Na temi ValenciaMentalist je napisao/la:
Vjerovatno nova formacija valencie

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Na temi ValenciaMentalist je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:Na temi ValenciaMentalist je napisao/la:
Vjerovatno nova formacija valencie![]()
Ah ti komplexiDevil je napisao/la:Jel treba da te glavom kroz monitor spucam.Hass je napisao/la:Daj k Devile prika,nesto od Thompsona za mene ak moze..Puno hvala![]()
kakve veze ima gejmerski humor sa povecanjem brzina?black071 je napisao/la:i sta je tu sega svega ti, joj joj gejmerskog humora
Ne laga CSQUARESMA 18<<< je napisao/la:kakve veze ima gejmerski humor sa povecanjem brzina?black071 je napisao/la:i sta je tu sega svega ti, joj joj gejmerskog humora
FAIL
Da, uskorojasmin10 je napisao/la:a nigdje veze. pita covjek samo.tyler durden je napisao/la:hoce! samo je ovaj ispao padobranac,na tom forumu drugom jer nije pratio sta ovi pisu.nije uopste smijesno al etjasmin10 je napisao/la: najgore je sto sada ni meni nije jasno da li ce nam povecati brzinune volim ovaj gejmerski humor
ne kontam ga
al et sreca pa ce nam povecati brzinu
![]()
![]()
haha dobarHZ_ilidzaa je napisao/la:Ne laga CSQUARESMA 18<<< je napisao/la:kakve veze ima gejmerski humor sa povecanjem brzina?black071 je napisao/la:i sta je tu sega svega ti, joj joj gejmerskog humora
FAIL![]()
Postao/la Stivi_Dzi dana 04 jan 2012, 13:27
Ne mogu da vjerujem, napišem ogroman post o iluminatima i slušajno pritisnem refresh ili F5 i sve ode u nepovrat, puuu
Postao/la ŠB_Fidelis dana 04 jan 2012, 14:40
Slucajno? Dude, they're on to you. Run.
Silkoni je napisao/la:zeljosampion je napisao/la:Ni Guardiola vam ne pomaze pored Sir Amara Osima.
Idi sa tim sirom na livadu i cuvaj ovce
Admin je dobre volje, zelio je izaci u susret, kao i mnogo puta do sada, ali mu jednostavno nije uspjelo.legenda reala je napisao/la: A kako ako se trajno banuje opet pojavi ,bilo je rečeno da se više neće moći ,da će nešto IP adrese se promjeniti i više neće moći
admin je napisao/la: Drugi dio tvog posta nije na našem jeziku, pa ga nisam razumio.
Kakav je ovo bratOTNYS_YNWA je napisao/la:Jedan čovjek po imenu Austral je jednom prilikom hodao pored rijeke. Zatekao je dva prijatelja.Arnelinho je napisao/la: Otkud ime Australija?
Pozdravio se kao inače, te je jedan upitao " Ko će nam otići po pive kada smo se već ovako lijepo okupili "
Njegov brat je rekao " Pa dobro, kad već pitaš - otići ćemo Austral i ja " Od tada se to mjesto gdje su se zacugali
zove Australija.
Edin TM87 je napisao/la:Kakav je ovo bratOTNYS_YNWA je napisao/la:Jedan čovjek po imenu Austral je jednom prilikom hodao pored rijeke. Zatekao je dva prijatelja.Arnelinho je napisao/la: Otkud ime Australija?
Pozdravio se kao inače, te je jedan upitao " Ko će nam otići po pive kada smo se već ovako lijepo okupili "
Njegov brat je rekao " Pa dobro, kad već pitaš - otići ćemo Austral i ja " Od tada se to mjesto gdje su se zacugali
zove Australija.
Tema: Geografija
ti si jos ludji kad ti je ovo smijesno.Edin TM87 je napisao/la:ti si lud
Njemu je 13 godina, a meni 17, ma pusti budaleThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mora ova mali svugdje uletit sviju mi, pa i tebi je 15 godina ko i njemu vjerovatno i tebi sad ovo kao nije smijesno
Nije meni je 12 tebi je 20Edin TM87 je napisao/la:Njemu je 13 godina, a meni 17, ma pusti budaleThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mora ova mali svugdje uletit sviju mi, pa i tebi je 15 godina ko i njemu vjerovatno i tebi sad ovo kao nije smijesno
Burza u elementudon_burza je napisao/la:al koliko je samo hladan pri sutuKobe Bryant je napisao/la:Neznam dali postoji iki ko ima brzi , precizniji i visociji sut od K. Duranta![]()
Posto je visok 6.10 a igra SF , ali ustvari sutera , ali brzina je nestvarna
ja sa vise emocija otvaram pastetu
Trenutno korisnika/ca: eldo, Google [Bot], rio_Ferdy88 i 10 gostiju.