RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- DzananMusa11
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Znaci nema vise pojačanja ? 1 pojačanje,3 prinove i to je to?
Idi popij nešto dan te prchio rođendan je kluba, ti negativu prosipaš... Imate li obraza imalo? Nema nijedno pojačanje, sve su prinove, i haj sad odj.ebite u skokovima... Ispast ćemo, raspadamo se, aj kuku lele...DzananMusa11 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 08:48Znaci nema vise pojačanja ? 1 pojačanje,3 prinove i to je to?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Ovo je vec bolest*p!p!t@* je napisao/la: ↑26 jun 2022, 08:58Idi popij nešto dan te prchio rođendan je kluba, ti negativu prosipaš... Imate li obraza imalo? Nema nijedno pojačanje, sve su prinove, i haj sad odj.ebite u skokovima... Ispast ćemo, raspadamo se, aj kuku lele...DzananMusa11 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 08:48Znaci nema vise pojačanja ? 1 pojačanje,3 prinove i to je to?
- stiledivita
- Kontakt:
DzananMusa11 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 08:48Znaci nema vise pojačanja ? 1 pojačanje,3 prinove i to je to?
Paša ako ti stvarno tako razmislišljaš, kani se ti Veleža, bit će bolje i tebi i nama, ne treba nam negativa, ma koliki ti mislio da si navijač.
Koja god si liga, gdje god ti da igraš...
-
- Kontakt:
Koji si broj članske ? Zadnjih godina stalno zugas , a rezultati te stalno demantiraju .DzananMusa11 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 08:48Znaci nema vise pojačanja ? 1 pojačanje,3 prinove i to je to?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Isić -Ikić
Salčin-Halilović
Peco -Pantelić
Očigledan napredak,ako ćemo realno svi su minimalno 30 posto bolji od ovih što su otišli.
Brandao -Blagojević tu poređenje ne možemo ni napraviti nisu isti kalibar igrača.
Džanković, Bajrić, Šikalo iskusniji godinu dana plus Sijamija,Drina napredak ogroman za U21 od prošle godine.
Barow koji potencijalno može biti ekstra pojačanja,ako i ne bude ne gubimo puno.
Ovčina koji će biti pojačanje za ovaj tim,znamo svi šta je bilo prošlu sezonu,plus Zeljković na svojoj poziciji.
Na klupi najtrofejniji trener lige.
Puno mi potcijenjujemo ovu ekipu.
I baš mi je drago što ne srljamo u euforiju, rezultati će pokazati.
Sretan ti rođendan vječni gigantu
Salčin-Halilović
Peco -Pantelić
Očigledan napredak,ako ćemo realno svi su minimalno 30 posto bolji od ovih što su otišli.
Brandao -Blagojević tu poređenje ne možemo ni napraviti nisu isti kalibar igrača.
Džanković, Bajrić, Šikalo iskusniji godinu dana plus Sijamija,Drina napredak ogroman za U21 od prošle godine.
Barow koji potencijalno može biti ekstra pojačanja,ako i ne bude ne gubimo puno.
Ovčina koji će biti pojačanje za ovaj tim,znamo svi šta je bilo prošlu sezonu,plus Zeljković na svojoj poziciji.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
I meni se cini da tim uopste nije los, valjalo bi mozda jos koju poziciju dovesti, ali ovo uopste ne izgleda lose.Espiritosanto je napisao/la: ↑26 jun 2022, 10:11Isić -Ikić
Salčin-Halilović
Peco -Pantelić
Sinoc je bilo odlicno, svaka cast ekipa

Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Realno ovo nam je najjači prelazni rok u zadnjih nekoliko godina ako gledamo imena, drugo je kako će se oni pokazati.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Sretan rodjendan voljeni klube, sinoc smo napravili vecer kakva se ne pamti u Hercegovini, a Bgm ni u Bosni. Vcrs nastavljamo, a onda Evropu 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Amar Osim će to abd poredati kako treba, jer ako mu je od pokojnog oca Ivice genetski ostalo bar 30 % znanja o fudbalu, onda ćemo vidjeti Velež u jedno daleko boljem izdanju nego kad je Feđa vodio...Bazinga12345 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:19Realno ovo nam je najjači prelazni rok u zadnjih nekoliko godina ako gledamo imena, drugo je kako će se oni pokazati.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Povezivao se sa Sarajevom. Mislim da bi tesko pristao da bude rotacija ili zamjena Radoviću plus vjv bi trazio nerealne uslove za nas, covjek je igro u turskoj .. Jedino ako ode Radović, mada i tad tesko ..VictoriasFikret je napisao/la: ↑27 jun 2022, 13:25
https://www.transfermarkt.com/dzenan-bu ... ler/227639
-
- Kontakt:
Velež je dvije sedmice prije početka nove sezone ostao bez standardnog nogometaša. Jedan od najboljih ljevaka Premijer Lige Slaviša Radović danas se razdužio u klubu, dobio neophodne papire, a već ove sedmice pojačat će prvoligaša iz Moldavije.
Radović je nogometaš crnogorskih korijena, ali i s njemačkim papirima, jer je neko vrijeme igrao u Njemačkoj.
Protekle tri godine bio je, ako ne najbolji, onda među najboljim bočnim igračima na bh.sceni.
Slaviša je dao veliki doprinos izlasku Veleža u Evropu. Rođeni će za Radovića dobiti pristojno obeštećenje.
-
- Kontakt:
Izgleda da je sa Radovićem završeno,Moldavija kažuChuske je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:06Povezivao se sa Sarajevom. Mislim da bi tesko pristao da bude rotacija ili zamjena Radoviću plus vjv bi trazio nerealne uslove za nas, covjek je igro u turskoj .. Jedino ako ode Radović, mada i tad tesko ..VictoriasFikret je napisao/la: ↑27 jun 2022, 13:25
https://www.transfermarkt.com/dzenan-bu ... ler/227639
On se je već pozdravio sa ekipom
Svaka mu čast, klub mu je bio ba prvo mjestu, on je rekao nek klub odluci, klub je odlučio da ga proda i to je to, a da je obrnuto, onda bi on ostao. Svaka mu čast na tome
Vidio sam prvi dan da je to strašan momak
Sretno Slavisa
Svaka mu čast, klub mu je bio ba prvo mjestu, on je rekao nek klub odluci, klub je odlučio da ga proda i to je to, a da je obrnuto, onda bi on ostao. Svaka mu čast na tome
Sretno Slavisa
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Sretno Slaviši i da nam se vrati opetOnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:12On se je već pozdravio sa ekipom
Sretno Slavisa

-
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:12On se je već pozdravio sa ekipom
Zadnja izmjena: Neutralan77, dana/u 19 jul 2023, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sad nam trebaju 2 lijeva beka, nemamo nikog na toj poziciji. Nadam se da uprava ima vec nekog u vidu i da nece samo tek tako popunit to mjesto nekim "žnj" igracima.
-
- Kontakt:
Par glavnih igraca je nezadovoljno radom Osima, cemo da vidimo sta ce biti na kraju i hoce li se naviknuti na njegove metode rada koje su kako oni kazu zastarile
-
- Kontakt:
Zna li se za Radovca ista?