvalitetnih igrača i nastaviti tamo gdje se stalo .
Dovesti 15 igraca, novi strucni stab i nekako iskopati od ovih talenata trojicu najtalentiranijih i eto rostera.
potpis...

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 10 feb 2012, 12:25

pastore je napisao/la:
Dovesti 15 igraca, novi strucni stab i nekako iskopati od ovih talenata trojicu najtalentiranijih i eto rostera.
potpis...[/quote]
Tesko da ces i jednog pronaci... Ustvari sad mi je i drago kad vidim da je pojedincima srce na mjestu posto igraju ''talenti'', jos se sjecam kada su trubili da ce nasi ''talenti'' bolje igrati od hrvatskog ''skarta'' sa kojim smo prosli grupu prosle god... I sta bi nekih 25 razlike, a da su ovi zeljeli mogli su i 40 razlike pobjediti...
Tjerali ste Pipeta zbog hrvatskog skarta, a sad je tu ''trener'' Antovic sa bosanskim talentima i sta cini u LP, sta je to poboljsao u igri Bosne...
NISTA, a bice jos gore...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 10 feb 2012, 13:07

ovo nisu talenti, ovo su igraci kojima je i premijer liga prevelik zalogaj. ovo je ocekivan rezultat, ne treba ni zaboraviti kakvi su bili porazi bosne proslih sezona...
imperator, prodavac magle

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 10 feb 2012, 13:18

imeime je napisao/la:ovo nisu talenti, ovo su igraci kojima je i premijer liga prevelik zalogaj. ovo je ocekivan rezultat, ne treba ni zaboraviti kakvi su bili porazi bosne proslih sezona...
Vidi njega, odakle izviri... Imala je Bosna poraza i ponizenja i proslih god., al' sad vise nece biti u mogucnosti da to i cini jer nece ni igrati u LP... Za razliku od prije...
Al' izgleda ti olako zaboravljas da je prosle god Bosna sa budzetom koji ima neka opstina recimo za kontejnere izborila II fazu Lp...
Zaboravljas da je prije standardno pobjedjivala danske, njemacke i sl. klubove iz jacih Liga... To zaboravljas ili hoces da zaboravis...
Eto sanse tvom Borcu da napokon igra LP, znam da si to cekao, i samo se nadam da nece biti ponizenja kao sto ce nam prirediti ovi talenti do kraja grupne faze...

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 10 feb 2012, 13:18

Sad svi pričaju o talentima u smislu tražili ste gledajte.Niti je bilo dobro ono što je Pipe radio niti je ovo. Treba biti iskren i reći da u ovoj ekipi potencijala imaju Zulfić,Memić i golmani ali se oni ne mogu pravilno razvijati bez iskusnih igrača. Ne može se očekivati ništa od ekipe koja je do jučer igrala 1.ligu FBiH.Slijedeće godine sa ovim rosterom Bosna u našoj ligi neće osvojiti više od 10 bodova.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 10 feb 2012, 13:33

E moj aleksandre. Ne znam ko te slago pa ti reko da su ovo talenti. Ovo su igraci koji su dovedeni da trce po teretenu kako ne bi Bosna bila kaznjena ukoliko istupi iz LP. Kad se govorilo o talentima mislilo se na Vrazalica, Malinovica, Panica, bracu Buric, Subaru, Vranca...A nije talenat tamo neki Sabljakovic iz druge lige koji ruku na srce nema veze sa rukometom. Eto prije samo pola godine ovaj isti Kadetten je pobjedio Bosnu u skenderiju. Bosnu koja je tad bila predvodjenda sjajnim strucnjakom Irfanom, Bosnu koja je imala "velike" 'rvatske talente. Tako da je ovo juce bilo ravno pobjedi s obzirom kakvi su igraci igrali

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 10 feb 2012, 13:47

U tome je problem jer Bosna kada je mogla da dovede takve igrače i talente ona to nije htjela. U to vrijeme dovodila je Sirću i Đurkovića i igrače koji su bili na zalasku karijere.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 10 feb 2012, 13:51

adn_sah je napisao/la:E moj aleksandre. Ne znam ko te slago pa ti reko da su ovo talenti. Ovo su igraci koji su dovedeni da trce po teretenu kako ne bi Bosna bila kaznjena ukoliko istupi iz LP. Kad se govorilo o talentima mislilo se na Vrazalica, Malinovica, Panica, bracu Buric, Subaru, Vranca...A nije talenat tamo neki Sabljakovic iz druge lige koji ruku na srce nema veze sa rukometom. Eto prije samo pola godine ovaj isti Kadetten je pobjedio Bosnu u skenderiju. Bosnu koja je tad bila predvodjenda sjajnim strucnjakom Irfanom, Bosnu koja je imala "velike" 'rvatske talente. Tako da je ovo juce bilo ravno pobjedi s obzirom kakvi su igraci igrali
http://www.sportsport.ba/rukomet/studen ... -vam/52522" onclick="window.open(this.href);return false;, mislimo na ovu Bosnu i na ovog strucnjaka ili. Jos nam madjionicaru reci kako Bosna da dovede Malinovica, Panica, bracu Buric i bice nam svima lakse.

Nisam ja govorio da ih Bosna dovede. Samo sam ti naveo primjer ko su talenti, aa ne ovi sto trenutno igraju ;)

CEVAPI
Kontakt:

Post Postao/la CEVAPI » 10 feb 2012, 14:07

Jaka je Bosna pravo!! Još malo pa su u rangu Kotor Varoši i RK Bosna Tešanj :lol: :lol: :lol: Cirkus!! Čuo sam da im je Borac dao pare da odigraju ovih par utakmica,da EHF ne udari suspenziju našem savezu (čitaj našim klubovima) za narednih nekoliko sezona... Bolje istupiti nego se brukati!

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 10 feb 2012, 17:41

ja kad sam rekao da je sve ispod 10 razlike u prvom kolu LP uspjeh, vi ste prognozirali pobjede.
ove igrace nikad nisam proglasavao talentima, ali sam uvijek pisao da je ono sto je bosna dovodila iz hrvatske skart.
imperator, prodavac magle

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 10 feb 2012, 20:52

Čuli Borac dao lovu,pa zbog love je Obradović ozlijeđen,Trivundža uvrijeđen,a najveći potencijal kluba je već bivši

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 10 feb 2012, 23:20

Ja opet sebi dajem za pravo da uputim direktno molbu članovima Odbora za hitnost (tako ga nazvase) Nerminu i Miru da ovaj Odbor za hitnost pretvore u Upravni odbor.Predlažem da se na čelo UO vrati VALTER (čitaj Nermin Salman) koji sigurno moze RKB vratiti na stare staze.Znamo da je umoran od svega a najvise od posmatranja kako jedan "umetnik" unisti za mjesec dana sto je on sa saradnicima stvarao10 godina.
Triger sta ti mislis o ovom prijedlogu slobodno citaj MOLBI jer jedino Valter po mom skromnom misljenju moze spasiti RKB. :)

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 12 feb 2012, 19:10

Gubila je Bosna i vise...gubili su ove godine 27 od Barcelone, prosle godine s puno boljom ekipom 19 od Zagreba....Bosna propada.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 feb 2012, 10:17

FKKrajina je napisao/la:Gubila je Bosna i vise...gubili su ove godine 27 od Barcelone, prosle godine s puno boljom ekipom 19 od Zagreba....Bosna propada.
Gubila je, al' je prosle godine po prvi put u historiji prosla grupu LP i ostvarila najveci uspjeh BH klubskog sporta nakon rata...
A sa ovim ''talentima'' koje su svi prizeljkivali, msm ovdje na forumu neumjesno je i idiotski pomisliti da ce Bosna ponovo to uraditi...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 feb 2012, 15:54

Aktuelni prvak naše zemlje, RK Bosna, dobio je novog generalnog spozora, pa će tako od danas puno ime dugogdišnjeg bh. prvaka glasiti RK Bosna BH Telecom.

"Kao što Vam je poznato, RK Bosna je u prethodnom periodu, osim aktivnosti u organizacionom dijelu kluba i promjeni cjelokupnog igračkog kadra kao i rukovodstva i stručnog štaba kluba, bila u velikoj mjeri upitna kao nabolji sportski bh brand, odnosno da li će uopšte nastaviti takmičenje u Ligi Šampiona ali i svim drugim takmičenjima (SEHA Liga, Premijer Liga i KUP BiH).

Na svu sreću, kako nas u klubu, tako i svih prijatelja kluba i sporta uopšte, našem klubu je u ovom teškom vremenu u kojem živimo, veliku podršku, možda i ključnu u borbi za opstanak kluba, pružila Kompanija BH Telecom. Sa ponosom možemo istaći da naš klub od danas nosi ime RK Bosna BH Telecom", navodi se u saopštenju koje je stiglo na našu adresu. :)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 feb 2012, 17:53

Bundesliga je napisao/la:Aktuelni prvak naše zemlje, RK Bosna, dobio je novog generalnog spozora, pa će tako od danas puno ime dugogdišnjeg bh. prvaka glasiti RK Bosna BH Telecom.

"Kao što Vam je poznato, RK Bosna je u prethodnom periodu, osim aktivnosti u organizacionom dijelu kluba i promjeni cjelokupnog igračkog kadra kao i rukovodstva i stručnog štaba kluba, bila u velikoj mjeri upitna kao nabolji sportski bh brand, odnosno da li će uopšte nastaviti takmičenje u Ligi Šampiona ali i svim drugim takmičenjima (SEHA Liga, Premijer Liga i KUP BiH).

Na svu sreću, kako nas u klubu, tako i svih prijatelja kluba i sporta uopšte, našem klubu je u ovom teškom vremenu u kojem živimo, veliku podršku, možda i ključnu u borbi za opstanak kluba, pružila Kompanija BH Telecom. Sa ponosom možemo istaći da naš klub od danas nosi ime RK Bosna BH Telecom", navodi se u saopštenju koje je stiglo na našu adresu. :)
Do kada ce eksluzivu na naziv BH Telecoma imati samo sarajevski klubovi.Kako znam Telecom je dzavna firma,svi mi placamo telecom.
Da me pogresno nerazumijete Bosna jeste u zadnjih 6-7 godina postala brend, ali zao mi je da se samo selektivno biraju klubovi i to prije svega sarajevski.Evo npr. zasto nije BH Telecom stao iza ZKK Jedinstvo iz Tuzle koji je najveci kosarkaski brend u BiH, bivsi prvak Evrope i ekipa koja je iznjedrila toliki broj vrhunskih kosarkasica, ili zasto BH Telecom nije stao iza KK Sloboda Dite da spasi taj klub.Isto tako zasto Telecom nije stao iza zenicke kosarke, itd... a klubovi iako dobiju nesto para to je sve na kapaljku u odnosu na ovo generalno sponzorstvo sto dobijaju sarajevski klubovi.
Ostali klubovi se automatski stavljaju u neravnopravan polozaj.
Jos jednom, nemam nista protiv Bosne, navijam za nju u Ligi prvaka, ali ipak bi trebala postojati neka postenija raspodjela sredstava.Nije samo Sarajevo BiH.

Mancini
Kontakt:

Re:RK Bosna Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 13 feb 2012, 18:03

Pa Jedinstvo iz Tuzle je Jedinstvo BHT,znači BHT im je i dalje sponzor a ima ih i u Lukavici kao sponzori.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.