La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 jul 2011, 11:45

Portillo je napisao/la:
messilla je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Sarabia... uskoro i Morata :)
:lol: :lol: :lol: Al hajd ti to njemu dokaži :)
Sta da mi dokaze? :? Sto se tice Sarabije, mozda je ovo cak i dobro za njega, ipak trener kluba je Luis Garcia koji jako dobro afirmira mlade igrace i koji je sa bezveznim timom Levantea otkino bod Realu i Barci i zavrsio na pristojnoj poziciji prosle sezone, tako da bi za jedno 2,3 godine i mogli ocekivati povratak Sarabije u Real, nesto kao De La Redov, samo se nadam drugacijoj sudbini, i dan danas mi se zaplace zbog njega...
On ce za 2-3 godine u Valenciu kao sto je ucinio i Dani Parejo :D Valencia u ovih par dana bi navodno trebala krenuti i po Sergia Canalesa,cak je i njegov otac/agent potvrdio da je Valencia opasno zagrizla za Sergia 8-)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 jul 2011, 14:44

Joj citam sad, Malaga kupila nekog Valencijinog canterana, djecaka koji je odigrao ravno 60. minuta u Primeri, a ovi su odlucili da plate punu klauzulu za njega, 6 miliona. A Valencija je Piattia dovela za 6,5. :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 jul 2011, 15:07

Portillo je napisao/la:Joj citam sad, Malaga kupila nekog Valencijinog canterana, djecaka koji je odigrao ravno 60. minuta u Primeri, a ovi su odlucili da plate punu klauzulu za njega, 6 miliona. A Valencija je Piattia dovela za 6,5. :lol:
:lol: :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 jul 2011, 15:57

Pelegrini nije dozvolio Van Nisterloyu i Dudi da treniraju jer su kasnili na trening ,sta ti je pravi trener nema zajebancije kod inženjera 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 jul 2011, 16:03

Portillo je napisao/la:Joj citam sad, Malaga kupila nekog Valencijinog canterana, djecaka koji je odigrao ravno 60. minuta u Primeri, a ovi su odlucili da plate punu klauzulu za njega, 6 miliona. A Valencija je Piattia dovela za 6,5. :lol:
Kupili su Isca,mali je talentovan nema govora.Ali pitanje je da li ce postati "igracina". :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 jul 2011, 21:39

Betis predstavio Jeferson Montera 8-)
slika
Real Sociedad ima poprilicno velike ambicije,naime zele angazovati Muntaria i Sissoka e pa sada vidjecemo hoce li ih uspjeti dovesti .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 jul 2011, 22:12

:arrow: Francisco Alarcon(19) presao iz Valensije u Malagu.

:arrow: Sergio Ramos produzio ugovor sa Realom do 2017, a Pepe do 2016.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 jul 2011, 23:59

Germán Voilloud,20-godišnji vratar argenitnskog Tigresa bi trebao preći u Valenciu,bez ikakvog obestecenja jer mu je istekao ugovor sa sadasnjim timom.On se vec nalzi na pripremama "B" ekipe Valencije :)

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 jul 2011, 14:30

Evo jos malo vijesti iz Valencije :D
Pored Sergia Canalesa,Valencia zeli uzeti jos jednog igraca u odbranu i time ce zakljuciti se najvjerovatnije transfer rok za ljeto.
Trenutno Valencia razmislja o pet nogometasa a to su:Dante (Borusia M.),Mangala (Standard L.),Ramis (Mallorca),Fernandes (Gremio) i Raul Albiol (Real M.)
Naovdno bi vec iduceg tjedna Valencia mogla zapoceti pregovore sa Realom oko dolaska Canalesa i Albiola među "Šišmiše" :D :D

www.valencia-balkan.net

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 13 jul 2011, 14:31

A šta ovo nisi napisao na temi Valencije? :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 jul 2011, 14:34

Bertrand je napisao/la:A šta ovo nisi napisao na temi Valencije? :mrgreen:
Slabije se tamo pise,tamo upisem samo sluzbene transfere :D :D

www.valencia-balkan.net

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 jul 2011, 19:53

:arrow: Pedro Barrancos(23) igrace sledece sezone za Kadiz kao pozajmljeni igrac Granade.

:arrow: Ikechi Anja(22) presao iz Selte u Granadu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 13 jul 2011, 21:57

Gonzalo Higuain: "Messi ne mora ništa da dokazuje. On jest najbolji igrač na svijetu."

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 jul 2011, 22:01

messilla je napisao/la:Gonzalo Higuain: "Messi ne mora ništa da dokazuje. On jest najbolji igrač na svijetu."
Dani Alves: "Cristiano Ronaldo ne mora nista da dokazuje, on jest najbolji nogometas svijeta"

Cini se da bi se Espanyol mogao rijesiti Kamenog, Amunike ga zeli u Romi.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 jul 2011, 22:03

Pipita je ipak njegov sunarodnjak, ne znam zasto nekog ovo cudi. Uostalom, bitno je misljenje Capella, Del Bosquea, Hitzfelda... a ne Higuaina ;)
Don't hate what you don't understand.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 13 jul 2011, 22:04

Portillo je napisao/la:
messilla je napisao/la:Gonzalo Higuain: "Messi ne mora ništa da dokazuje. On jest najbolji igrač na svijetu."
Dani Alves: "Cristiano Ronaldo ne mora nista da dokazuje, on jest najbolji nogometas svijeta"
:lol: :lol: :lol: Jesi napaćen.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jul 2011, 22:05

Ako je ono ovo stvarno rekao ja se slažem s njim ;) Mada je meni Pipita bolji,ali uvijek je bio skroman :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 jul 2011, 22:07

xaviesta je napisao/la:Pipita je ipak njegov sunarodnjak, ne znam zasto nekog ovo cudi. Uostalom, bitno je misljenje Capella, Del Bosquea, Hitzfelda... a ne Higuaina ;)
Ma to Higuain uopce nije izjavio sto je najgore i to je jos jedna od izjava ala one sa Gagom, zato i jesam komparirao to sa "Alvesovom". A sto se tice tih trenera i nogometnih licnosti, imas ih "milion", da smatraju Ronalda boljim, tako da...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 13 jul 2011, 22:08

xaviesta je napisao/la:Pipita je ipak njegov sunarodnjak, ne znam zasto nekog ovo cudi. Uostalom, bitno je misljenje Capella, Del Bosquea, Hitzfelda... a ne Higuaina ;)
Ma stavljam namjerno da bi ovaj paćenik iz Kiseljaka vidio , da se malo nervira ;)

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 jul 2011, 22:12

Portillo je napisao/la:
Ma to Higuain uopce nije izjavio sto je najgore i to je jos jedna od izjava ala one sa Gagom, zato i jesam komparirao to sa "Alvesovom". A sto se tice tih trenera i nogometnih licnosti, imas ih "milion", da smatraju Ronalda boljim, tako da...
Hm... Gagova izjava je sasvim malo izmijenjena, sustina je u tome da je on priznao da je Barca jedan od najboljih klubova ikada, i da je navijacima tesko prihvatiti. Ima video cak :D

Sto se tice trenera i nogometnih licnosti, da ima Safet Sušić, on je dao glas Ronaldu :D Ma naveo sam Capella i Del Bosquea zato sto su madridisti, a Hitzfeld je jedan od najvecih strucnjaka svakako.
Don't hate what you don't understand.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.