Nikakav disciplinski postupak protiv Aytekina nije pokrenut od strane UEFA-e. Jedino je pokrenut postupak protiv Barcelone zbog uleta navijača kod šestog gola.Kompromis je napisao/la:Ono sto je 1000x relevantnije je ono sto ce UEFA reci... a disciplinski postupak je pokrenut...
Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Nikakav disciplinski postupak protiv Aytekina nije pokrenut od strane UEFA-e. Jedino je pokrenut postupak protiv Barcelone zbog uleta navijača kod šestog gola.Kompromis je napisao/la:Ono sto je 1000x relevantnije je ono sto ce UEFA reci... a disciplinski postupak je pokrenut...
u procesu, je tata kolina ce mu sud izreci
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Ne, izmišljotina Marce.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Cuj Marca nastavlja laprdati o Barci o izmisljati go*na. Koje iznenadjenje... A kad sam cuo da vrli novinari na Hayatu (i sire) prave reportazu prije neki dan koristeci Marcu kao izvor, htjeo sam da povratim.. Fuj.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 13 mar 2017, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Feldmarschall
- Kontakt:
Da hoće City ispasti da se ljudi napokon ostave Barce i pljuju Pepa malo za promjenu. 
Feldmarschall je napisao/la:Da hoće City ispasti da se ljudi napokon ostave Barce i pljuju Pepa malo za promjenu.
Dođi na temu objasniti zašto Busquets i Iniesta izgledaju kao bivši fudbaleri u onom rasulu od sistema, meni su živci otišli :kava
UEFA neće pokrenuti postupak protiv Aytekina jer bi tako priznali sopstvenu grešku, ciljano su ga postavili da sudi meč iako znaju da je jedan od najlošijih sudija.On je bio idealan za ovu utakmicu kako bi uticao na rezultat u korist Barcelone nije da nismo navikli na ove lakrdije iz UEFA-e.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ajme meni koliko mozes kmecat..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hoće l se igrat ponovo? Jesu l se skupili glasovi?
Nije ovako pisao kad su prosle godine Juventus pokrali.Lillard je napisao/la:Ajme meni koliko mozes kmecat..
@muamerc, kao sto su ponovili i Bih-Nigerija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Moramo se borit za pravduMokes je napisao/la:kao sto su ponovili i Bih-Nigerija.
Brate, zamolio bih te od sad na kraju ovakvih postova napišeš da je sarkazam. Neko te ozbiljno shvatio i pokrenuo peticiju sa sličnom argumentacijom. Eno 200k nakupišeDerdiyok je napisao/la: Viđenje prosječnog “hejtera”:
– Prvi gol: lopta uopće nije prešla gol crtu, na goal-line tehnologiji jasno se vidi da je lopta u polju skoro jedan metar.
– Drugi gol: Kurzawa iz zaleđa postiže autogol.
– Treći gol: postignut iz jedanaesterca koji je dosuđen neopravdano. Jasno je vidljivo da branič PSG-a nije Neymara poslao ortopedima, samo ga je u padu izbacio iz ravnoteže, a glava negdje mora biti – zar ne?
– Četvrti gol: taj Neymar nije ni pitao Mesija moRe l’ pucati slobodnjak, a svi znamo da Messi izvodi sve prekide. Bila je to prva, ne i posljednja, obmana nogometne javnosti od strane Enriquea.
– Peti gol: naravno – opet jedanaesterac, opet neopravdano dosuđen, dabome, jer onome Suarezu nije ni trepavica polomljena, a kamoli potkoljenica. Pada k'o klada, a i Messi je sve obmanuo jer nije izveo kazneni udarac.
– Šesti gol: Luis Enrique još jednom je obmanuo nogometnu javnost jer je malog Roberta, Sergia dabome, gurnuo u napad, a svi znamo da je on desna bočna zakrpa… I onda taj Marc-Andre ter Stegen, taj troimeni, pa Đe to ima da se “napadač” vraća u obranu i uzima loptu protivničkom napadaču u trenutku kad je ovaj krenuo prediblati sve. Hej ba, čekaj! Nikoga na Barceloninoj polovici!
A tu je još propusta Aytekina! Pa nije priznao čistu stativu i promašaje nogometaša PSG-a, a svi znamo da na livadi važe pravila tri kornera = penal… A svi znamo da je Camp Nou jedna velika livada! A i samu je utakmicu produljio za pet minuta… Đe to ima?! Haj’ da je četiri pa da ima smisla… I kakva je to utakmica kada Barcini stoperi provedu 51% vremena na protivničkoj polovici…? Urota, sve je to jedna velika urota.
Re: RE: Re: Champions League 2016/17
Ja procita da je peticiju pokrenuo, ni manje ni vise, navijac rejalaBlejzer10 je napisao/la:
Brate, zamolio bih te od sad na kraju ovakvih postova napišeš da je sarkazam. Neko te ozbiljno shvatio i pokrenuo peticiju sa sličnom argumentacijom. Eno 200k nakupiše
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
znam da bas nije vezano za temu ali ovo je bolesno fuj ovolike cifre da su od zlata ne vrijede izuzev mozda lesija
Međunarodni centar za sportske studije (CIES) iz švicarskog Neuchatela objavio je najnoviju listu najskupljih igrača svijeta.
CIES od 2012. godine pravi listu 100 najvrijednijih igrača svijeta, a početkom 2017. godine na vrhu je Neymar.
Lista, odnosno procjenjivanje vrijednosti igrača se vrši posebnom metodom u koju su uključeni nastupi, minute, golovi, asistencije, godine, dužina ugovora...
Neymar je tako procijenjen na 246,8 miliona eura i ubjedljivo je na prvom mjestu.
Iza njega slijede Lionel Messi (170,5), Paul Pogba (155,3), Antoine Griezmann (150,4) i Luis Suarez (145,2).
Zanimljivo, Cristiano Ronaldo je tek na sedmom mjestu sa 126,5 miliona. Ispred njega je Harry Kane (139,2), dok su u Top 10 i Paulo Dybala (113,8), Dele Alli (110,5) i Eden Hazard (101,5).
Na listi se nalazi i jedan bosanskohercegovački igrač. Riječ je o Miralemu Pjaniću (52,5) koji se nalazi na 50. mjestu ukupno, odnosno na osmom mjestu među centralnim veznim igračima.
Što se tiče igrača po pozicijama, među golmanima najviše vrijedi Jan Oblak (59,8), Raphaël Varane je najskuplji štoper (64), Hector Bellerin bek (70,3), Paul Pogba centralni vezni igrač (155,3), Dele Alli ofanzivni vezni igrač (110,5) i, naravno, Neymar među napadačima.
Međunarodni centar za sportske studije (CIES) iz švicarskog Neuchatela objavio je najnoviju listu najskupljih igrača svijeta.
CIES od 2012. godine pravi listu 100 najvrijednijih igrača svijeta, a početkom 2017. godine na vrhu je Neymar.
Lista, odnosno procjenjivanje vrijednosti igrača se vrši posebnom metodom u koju su uključeni nastupi, minute, golovi, asistencije, godine, dužina ugovora...
Neymar je tako procijenjen na 246,8 miliona eura i ubjedljivo je na prvom mjestu.
Iza njega slijede Lionel Messi (170,5), Paul Pogba (155,3), Antoine Griezmann (150,4) i Luis Suarez (145,2).
Zanimljivo, Cristiano Ronaldo je tek na sedmom mjestu sa 126,5 miliona. Ispred njega je Harry Kane (139,2), dok su u Top 10 i Paulo Dybala (113,8), Dele Alli (110,5) i Eden Hazard (101,5).
Na listi se nalazi i jedan bosanskohercegovački igrač. Riječ je o Miralemu Pjaniću (52,5) koji se nalazi na 50. mjestu ukupno, odnosno na osmom mjestu među centralnim veznim igračima.
Što se tiče igrača po pozicijama, među golmanima najviše vrijedi Jan Oblak (59,8), Raphaël Varane je najskuplji štoper (64), Hector Bellerin bek (70,3), Paul Pogba centralni vezni igrač (155,3), Dele Alli ofanzivni vezni igrač (110,5) i, naravno, Neymar među napadačima.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Sutra
JuBe Vs Porto :2:1
Sevilja VS Lester: 2:2
JuBe Vs Porto :2:1
Sevilja VS Lester: 2:2
komentator na htvu i veliki navijac Barcelone Josko Jelicic je na dan tekme psg barca rekao kako je sve regularno bilo,da nema vise uefalone i ostalih teora zavjere,a dns je izjavio kad je pogledo snimku da nije trebo pokazat na penal nad suarezom i da je trebo bit penal na di mariji
cetrifinale ocekujem .samo da real ne izvuce sevillu ili borusiju ,jer je preko glave nekog provlacenja ko prijasnjih godina
valjalo bi juve real..ili juve barca ...city ili monako sa atleticom
cetrifinale ocekujem .samo da real ne izvuce sevillu ili borusiju ,jer je preko glave nekog provlacenja ko prijasnjih godina
KpbKaka22 je napisao/la:komentator na htvu i veliki navijac Barcelone Josko Jelicic je na dan tekme psg barca rekao kako je sve regularno bilo,da nema vise uefalone i ostalih teora zavjere,a dns je izjavio kad je pogledo snimku da nije trebo pokazat na penal nad suarezom i da je trebo bit penal na di mariji
eeeeeeeeeeeeeee neccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ih izvuci ,idem pravo u sjediste uefe da im tetku hebeme i peri cosa nostri od pirineja
@Karlo kako ti ne dosadi pisati te neke djecije nazive za klubove, npr. Minken ?! Mene licno ubi u pojam kad citam 
Juve je rutinski odradio sve u prvoj tekmi tako da me vise zanima dvoboj andaluzana i lisica, zamisli ovi nastave senzaciju jbt [emoji38]
Juve je rutinski odradio sve u prvoj tekmi tako da me vise zanima dvoboj andaluzana i lisica, zamisli ovi nastave senzaciju jbt [emoji38]
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Neymar u kafani za šankom pijan k'o zemlja, prilazi mu cigo nosi violinu, sa još par harmonikaša i pita šta da svira, ka'e Neymar ''Penal brate, sviraj mi penal...!''

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ramiral je napisao/la:Neymar u kafani za šankom pijan k'o zemlja, prilazi mu cigo nosi violinu, sa još par harmonikaša i pita šta da svira, ka'e Neymar ''Penal brate, sviraj mi penal...!''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.