NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
neće(mo) svi moći stati na stadion u subotu 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- 7aprildomemoj
Još prošlo ljeto sam konstatovo da buđenje i razbijanje iluzija o PL slijedi oko 19-20 kola i bio sam 100 % u pravu. Također sam navodio da Bratstvo na kraju sezone zauzima između 3 i 7 mjesta. I to ću bit u pravu, pogotovo kad Nusret Veličanstveni uzme lovu od Bišćana kao i prošle sezone pa nas Kakanj pretekne na tablici. Više ne vidim one euforije u pojedinih forumaša i ubjeđivanja svih nas da se ide na PL jer Bože moj to je načelnik negdje rekao. A on što rekne pojedinci slijepo vjeruju pa ih prevede žedne preko vode po običaju. Na polusezoni ubjeđuju pojedinci opet da dolaze 3-4 vrhunska igrača iz PL i da jurišamo na PL
. Sretno Vam buđenje i otrežnjenje. Sad se samo postavlja pitanje kad će te početi sa novim pričama o PL i obećanjima Dasinim, hoćetel moć izdržat do Jula da ne svr.....e na njegove izjave i obećanja. Znam da ste dobre i poslušne ovčice al brate ofirni ste više. Pa kad je Jusuf progledo i ne navija više dokle će ti i vi bit slijepi kod očiju. U subotu pozdravit Ćiru majstora i pokazat Tuzlacima da smo gospoda i da znamo pozdravit pravi tim koji ima glavu i rep. Sportski čestitat ako izgubimo a na tribinama nek svako navija za svoje uz šalu i zajebanciju a bez provokacija
PS: Biće zanimljivo vidjet na klupama Ćiru i Dasu
PS: Biće zanimljivo vidjet na klupama Ćiru i Dasu
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Ja znam ko ce imat' najbolji pogled na terenBenjo_AFC86 je napisao/la:neće(mo) svi moći stati na stadion u subotu
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ako Husanovići potpale sušaru niko neće vidjet ništaZoom088 je napisao/la:Ja znam ko ce imat' najbolji pogled na terenBenjo_AFC86 je napisao/la:neće(mo) svi moći stati na stadion u subotu![]()
Ciji je put do tribine?**** je napisao/la:Ako Husanovići potpale sušaru niko neće vidjet ništaZoom088 je napisao/la:Ja znam ko ce imat' najbolji pogled na terenBenjo_AFC86 je napisao/la:neće(mo) svi moći stati na stadion u subotu![]()
![]()
Isli su svi igraci osim povrijedenih Smigija i Sulje dole al su Dela i Susa ostali na klupi jer se nije moglo garantovat da nece dobit kartone ... Kad bi ti stao objasnjavat zasto smo izgubili utakmicu ti to nebi razumioIdimidodjimi je napisao/la:Sad ce bit' prica da je trener odmarao igrace i nije ih slao dole u Kakanj radi kartona pa ce to biti alibi za neulazak u PL.
Kad Sloboda dodje sa Cirekom mirekom na celu pa kad razdere u po carsije Nizeligaski Klub Bratstvo sta ce onda da bude alibi????
Sve jeeeee laaaazzzzz, samooo pustaaa laaaazzzzz, sto se oko naaassss , u kruuggg vrtiiiii
www.nkbratstvogracanica.com
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Objasnio....Cao Zdrao...cesc4 je napisao/la:Isli su svi igraci osim povrijedenih Smigija i Sulje dole al su Dela i Susa ostali na klupi jer se nije moglo garantovat da nece dobit kartone ... Kad bi ti stao objasnjavat zasto smo izgubili utakmicu ti to nebi razumioIdimidodjimi je napisao/la:Sad ce bit' prica da je trener odmarao igrace i nije ih slao dole u Kakanj radi kartona pa ce to biti alibi za neulazak u PL.
Kad Sloboda dodje sa Cirekom mirekom na celu pa kad razdere u po carsije Nizeligaski Klub Bratstvo sta ce onda da bude alibi????
Sve jeeeee laaaazzzzz, samooo pustaaa laaaazzzzz, sto se oko naaassss , u kruuggg vrtiiiiiUgl prodaje nema , ako Sloboda bude bolja i pobjedi aplauz nece izostati (nije izostao ni Vitezu a ni Gradini) Ali trebaju i tuzlaci isto tako ne pravit sranje ako oni izgube.... Takode ocekujem sudenje na nivou onog danasnjeg na utakmici u Tuzli jer stvarno ono je bilo najbolje sudenje koje sam vidio u ovoj ligi
Takode samo da napomenem da su nasi igraci momacki udarani od strane igraca Mladosti danas a sve iz razloga jer nismo htjeli uzet lovu prije pocetka
Aj Zdravo
-
samolukavac
- Kontakt:
Ko će onda naredno kolo u Lukavcu da vam igra ako ti nabrojani dobiju po karton protiv Slobodecesc4 je napisao/la:Isli su svi igraci osim povrijedenih Smigija i Sulje dole al su Dela i Susa ostali na klupi jer se nije moglo garantovat da nece dobit kartone ... Kad bi ti stao objasnjavat zasto smo izgubili utakmicu ti to nebi razumioIdimidodjimi je napisao/la:Sad ce bit' prica da je trener odmarao igrace i nije ih slao dole u Kakanj radi kartona pa ce to biti alibi za neulazak u PL.
Sve jeeeee laaaazzzzz, samooo pustaaa laaaazzzzz, sto se oko naaassss , u kruuggg vrtiiiiiUgl prodaje nema , ako Sloboda bude bolja i pobjedi aplauz nece izostati (nije izostao ni Vitezu a ni Gradini) Ali trebaju i tuzlaci isto tako ne pravit sranje ako oni izgube.... Takode ocekujem sudenje na nivou onog danasnjeg na utakmici u Tuzli jer stvarno ono je bilo najbolje sudenje koje sam vidio u ovoj ligi
Takode samo da napomenem da su nasi igraci momacki udarani od strane igraca Mladosti danas a sve iz razloga jer nismo htjeli uzet lovu prije pocetka
Aj Zdravo
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Slobodno se ti potrudi da objasnis. Nisam ja mazlum, pa da ne mogu da razumijemcesc4 je napisao/la:Isli su svi igraci osim povrijedenih Smigija i Sulje dole al su Dela i Susa ostali na klupi jer se nije moglo garantovat da nece dobit kartone ... Kad bi ti stao objasnjavat zasto smo izgubili utakmicu ti to nebi razumioIdimidodjimi je napisao/la:Sad ce bit' prica da je trener odmarao igrace i nije ih slao dole u Kakanj radi kartona pa ce to biti alibi za neulazak u PL.
Aj Zdravo
Pokusaj al' na fin nacin da objasnis.
Sta se sikirate, pa jaci ste vi od njih bolan. Da im igra citav tim, na svom terenu u Lukavcu, vi cete to dobit.samolukavac je napisao/la:Ko će onda naredno kolo u Lukavcu da vam igra ako ti nabrojani dobiju po karton protiv Slobodecesc4 je napisao/la: Isli su svi igraci osim povrijedenih Smigija i Sulje dole al su Dela i Susa ostali na klupi jer se nije moglo garantovat da nece dobit kartone ... Kad bi ti stao objasnjavat zasto smo izgubili utakmicu ti to nebi razumioUgl prodaje nema , ako Sloboda bude bolja i pobjedi aplauz nece izostati (nije izostao ni Vitezu a ni Gradini) Ali trebaju i tuzlaci isto tako ne pravit sranje ako oni izgube.... Takode ocekujem sudenje na nivou onog danasnjeg na utakmici u Tuzli jer stvarno ono je bilo najbolje sudenje koje sam vidio u ovoj ligi
Aj Zdravo
Situacija je jednostavna. Nakon sto im Sloboda uvalja jedno 3 komada, ekipa ce past psihicki jer nema vise sanse za ulazak (ustvari je nikad nije ni bilo) i onda dolaze tako syebani vama na noge.
Laganica dva poraza u nizu.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
nije mi jasno zašto čuvate igrače? Ćiro recimo nikad ne bi to napravio, da čuva igrača zbog kartona
istina, imamo dobru klupu, ali bez obzira .. po meni, to što ste čuvali igrače samo pokazuje da nemate ambicije za PL, kao što sam već ranije to i govorio
Bratstvo je moglo prethodnih sezona, a moglo je i ove sezone ravnopravno da se bori za PL, dobra ste ekipa, međutim, nije vam cilj PL i to nije jasno samo vama pojedinim navijačima .. umjesto realnosti, vjerujete u ono šta želite, a to je da želite u PL
Bratstvo može pobjediti Slobodu naredno kolo, ne jer želite u PL, nego jer želite da nas pobjedite, dakle, čisto sportsko nadmetanje
Bratstvo je moglo prethodnih sezona, a moglo je i ove sezone ravnopravno da se bori za PL, dobra ste ekipa, međutim, nije vam cilj PL i to nije jasno samo vama pojedinim navijačima .. umjesto realnosti, vjerujete u ono šta želite, a to je da želite u PL
Bratstvo može pobjediti Slobodu naredno kolo, ne jer želite u PL, nego jer želite da nas pobjedite, dakle, čisto sportsko nadmetanje
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
De,ozbiljno ce bit problem sljedeće kolo u gračanici...sta radit,jbt...nas ce sigurno doć 1500 a gdje su gračanlije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da igramo sutra bilo bi nas i 5000 hahaha
nego sad se polako prebacujemo na ovu temu
nego sad se polako prebacujemo na ovu temu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Idimidodjimi
- Kontakt:
A Brkati ljubavnik je njima rekao da ce oni uci u PL, a vidi sad problema. Doci ce 1500 navijaca Slobode i nemaju ljudi gdje stat....staragarda je napisao/la:De,ozbiljno ce bit problem sljedeće kolo u gračanici...sta radit,jbt...nas ce sigurno doć 1500 a gdje su gračanlije
Bratstvo u PL
Uslovi za PL
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma ne brate...ozbiljno konstatujem...nije neko ofiranje...vjeruj da ce doc preko 1000 fukara...gdje su simpatizeri,gdje su gracanlije...u gracanici je stadion bas ono nekako mali..box za gostujuce navijace mislim da nema sanse da primi vise od 500 ljudi...bit ce bas gadno...kolko se odprilike pusti karti u prodaju i kad....kolko je max. bilo ljudi na nekoj tekmiIdimidodjimi je napisao/la:A Brkati ljubavnik je njima rekao da ce oni uci u PL, a vidi sad problema. Doci ce 1500 navijaca Slobode i nemaju ljudi gdje stat....staragarda je napisao/la:De,ozbiljno ce bit problem sljedeće kolo u gračanici...sta radit,jbt...nas ce sigurno doć 1500 a gdje su gračanlije![]()
Bratstvo u PL![]()
Uslovi za PL
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa dobro da Bratstvo udje u PL vjerovatno bi u TUzli igrali , a sigurno bi tu doslo puno Tuzlaka podrzalo bi ih ..ja bi otiso recimo jer volim sport nebi mi nista smetalo..kad sam znao otic pogledat Drinu Zvornik na Tusnju, pa i cak Zmaj od Bosne koji mi je onako bio mrzak gradski rival zasto ne Bratstvo..pa i Gradina kad je odigrala u Tuzli onu jednu tekmu imali su dosta ljudi iz Tuzle na toj utkamici..sad bi vjerovatno imali i vise jer su nekako ta dva kluba su se zblizilaIdimidodjimi je napisao/la:A Brkati ljubavnik je njima rekao da ce oni uci u PL, a vidi sad problema. Doci ce 1500 navijaca Slobode i nemaju ljudi gdje stat....staragarda je napisao/la:De,ozbiljno ce bit problem sljedeće kolo u gračanici...sta radit,jbt...nas ce sigurno doć 1500 a gdje su gračanlije![]()
Bratstvo u PL![]()
Uslovi za PL
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- 7aprildomemoj
Sad će doć onaj Talijan i napravit u rekordnom roku do subote novu "trebinu" tako da će svi stat
Albox primi moje saučešće znam da si povrijeđen jer je..a nije mala stvar kad ti Vožd obeća PL a ti vjeruješ. Znamo da ti samo pertle vire iz njegovog pakšua al dobro mora neko i to biti, nismo svi isti
Počni sa pričom o PL iduće sezone možda još nekog navučeš a bilo vas je prilično, mogli ste udruženje osnovat idolopoklonika. Sad imate jedno 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Albox, bez prozivanja i vrijeđanja.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
HAHAAAA7aprildomemoj je napisao/la:Sad će doć onaj Talijan i napravit u rekordnom roku do subote novu "trebinu" tako da će svi stat![]()
Albox primi moje saučešće znam da si povrijeđen jer je..a nije mala stvar kad ti Vožd obeća PL a ti vjeruješ. Znamo da ti samo pertle vire iz njegovog pakšua al dobro mora neko i to biti, nismo svi isti
Počni sa pričom o PL iduće sezone možda još nekog navučeš a bilo vas je prilično, mogli ste udruženje osnovat idolopoklonika. Sad imate jedno
meni PL ne treba ja zadovoljan sa ovim ,jedva cekam subotu
Jh da dodam primi i ti moje ...
Zadnja izmjena: ALBOX, dana/u 30 mar 2014, 11:37, ukupno mijenjano 5 puta.
Ljudi bice snimak vidicete kakve smo golove primili pa malo mucnite glavom kome iz TK gori pod nogama a Daso ga ne voli
Igraci su cuvani jer znate (vecina vas) da Daso ima fetish na Slobodu i da je to njemu glavni cilj (pobjedit vas)... Premije za pobjedu protiv vas su jako dobre a kako sam cuo te premije dolaze iz Bihaca... Tako da preporucujem da nas i vi premirate protiv Jedinstva
@staragarda
Sto se tribine tice ja sam cuo al nista jos nije sigurn da ce pustit box( al valja oko 200 fukara
) A na drugu tribinu uvjek mozete uci samo ne znam kako ce ogranicit mjesta jer ne moze covjek na covjeka
Smislit ce nesto , a ja ako saznam javim ti 
@staragarda
Sto se tribine tice ja sam cuo al nista jos nije sigurn da ce pustit box( al valja oko 200 fukara
www.nkbratstvogracanica.com
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Dobri stari prijatelji 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.