On ce za 2-3 godine u Valenciu kao sto je ucinio i Dani ParejoPortillo je napisao/la:Sta da mi dokaze?messilla je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Sarabia... uskoro i Morata![]()
![]()
Al hajd ti to njemu dokaži
Sto se tice Sarabije, mozda je ovo cak i dobro za njega, ipak trener kluba je Luis Garcia koji jako dobro afirmira mlade igrace i koji je sa bezveznim timom Levantea otkino bod Realu i Barci i zavrsio na pristojnoj poziciji prosle sezone, tako da bi za jedno 2,3 godine i mogli ocekivati povratak Sarabije u Real, nesto kao De La Redov, samo se nadam drugacijoj sudbini, i dan danas mi se zaplace zbog njega...
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Joj citam sad, Malaga kupila nekog Valencijinog canterana, djecaka koji je odigrao ravno 60. minuta u Primeri, a ovi su odlucili da plate punu klauzulu za njega, 6 miliona. A Valencija je Piattia dovela za 6,5. 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Portillo je napisao/la:Joj citam sad, Malaga kupila nekog Valencijinog canterana, djecaka koji je odigrao ravno 60. minuta u Primeri, a ovi su odlucili da plate punu klauzulu za njega, 6 miliona. A Valencija je Piattia dovela za 6,5.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pelegrini nije dozvolio Van Nisterloyu i Dudi da treniraju jer su kasnili na trening ,sta ti je pravi trener nema zajebancije kod inženjera 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Kupili su Isca,mali je talentovan nema govora.Ali pitanje je da li ce postati "igracina".Portillo je napisao/la:Joj citam sad, Malaga kupila nekog Valencijinog canterana, djecaka koji je odigrao ravno 60. minuta u Primeri, a ovi su odlucili da plate punu klauzulu za njega, 6 miliona. A Valencija je Piattia dovela za 6,5.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Betis predstavio Jeferson Montera

Real Sociedad ima poprilicno velike ambicije,naime zele angazovati Muntaria i Sissoka e pa sada vidjecemo hoce li ih uspjeti dovesti .

Real Sociedad ima poprilicno velike ambicije,naime zele angazovati Muntaria i Sissoka e pa sada vidjecemo hoce li ih uspjeti dovesti .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Germán Voilloud,20-godišnji vratar argenitnskog Tigresa bi trebao preći u Valenciu,bez ikakvog obestecenja jer mu je istekao ugovor sa sadasnjim timom.On se vec nalzi na pripremama "B" ekipe Valencije 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Evo jos malo vijesti iz Valencije
Pored Sergia Canalesa,Valencia zeli uzeti jos jednog igraca u odbranu i time ce zakljuciti se najvjerovatnije transfer rok za ljeto.
Trenutno Valencia razmislja o pet nogometasa a to su:Dante (Borusia M.),Mangala (Standard L.),Ramis (Mallorca),Fernandes (Gremio) i Raul Albiol (Real M.)
Naovdno bi vec iduceg tjedna Valencia mogla zapoceti pregovore sa Realom oko dolaska Canalesa i Albiola među "Šišmiše"

Pored Sergia Canalesa,Valencia zeli uzeti jos jednog igraca u odbranu i time ce zakljuciti se najvjerovatnije transfer rok za ljeto.
Trenutno Valencia razmislja o pet nogometasa a to su:Dante (Borusia M.),Mangala (Standard L.),Ramis (Mallorca),Fernandes (Gremio) i Raul Albiol (Real M.)
Naovdno bi vec iduceg tjedna Valencia mogla zapoceti pregovore sa Realom oko dolaska Canalesa i Albiola među "Šišmiše"
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
A šta ovo nisi napisao na temi Valencije? 
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Slabije se tamo pise,tamo upisem samo sluzbene transfereBertrand je napisao/la:A šta ovo nisi napisao na temi Valencije?
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Gonzalo Higuain: "Messi ne mora ništa da dokazuje. On jest najbolji igrač na svijetu."
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dani Alves: "Cristiano Ronaldo ne mora nista da dokazuje, on jest najbolji nogometas svijeta"messilla je napisao/la:Gonzalo Higuain: "Messi ne mora ništa da dokazuje. On jest najbolji igrač na svijetu."
Cini se da bi se Espanyol mogao rijesiti Kamenog, Amunike ga zeli u Romi.
Pipita je ipak njegov sunarodnjak, ne znam zasto nekog ovo cudi. Uostalom, bitno je misljenje Capella, Del Bosquea, Hitzfelda... a ne Higuaina 
Don't hate what you don't understand.
Portillo je napisao/la:Dani Alves: "Cristiano Ronaldo ne mora nista da dokazuje, on jest najbolji nogometas svijeta"messilla je napisao/la:Gonzalo Higuain: "Messi ne mora ništa da dokazuje. On jest najbolji igrač na svijetu."
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ako je ono ovo stvarno rekao ja se slažem s njimmessilla je napisao/la:Gonzalo Higuain: "Messi ne mora ništa da dokazuje. On jest najbolji igrač na svijetu."
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma to Higuain uopce nije izjavio sto je najgore i to je jos jedna od izjava ala one sa Gagom, zato i jesam komparirao to sa "Alvesovom". A sto se tice tih trenera i nogometnih licnosti, imas ih "milion", da smatraju Ronalda boljim, tako da...xaviesta je napisao/la:Pipita je ipak njegov sunarodnjak, ne znam zasto nekog ovo cudi. Uostalom, bitno je misljenje Capella, Del Bosquea, Hitzfelda... a ne Higuaina
Ma stavljam namjerno da bi ovaj paćenik iz Kiseljaka vidio , da se malo nerviraxaviesta je napisao/la:Pipita je ipak njegov sunarodnjak, ne znam zasto nekog ovo cudi. Uostalom, bitno je misljenje Capella, Del Bosquea, Hitzfelda... a ne Higuaina
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hm... Gagova izjava je sasvim malo izmijenjena, sustina je u tome da je on priznao da je Barca jedan od najboljih klubova ikada, i da je navijacima tesko prihvatiti. Ima video cakPortillo je napisao/la:Ma to Higuain uopce nije izjavio sto je najgore i to je jos jedna od izjava ala one sa Gagom, zato i jesam komparirao to sa "Alvesovom". A sto se tice tih trenera i nogometnih licnosti, imas ih "milion", da smatraju Ronalda boljim, tako da...xaviesta je napisao/la:Pipita je ipak njegov sunarodnjak, ne znam zasto nekog ovo cudi. Uostalom, bitno je misljenje Capella, Del Bosquea, Hitzfelda... a ne Higuaina
Sto se tice trenera i nogometnih licnosti, da ima Safet Sušić, on je dao glas Ronaldu
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.