FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Šteta što necete uci u PL
Sretno u iducoj sezoni.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
ma fukare tuga teškaBrcko87 je napisao/la:![]()

bravo za Sioux-e
DRUG NEBI TI PUNCA
svaka čast za brukanje Tuzlaka
radi vas bih i volio da Radnički u skorijoj budućnosti uđe u PL... sretno vam

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Brcko87 je napisao/la:![]()

Fina brojnost , ne izgledate lose , a ko zvucite ne znam , jer vas nisam cuo iz naseg kopa .
Nas oko 900 , vidi se da smo se zazelili da nam u goste dodje neka navijacka skupina , MORAM ISTAKNUT da bi nas bilo puno vise , ali lose vremenke prilike su ostavile mnoge u kucama , poplave sirom gradai prolom oblaka nas je spijecio da ti uradimo puno bolje !!!
moram istaknuti da su stradale " vojvode " navijaci koje su na momci pomijesali s siouxima , bili su na pauzi u tz i dobili batine iako su puno brojniji bili ....
sto se igre tice , nasi kadeti i juniori i dva ,tri malo iskusnija su pobijedili radnicki , nije lose , ali nije ni dobro . MI smo SLOBODA i vec naredne sezone ocekujemo DRUGU PRICU i strasne igrace u nasim redovima .
sve u svemu ... i vi zasluzujete visi rang !!
Nas oko 900 , vidi se da smo se zazelili da nam u goste dodje neka navijacka skupina , MORAM ISTAKNUT da bi nas bilo puno vise , ali lose vremenke prilike su ostavile mnoge u kucama , poplave sirom gradai prolom oblaka nas je spijecio da ti uradimo puno bolje !!!
moram istaknuti da su stradale " vojvode " navijaci koje su na momci pomijesali s siouxima , bili su na pauzi u tz i dobili batine iako su puno brojniji bili ....
sto se igre tice , nasi kadeti i juniori i dva ,tri malo iskusnija su pobijedili radnicki , nije lose , ali nije ni dobro . MI smo SLOBODA i vec naredne sezone ocekujemo DRUGU PRICU i strasne igrace u nasim redovima .
sve u svemu ... i vi zasluzujete visi rang !!
-
- Kontakt:
mislim da si u pravu bio sam prisutan ali mi smo igrali sa drugim sastavom pola ekipe falilo alic,jurcevic,dilaver,hasanovic smriko usao tek u 2 poluvremenu kao i badrov mislim da nam je trebalo tukli bi iskru lakocom bez ikakvih problema poz iz vitezaplavobijeli je napisao/la:danas sam gledao tekmu Iskre i Viteza te imam osjećaj da je dogovor na 0,u zadnjoj minuti faul za Vitez na 16 a sudac svira kraj i tako puno smiješnih stvari.Teren u Bugojnu na sve liči al ne na nogometno igralište,psovke da ti pamet stane i krkanluk pa nemogu da vjerujem i na kraju kad sve svedem u nogometne okvire Iskra mi djeluje vrlo loše i mislim da je ozbiljan kandidat za drugu ligu.
jarane, parola je pravljena na javnom mjestu i svako je to mogao vidjeti, na kraju krajeva, to su indijanci i uradili, da su Fukare htjele da to ostane u tajnosti, tako bi i biloanonimni je napisao/la:svaka čast za brukanje Tuzlaka
kad već spominješ "brukanje", sjeti se kako su vas Horde obrukale .. Manijaci: "Jesu li horde gdje su nekad bile? Horde Zla: "Gdje god bili, uvijek smo korak ispred vas"

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- TzBulevar87
- Kontakt:
Gdje god da su korak ispred vas su*JTS je napisao/la:jarane, parola je pravljena na javnom mjestu i svako je to mogao vidjeti, na kraju krajeva, to su indijanci i uradili, da su Fukare htjele da to ostane u tajnosti, tako bi i biloanonimni je napisao/la:svaka čast za brukanje Tuzlaka
kad već spominješ "brukanje", sjeti se kako su vas Horde obrukale .. Manijaci: "Jesu li horde gdje su nekad bile? Horde Zla: "Gdje god bili, uvijek smo korak ispred vas"![]()

075
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sve super danas na tribinama, Sloboda zasluženo pobijedila, kiša jedino zeznula, ali hajde neka pada niz brdo joj je heheh, jel sad u Srijedu 15 Maja igramo Kup utakmicu sa Slavenom iz Živinica ovdje u Lukavcu, i jel zabrana za gledaoce ili......

Ima još jedan video, dobar fazon SIOUX-a nakon što su ušli (15 minuta nakon početka utakmice).
"Čitali su novine" 5 minuta, a nakon toga skočili i istaknuli parolu "Prošlo je vaših 5 minuta" i počeli da navijaju.
Nije što su moji, ali stvarno imaju dobru furku
"Čitali su novine" 5 minuta, a nakon toga skočili i istaknuli parolu "Prošlo je vaših 5 minuta" i počeli da navijaju.

Ukradeno od navijaca sad ne znam kojih, jer su glumili Engleze da ih kao obrukaju sto se sjedi, losa vam je to furka, bolje da smislite nesto drugo. Opet svaka cast na truduZoom088 je napisao/la:Ima još jedan video, dobar fazon SIOUX-a nakon što su ušli (15 minuta nakon početka utakmice).
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Majstore, živim u Lukavcu i podržavam Radnički, a samim tim i SIOUX-e. Nisam na tribini...imam viška godina
.
Meni se ono svidjelo, baš simpatično (a naročito komentari publike tipa "jel' to oni bojkotuju", "vidi uzeli čitulje iz novina", itd...)

Meni se ono svidjelo, baš simpatično (a naročito komentari publike tipa "jel' to oni bojkotuju", "vidi uzeli čitulje iz novina", itd...)

Poljaci protiv Engleza...i to mislim Poznanovci prije par godina kontra City-a kao parodija na engleze i njihovo zijevanje tokom tekmefukara87 je napisao/la:Ukradeno od navijaca sad ne znam kojih, jer su glumili Engleze da ih kao obrukaju sto se sjedi, losa vam je to furka, bolje da smislite nesto drugo. Opet svaka cast na truduZoom088 je napisao/la:Ima još jedan video, dobar fazon SIOUX-a nakon što su ušli (15 minuta nakon početka utakmice).
tuzlanska Sloboda

evo izvještaj sa tekme .. Radnički je imao dvije šanse, jednom su pucali glavom preko gola, blizu je bilo, a drugi put ovo na snimku kad je Tino odbranio pred kraj meča .. uostalom, to vi koji ste bili na tekmi i sami znate
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
A ja postavio video izvještaj prije sat vremena
.
Nema veze, ovaj je valjda korektniji i tačniji kao i brojne informacije sa dotičnog portala tipa: "umro Kemal Monteno, Slobodi 3 boda za zelenim stolom, itd..."

Nema veze, ovaj je valjda korektniji i tačniji kao i brojne informacije sa dotičnog portala tipa: "umro Kemal Monteno, Slobodi 3 boda za zelenim stolom, itd..."

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.